Σελίδα 7 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος

Δυστυχώς όμως υπάρχουν μόνο δυο ευρωπαϊκές επιλογές στα 800 ον/οφ και καμμιά γιαπωνέζικη. Προσωπικά μου αρέσουν και τα ίδια αλλά θα ήθελα να δω και ενα σύγχρονο 800 γιαπωνέζικο πραγματικό ον/οφ και όχι περίεργα σχήματα τύπου κροσόβερ και v strom.

Από τα δύο ευρωπαικά θα αγόραζα 800gs γιατί είναι πιο ον/ΟΦ.
    ειλικρινά δε ξέρω τι είναι αυτο που κάνει ένα triumph 800 με τις ασφάλτινες ζάντες που δε κάνει καλύτερα το vstrom και χωρίς άγχη για τη "Ελληνική" (και καλα) Βενζίνη.

με τις χωμάτινες ζάντες το Τ θα πάει λίγο καλύτερα στο χώμα,.... αλλά οχι λόγω στησίματος μηχανής (το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο) ουτε λόγω μοτερ το οποίο είναι καθαρά ασφάλτινο,.... αλλά λόγω λάστιχα και ύψος.

το BMW είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση (στο χώμα όχι στην άσφαλτο) αλλά άμα το φορτώσεις (τριβάλιτσα, δικάβαλα κτλ) για ταξίδια που θέλει ο Τέρενς και χάσεις και κανα υποπλαίσιο η BMW θα νίψει τας χείρας της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το vstom στην άσφαλτο στρίβει και ταξιδεύει καλύτερα και απο τα 2, καίει λιγότερο και απο τα 2, είναι πολυ πιο άνετο και απο τα 2, τα βρίσκεις καλύτερα με τους συνεργιατζίδες και απο τα 2 (μπας και έχεις υπόψη του τι σημαίνει "εξουσιοδοτημένοι Triupmh στην Ελλάδα"? ) και εν τέλει ζητάει πολυ πιο λιγότερα απο το πορτοφόλι σου και απο τα 2.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ειλικρινά δε ξέρω τι είναι αυτο που κάνει ένα triumph 800 με τις ασφάλτινες ζάντες που δε κάνει καλύτερα το vstrom και χωρίς άγχη για τη "Ελληνική" (και καλα) Βενζίνη.

με τις χωμάτινες ζάντες το Τ θα πάει λίγο καλύτερα στο χώμα,.... αλλά οχι λόγω στησίματος μηχανής (το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο) ουτε λόγω μοτερ το οποίο είναι καθαρά ασφάλτινο,.... αλλά λόγω λάστιχα και ύψος.

το BMW είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση (στο χώμα όχι στην άσφαλτο) αλλά άμα το φορτώσεις (τριβάλιτσα, δικάβαλα κτλ) για ταξίδια που θέλει ο Τέρενς και χάσεις και κανα υποπλαίσιο η BMW θα νίψει τας χείρας της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το vstom στην άσφαλτο στρίβει και ταξιδεύει καλύτερα και απο τα 2, καίει λιγότερο και απο τα 2, είναι πολυ πιο άνετο και απο τα 2, τα βρίσκεις καλύτερα με τους συνεργιατζίδες και απο τα 2 (μπας και έχεις υπόψη του τι σημαίνει "εξουσιοδοτημένοι Triupmh στην Ελλάδα"? ) και εν τέλει ζητάει πολυ πιο λιγότερα απο το πορτοφόλι σου και απο τα 2.

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.................ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΗ

