Τώρα μας δουλεύεις SF.
Εχεις δεί δηλαδή καμιά κλήση αδικαιολόγητη για θόρυβο?
Αφού οι μισόι (και εγώ δηλαδή)φοράνε πάνω εξατμήσεις που το γράφουν πάνω
"ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ"
Τώρα μας δουλεύεις SF.
Εχεις δεί δηλαδή καμιά κλήση αδικαιολόγητη για θόρυβο?
Αφού οι μισόι (και εγώ δηλαδή)φοράνε πάνω εξατμήσεις που το γράφουν πάνω
"ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ"
Σε τούτο το φόρουμ μάλιστα, θα βρεις σε παλιότερα μηνύματα περιπτώσεις τροχαίου που έγραψε τύπο μετρώντας με ...το αφτί!
Για "εσας τους υπόλοιπους" δεν έχω κάτι να πω. Σε παραπάμεπω στο περι Ελλάδας και απέραντης παρανομίας.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
giati den ftiaxnei kapoios mia bouka me metavliti diatomi i opoia na rithmizete en kinisi?
na tha mas katastrefei tin roi alla tha einai oti prepei... to mesimeri pou koimate o kosmso to exoume sto sigano kai otan pame gia grigori adigisi terma...
tespa...
telos an i ejatmisi einai idiokataskeui alla den kanei poli thorivo eimaste paranomoi?
σε γενικες γραμες ουτε κλιμακια ουτε λιστες.......
σε αλλες στροφες μετραμε ενα μονοκυλινδρο σε αλλες ενα δικυλινδρο κτλ (πχ ενα παπι μπορει να κανει περισοτερο θορυβο απο ενα cb400)
απο εκει και περα αν δεν θες να πληρωσεις πας δικαστικος και λογο του οτι η μετρηση δεν εγινε οπως επρεπε (αποσταση απο κτηρια ,στροφες κλπ) αθωος ο κατηγορουμενος .
και τελος σε οσες αδειες δεν γραφουν τα db εχουν ορισει οι ασχετοι εναν συγκεκριμενο αριθμο (δεν θυμαμε ποσο) και απο εκει και πανω την τρως
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
'Ολα όσα έγραψα είναι τα τυπικά, και οι κανονισμοί που ισχύουν. Μάλιστα έχω τύχει (συνεπιβάτης) σε μπλόκο για θόρυβο. Η άδεια του BROS δεν έχει στάθμη, αλλά η λίστα του υπαλλήλου (τις είδα) είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
BY THE WAY, το BROS ήταν θορυβώδες, αλλα τη γλύτωσε λόγω......... Supertrap!!!!!!!΄
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
καλά όπως είμαι τώρα δεν την γλιτώνω καθώς έχει τρύπα η εξάτμιση και θα την φάω αμα με σταματήσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
'Ολα όσα έγραψα είναι τα τυπικά, και οι κανονισμοί που ισχύουν. Μάλιστα έχω τύχει (συνεπιβάτης) σε μπλόκο για θόρυβο. Η άδεια του BROS δεν έχει στάθμη, αλλά η λίστα του υπαλλήλου (τις είδα) είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
BY THE WAY, το BROS ήταν θορυβώδες, αλλα τη γλύτωσε λόγω......... Supertrap!!!!!!!΄
![]()
απλώς δημιούργησα το post προκειμένου όταν βάλω καινούργια εξάτμιση να μην είμαι πάλι παράνομος...΄θα είναι βλακεία να πληρώσω του κόσμου τα λεφτά και να τρώω πάλι κλήσεις....
thanx anway για τις απαντήσεις...θα ψάξω τα όρια στο υπουργείο..
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν