εκτος αυτου αν αλλαξει θα μας πιασει βραδυ....
εκτος αυτου αν αλλαξει θα μας πιασει βραδυ....
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
antsoar εσύ έχεις κάνει το κτμ ποδήλατο!
η ώρα είναι εντουράδικη κ ουχί σπορτσάδικη....αλλά δεν γίνεται ν'αλλάξει γιατί έχουν συντονιστεί πολλοί..
(tip.βάλε την προηγούμενη μέρα το ρολόι μια ώρα μπροστά και έλα 8.οο)
Δεν ειναι θεμα αλλαγης ρολογιου αλλα θεμα δουλειας
τεσπα θα δω tnxs
![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Ναι παιδιά όπως είπε ο Σωτήρης, η ώρα δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι λίγο βάρβαρη αλλά θα μας αποζημιώσει η άνεση χρόνου να απολαυσουμε το βουνό χωρίς να έχουμε την ψυχή στο στόμα και να μπορέσουμε να φορτώσουμε να γυρίσουμε σε μια ανθρώπινη ώρα.
ΟΜΩΣ θα υπάρχει ανασυγκρότηση και ξεφόρτωμα στα ΄΄ελαφριά΄ στο χωριό Πολιτικά οπου αυτή η διαδικασία εμπειρικά δεν μπορεί να κρατήσει λιγότερο απο 30-40 λεπτά σίγουρα και εκτιμώ πως αν είμαστε εκεί κατα τις 8.30 τελικά η εκκίνηση της διαδρομής απο χώμα θα γίνει καμιά ώρα αργότερα μέχρι να είναι όλοι έτοιμοι.
Συνεπώς κάποιος αν καθυστερήσει μπορεί να μας βρει πριν ξεκινησοουμε στα Πολιτικά.
Τελευταία τροποποίηση από tc-drift; 29/11/2012 στις 21:17.
Απο Πολιτικα προς Νεροτριβια υπαρχουν τουλαχιστον αυτοι:
https://maps.google.com/maps/ms?msid...a4f2cccb&msa=0
Κάπως έτσι ναι... θα αποφύγουμε την άσφαλτο όπως αποφεύγουν τα ψάρια τον Stoner...!!
Λοιπόν, οι νερολακούβες ξαναγέμισαν, τα ρυάκια ξαναφούσκωσαν και οι πέτρες γλιστράνε ευκολότερα. Αν δεν ξαναβρέξει μεχρι την Κυριακή, θα είναι αρκετά εύκολα και διασκεδαστική η βόλτα. Αν ξαναβρέξει...θα είναι πιο διασκεδαστικά
Και το έλεγα να δώσω την enduro και να πάρω quad.....την κάτσαμε τώρα....![]()
Χαθήκανε τα....Trail rides??
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ο καπετάνιος του Τιτανικού λίγο πριν το απεχθές και διάσημο πια γεγονός, σταματάει την ορχήστρα κατά την δεξίωση στην κεντρική αίθουσα διασκέδασης του πλοίου και λέει τα παρακάτω στους επιβάτες του υπερωκεάνιου που διασκέδαζουν αμέριμνοι:
-"Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι έχω ενα καλό νεο και ένα κακό".
"Το καλό πρώτα, ΠΑΜΕ ΓΙΑ 14 ΟΣΚΑΡ![]()
![]()
".
Στην δικιά μας βόλτα τώρα:
-το καλό είναι ότι δεν θα εχουμε σκόνη
Η συνέχεια επί της οθόνης. Αυτές οι μάχιμες πάντως είναι οι καλύτερες βόλτες και αυτές που μένουν.
να ρωτησω κατι??
φιλαρακι με 990 με ρωταει αν με "νορμαλ" λαστιχο scorpion A/T?? θα μπορεσει να ακολουθησει την βολτα...
Τελευταία τροποποίηση από john620; 30/11/2012 στις 21:07.
Πάνω στο βουνό έχει διάφορες διαδρομές... Υπάρχουν διαδρομές που είναι απλώς χωματόδρομοι.... και υπάρχουν και άλλες... πιο απαιτητικές...
Δε ξέρω τα παιδιά που διοργανώνουν πάντως τι έχουν στο νου τους....
Έχω πάει με το BMW με ασφάλτινα λάστιχα και δεν είχα πρόβλημα.... Έχω πάει όμως με το EXC-R άλλη εποχή με λίγο χιόνι και πολύ λάσπη.... και τον ήπια κανονικά....
Αυτή τη φορά πάντως εγώ για καλό και για κακό τα εβαλα σήμερα τα χωμάτινα στο 800....