Έτυχε νά έχω τό v-strom 650 γιά ένα χρόνο περίπου στά χεράκια μου.
    Είναι άπό τά λίγα μηχανάκια πού μετάνοιωσα όταν το έδωσα.
    Σιγουριά...........όλα αύτά πού γράφεις τά βάζω έπί δύο καί τρία
    στίς μέρες πού ζούμε....!!!
    Είναι δυνατόν νά μπορώ νά πάρω τό v-strom μέ 7000 εύρώ καί νά πηγαίνω
    γιά 800σάρι Τράϊομφ τών 10000 εύρώ ή bmw τών 11000..??
    Καί μετά νά μού τήν έχουν καί στημένη στά σέρβις..??
    Καί νά ψάχνω βενζίνη 98 όκτανίων ..??
    Νά τήν πηγαίνω στό χημείο τού κράτους πρίν τή βάλω στό μοτόρι μπάς καί πάρω
    κανέναν κύλινδρο στό χέρι..??
    Ψευδαίσθηση χωμάτινου...??
    Καλό τό παραμύθι άλλά έπιτέλους δείτε κόσμε τί μάς ταϊζουν..!!
    Καί μετά νά τό φορτώνω στή μεταφορική νά ψάχνω τόν καλό τό μάστορα
    πού θά μέ ξεσκίσει..??
    Έλάτε παίδες μόνοι μας κάνουμε τή ζωή μας δύσκολη.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ............
    Πού μάς τό σερβίρουν τέλεια.
    Ό λαχειοπώλης φωνάζει π.χ. έλα καλά λαχεία ό ένας στούς δύο κερδίζει.
    Δέ λέει όμως ό ένας στούς δύο ΧΑΝΕΙ...!!
    Έτσι πού μάς έκαναν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ
    όλα τά ώραία καί άκριβά.
    Όπως είπε και κάποιος φίλος καλό τό cbf μέ 6000 εύρώ άλλά έδώ δέν έχουμε
    λεφτά νά βάλουμε βενζίνη...!!
    Όπότε όπως είπες πρέπει νά ύπολογίζουμε τά πάντα.
    Τιμή μοτό,βενζίνες ,συντήρηση,άνταλλακτικά,συνεργεία,άναλώσιμα,εύκολία... .!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ V-STROM ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ....!!!
    Τώρα χέστηκα άν στό χώμα πάει καλύτερα τό τάδε λές καί θά πάω γιά έντούρο.
    Ποιός πήρε τέτοιο μηχανάκι καί έτρεχε στίς άντιπυρικές..??
    Μέσα σέ λίγα λόγια νομίζω όποιος σέ διαβάσει προσεκτικά είπες αύτά πού φωνάζω έδώ καί
    πολύ καιρό,ΑΛΛΑ, είπαμε ............ΠΡΩΤΑ Η ΜΟΥΡΗ...!!
    Τρέ μπανάλ νά πάς γιά τό χιλιοκυκλοφόρητο βεστρομάκι,πού τό καβαλάει ό κάθε άσχετος.
    Καί τελικά τήν άκούς άπό κάτι κουλούς,κάτι χθεσινούς κ.λ.π......

Τελευταία τροποποίηση από irinia; 01/12/2012 στις 10:20.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Τέρενς δεν σε καταλαβαίνω. Προτάθηκαν απο καινούρια φθηνά έως πανάκριβα και μεταχείρω πιο φθηνά ακόμα και στο τέλος λες πως δεν έχουμε λεφτά για βενζίνη.
    Τότε προς τι η παρότρυνση κουβέντας;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τέρενς δεν σε καταλαβαίνω. Προτάθηκαν απο καινούρια φθηνά έως πανάκριβα και μεταχείρω πιο φθηνά ακόμα και στο τέλος λες πως δεν έχουμε λεφτά για βενζίνη.

Μη του δίνεις σημασία.. Τόσα χρόνια τα ίδια..

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ...............ΑΛΛΑ

Όταν κάποιοι πήγαιναν κάποιοι άλλοι.............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...............

Γιά νά μή μείνεις μέ τήν άπορία...........
    Κάπου άνέφερα πρώτον ότι δέν είναι προσωπικό τό θέμα καί δεύτερο καί σπουδαιότερο
    πάρε τό μαχαίρι καθάρισε τή φλούδα καί δές το άπό μέσα.....
    Άν γράψω περισσότερα δέν θάχει καί νόημα..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ...............ΑΛΛΑ

Όταν κάποιοι πήγαιναν κάποιοι άλλοι.............

Αν αυτό πήγαινε για εμένα να ξεκαθαρίσω πως σε θεωρώ αξιόλογο άνθρωπο και είσαι και συμπαθής.
    Απλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο το θέμα κουβέντας αν βάλουμε στην παράμετρο και το καύσιμο στον βαθμό που έγραψες.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Άμα βρείτε την ιδανική μοτό για βόλτα-ταξίδι-εκδρομή μετά έχει σειρά να βρεθεί η ιδανική γυναίκα για τέλειο σέξ-καλό μαγείρεμα-μεγάλωμα παιδιών...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ....η ιδανική γυναίκα για τέλειο σέξ...
    ευκολάκι.... η γυναίκα του άλλου....

