Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Απορία για γκαρ'αζ.

Νέο μέλος

Απορία για γκαρ'αζ.

Δεν ξέρω αν το εχω βάλει στην κατάλληλη ενότητα. Αλλά είπα να θέσω ένα θέμα που έχω αποροίες μπας και έχει κανένας κάποια γνώμη. Έχω ένα μηχανάκι 200 κυβ το οποίο το παρκάρω μέσα στην αποθήκη μου και προχτές με βάση ένα συμβάν (χάλασε ο χειροκίνητος διακόπτης) ειπα να ζητήσω από την πολυκατοικία έναν ασύρματο για να μπορώ να βάσω το μηχανίκι κάτω και να μην το έχω έξω και αποτελεί στόχο, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι ασύρματο και κανονικά απαγορευέται να το βάζω μέσα στην αποθήκη μου το μηχανάκι. Και ότι η γκαραζόπορτα που πάει προς το υπόγειο είναι μόνο για τα πάρκιγκ και ας έχει και τις αποθήκες κάτω. Και ερωτώ αν ισχύει κάτι τέτοιο? Και με βάση ποιο νόμο ή τι ισχύει αυτό? Θα παρακαλούσα γνώμες που έχουν βάση γτ εδώ ο κόσμος χάνεται και εγώ διαφωνώ για κάτι γελοίο (μην πω κάτι άλλο).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Με κοινή λογική, μέσα σε χώρο που σου ανήκει (δηλαδή η αποθήκη σου), βάζεις οτιδήποτε κατέχεις νόμιμα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Με κοινή λογική, μέσα σε χώρο που σου ανήκει (δηλαδή η αποθήκη σου), βάζεις οτιδήποτε κατέχεις νόμιμα.
    Το πρόβλημα μου είναι ότι μου απαγορευέται να χρησιμοποιήσω την γκαραζόπορτα!!!! Που κανονικά οδηγεί και σε κοινόχρηστο χώρο (αποθήκες).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MustGK Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα μου είναι ότι μου απαγορευέται να χρησιμοποιήσω την γκαραζόπορτα!!!! Που κανονικά οδηγεί και σε κοινόχρηστο χώρο (αποθήκες).

Υπάρχει άλλη είσοδος για την αποθήκη; Αναφέρεται αυτό που λες στο κανονισμό της πολυκατοικίας;

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    +1000 και εγώ μέσα στην αποθήκη το έβαζα. Πές οτι εάν δέν σου δώσουν θα το κατεβάζεις απο τις σκάλες ή απο το ανσανσερ μια και μέσα στην αποθήκη σου βάζεις οτι γουστάρεις.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αν είναι έτσι πάρτους τα κλειδιά τις εισόδου , δεν δικαιούνται !!! Να μπαίνουν με το ασύρματο τους από το παρκινγκ …:a029:

Νέο μέλος
    Υπάρχει άλλη είσοδος για την αποθήκη; Αναφέρεται αυτό που λες στο κανονισμό της πολυκατοικίας;
    Δυστυχώς δεν έχω το καταστατικό από κοινή λογική δεν το είχα ζητήσει. Όσο για την άλλη είσοδο είναι το ασανσέρ και οι σκάλες. Οι αποθήκες και τα γκαράζ είναι στον ίδιο χώρο. Το θέμα είναι ότι είμαι ενοικιαστής και σχεδόν όλοι στην πολυκατοικία είναι ιδιοκτήτες και από ότι κατάλαβα αυτοί τα είχαν βρει στην αρχή μεταξύ τους αλλά δεν σκέφτηκαν ότι κάποια στιγμή ίσως έρθει και ενοικιααστής, και μάλλον τους χάλασε την συμφωνία.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    +1000 και εγώ μέσα στην αποθήκη το έβαζα. Πές οτι εάν δέν σου δώσουν θα το κατεβάζεις απο τις σκάλες ή απο το ανσανσερ μια και μέσα στην αποθήκη σου βάζεις οτι γουστάρεις.

Είπα να το παίρνω στους ώμους να κάνω και γυμναστική

βρες ενα γειτονα συννενοησιμο που εχει τηλεκοντρολ
    ζητα το και βγαλε ενα δικο σου
    πες οτι το θες για να κατεβασεις μεγαλα πραγματα στην αποθηκη απο τη γκαραζοπορτα κ τελειωσε
    (ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω)

εγω εχω 3 μηχανακια μεσα στην αποθηκη μου!!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fidel_98_99 Προβολή μηνύματος
    βρες ενα γειτονα συννενοησιμο που εχει τηλεκοντρολ
    ζητα το και βγαλε ενα δικο σου
    πες οτι το θες για να κατεβασεις μεγαλα πραγματα στην αποθηκη απο τη γκαραζοπορτα κ τελειωσε
    (ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω)

εγω εχω 3 μηχανακια μεσα στην αποθηκη μου!!!!
    Δεν θέλω να κάνω κάτι το όποίο ίσως με βγάλει νομικά φάουλ.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Δηλαδή αν είχες να αποθηκεύσεις τίποτα βαρέλια στην αποθήκη σου θα έπαιρνες το ασανσέρ και θα το κράταγες μέχρι να τελειώσεις ή θα άνοιγες τη γκαραζόπορτα;Αυτή η λογική των πολυκατοικιών του "κάνω ότι θέλω"είναι απίστευτη...
    Δεν είναι τυχαίο που καταντήσαμε σε αυτό το χάλι...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Και ''υπενθύμιση'' στον διαχειριστή να επισκευαστεί ο χειροκίνητος διακόπτης ..
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Δεν θέλω να κάνω κάτι το όποίο ίσως με βγάλει νομικά φάουλ.
    Δέν είσαι για κανέναν λόγο νομικά φάουλ.....ότι θέλεις μπορείς να βάλεις στην αποθήκη σου.Ότι σου είπε ο φιντέλ κάνε και δεν χρειάζεται να μάθει κανείς τίποτα άλλο.
    Keep spamming!!!:a13:

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    απειλησε τον σπιτονοικοκυρη σου, οτι αν δεν φροντισει το θεμα ωστε να εχεις και εσυ αμεση προσβαση στο γκαραζ και κατα συνεπεια στην αποθηκη σου,
    (συνεπως αν δεν φροντησει να σου παρεχει κοντρολ για το ασυρματο) θα αναγκαστεις να φυγεις απο εκει μετακομιζοντας καπου που να σε εξυπηρετει
    περισσοτερο! τα λεφτα που του δινεις καθε μηνα γι αυτον ειναι σημαντικο εισοδημα και σιγουρα δεν θα θελει να τα χασει! επισης δες το καταστατικο της
    πολυκατοικιας οσον αφορα αυτα τα θεματα, και δες τι οριζει η νομοθεσια! ΔΕΝ θα εχεις προβληματα με τους αλλους γειτονες αν τα κανεις αυτα, πιστεψε με,
    καθως ολοι θα ξερουν οτι γνωριζεις πολυ καλα τα δικαιωματα σου σαν ενοικος και κανεις δεν θα τολμα να σου κανει το οτιδηποτε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    απειλησε τον σπιτονοικοκυρη σου, οτι αν δεν φροντισει το θεμα ωστε να εχεις και εσυ αμεση προσβαση στο γκαραζ και κατα συνεπεια στην αποθηκη σου,
    (συνεπως αν δεν φροντησει να σου παρεχει κοντρολ για το ασυρματο) θα αναγκαστεις να φυγεις απο εκει μετακομιζοντας καπου που να σε εξυπηρετει
    περισσοτερο! τα λεφτα που του δινεις καθε μηνα γι αυτον ειναι σημαντικο εισοδημα και σιγουρα δεν θα θελει να τα χασει! επισης δες το καταστατικο της
    πολυκατοικιας οσον αφορα αυτα τα θεματα, και δες τι οριζει η νομοθεσια! ΔΕΝ θα εχεις προβληματα με τους αλλους γειτονες αν τα κανεις αυτα, πιστεψε με,
    καθως ολοι θα ξερουν οτι γνωριζεις πολυ καλα τα δικαιωματα σου σαν ενοικος και κανεις δεν θα τολμα να σου κανει το οτιδηποτε!

+1000

ποια η διαφορα των ποδιλατων που βαζουν στης αποθηκες με το μοτο σου.
    και τα δυο ροδες εχουν.
    vag 70.ντου απο παντου...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία για το προφίλ ελαστικών
    από GEORGEL στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2006, 20:38
  2. Σοβαρή απορία, για κράνη...πήρα ενα ΜΧ Uvex χθές και...
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 14:35
  3. Απορια για αγορα V-Strom
    από suzukimaniac στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2006, 11:07
  4. απορια για Gs
    από gixxerpap στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 20:38

Κανόνες δημοσιεύσεων