μεγεια!!!εχω ακουσει καλα λογια.ευχομαι να ισχυουν!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλορίζικο!!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
προλαβες το ξεστοκρισμα της Neoset ε? καιροσκοπεεεεε.... ! με γεια ρε ... κανε και μια συνδεση τιμονι - σκουλαρικι για να μη σε παιρνει ο υπνος![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μεγειά και πάντα όρθιοι και οι δύο.
Το μεγαλείο του πιστεύω είναι το ίσιο πάτωμα...εν αντιθέσει με όλα τα νέα σκούτερ που τα βγάζουν με αυτές τις αηδίες ανάμεσα στα πόδια...
Δεν καταλαβαίνω... για να περνάει ο άξονας το κάνουν ή για να σφίγγεις τα πόδια στο στροφιλίκι;
Ντάκς καλύτερα πλαίσια, αλλά σκούτερ είναι, άμα δεν μπορείς να βάλεις και 5 σακούλες ψώνια ή ένα σακί τσιμέντο στην ποδιά πάρε σι-μπι-αρ και σχόλνα
Με έπιασε γραφοδιάροια, πάρντον μι. Και πάλι καλορίζικο.
WHO RUNS THE SHOW
Καλορίζικο και πάντα όρθιος. Θέλει λίγο περισσότερη προσοχή από τα συνηθισμένα μηχανάκια, με απότομη αλλαγή 1η 2α στη ροπή εύκολα σε φέρνει καπάκι, να προσέχεις.
Και πάλι καλές βόλτες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Shiatman εμένα μου άρεσε το Citycom το 300άρι και μτχ το έβρησκα σε καλή τιμή . Τον πάτο του μέσα όμως!!! Σκούτερ χωρίς ίσιο πάτο όμως ...Έπαιρνα αν είναι και κανα παπί .
Πρίν είχα το Symphony 150SR και το έδωσα μετά από δυο χρόνια σε χρήματα που ούτε και εγώ δεν το πιστεύω ακόμα (Ο νόμος της αγοράς που λέγαμε στον άλλο με το μπούσα)
Με δεδομένο ότι οι ανάγκες μου σε ίσιο πάτο μεγάλωσαν ...
Στην φωτό είναι 10 μηνών και τώρα είναι 13 .
...Πήρα το μαρούλι , το κούνησα και πήρα το γαιδούρι της 1ης φωτό μτχ με 1000χλμ ... Η αλήθεια είναι πως τα έβλεπα στο δρόμο και τα θεωρούσα αδιάφορα , αλλά είδα τί μπορούν να κουβαλήσουν ( θυμήθηκα και την εικόνα με τα ψώνια με το SR ) , έπεσα και στην περίπτωση και το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή σε σχέση με την ¨αγορά¨ ...Αυτές οι τιμές στο car είναι απίστευτο πως μπορούν να αλλάξουν...
Όχι ρε ...
Πραγματικά όμως !!! Κινούμενος καναπές είναι![]()