Ξεχάσατε το σίδερο

Μέλος Το avatar του/της Maradi
    Φλατζα Χ2, μπροστινος άξονας , καινούργιο κιβώτιο μια και ακόμα και σε νεκρή γουσταρε να μη σταματάει, κι αυτά μόνο στα 30.000 χλμ. Το 1200 μέχρι τώρα 24.000 χλμ και μόνο service. To Drz 400 17,000χλμ και παει σα καινούργιο, το street triple 14.000 χλμ και επίσης σα καινούργιο. Οσο για το R80/7, αυτό θα ζει αιώνια για να γυρίζει κεφαλια όπου βρεθεί. Από τα παλιά που είχα μέχρι και η multistrada μου είχε βγει πιο αξιόπιστη. Δεν ξέρω για άλλους αλλ η 800GS παρόλο που ήταν η αγαπημένη μου ήταν και η πιο αναξιόπιστη. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Α, και βέβαια μη ξεχνάμε τα υπερβολικα καλοψημενα μπουτια στα ταξίδια. Οποιος την έχει, ξέρει.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ξεχάσατε το σίδερο
    Και να'χει και μεταπώληση (να γερνάει καλά, σαν τη Σάρον Στόουν ένα πράγμα...)

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Προσωπικά θεωρώ πια οτι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η μηχανή που θα κάνει όλα όσα ζητάει ο TERENS και αυτό γιατί υπάρχει η διαφορετικότητα των ανθρώπων η οποία μάλιστα όταν αλλάζει η ηλικία και οι ανάγκες αλλάζουν και εύκολα οι γνώμες και των ίδιων μας των εαυτών.
    Π.Χ: Οταν ήμουν πιο μικρός και κ@υλωμένος ήθελα ταχύτητα και είχα αντοχές να κάνω ταξίδι με οτιδήποτε έπιανε πάνω απο 220 χαω και πίστευα οτι έτσι είναι και το σωστό. Τι κοροιδία έιχα ρίξει σε όποιον γνωστό είχε Vstrom, Transalp(translap-ζουλαπ το λέγαμε),Varadero κλπ κλπ δεν λέγεται. Τώρα που δεν είμαι πολύ μεγαλύτερος αλλά έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή μου και είμαι και εγώ σε αναζήτηση μηχανής για του χρόνου(αν πάνε καλά κάποια πράγματα) γιατί τώρα είμαστε με το Scooter το τούμπανο το 300αρι(παρεπιπτόντως μαμάει σε πολλά) δεν σας κρύβω οτι ψάχνω πολύ έντονα και το Vstrom 650+1000 και το Varadero και μάλιστα γουστάρω να τα βλέπω κιόλας.
    Εγινα φλώρος? Οχι απλά θέλω άλλα πράγματα πια. Ηρεμο ταξιδάκι με 140-150 χωρίς να σταματάω καθε λίγο για βενζίνες, αν πετύχω κανένα χωματάκι στον δρόμο μου να μπώ χωρίς να φοβηθώ αν θα βγώ με παρκινσον, λογικές καταναλώσεις ανάλογα με το πόσο πάω, φυσιολογικές χρεώσεις στα service μου και να μην είμαι η αιτία που ο μάστορας πάει Παντελίδη κάθε σαββατόβραδο με τις βλάβες μου. Στην αλλαγή νοοτροπίας μου βοήθησαν πολλά και μέσα σε αυτό και ένα ατύχημα καλό πέρυσι που έστειλε στον τάφο το CAPONORD μου αλλά όχι καταλύτική.
    Αν υπήρχε ενα καλό μηχανάκι για όλους θα ήταν πολύ ξενέρωτος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας για να ασχολήθούμε εξάλλου ρε σεις.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά θεωρώ πια οτι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η μηχανή που θα κάνει όλα όσα ζητάει ο TERENS και αυτό γιατί υπάρχει η διαφορετικότητα των ανθρώπων η οποία μάλιστα όταν αλλάζει η ηλικία και οι ανάγκες αλλάζουν και εύκολα οι γνώμες και των ίδιων μας των εαυτών.
    Π.Χ: Οταν ήμουν πιο μικρός και κ@υλωμένος ήθελα ταχύτητα και είχα αντοχές να κάνω ταξίδι με οτιδήποτε έπιανε πάνω απο 220 χαω και πίστευα οτι έτσι είναι και το σωστό. Τι κοροιδία έιχα ρίξει σε όποιον γνωστό είχε Vstrom, Transalp(translap-ζουλαπ το λέγαμε),Varadero κλπ κλπ δεν λέγεται. Τώρα που δεν είμαι πολύ μεγαλύτερος αλλά έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή μου και είμαι και εγώ σε αναζήτηση μηχανής για του χρόνου(αν πάνε καλά κάποια πράγματα) γιατί τώρα είμαστε με το Scooter το τούμπανο το 300αρι(παρεπιπτόντως μαμάει σε πολλά) δεν σας κρύβω οτι ψάχνω πολύ έντονα και το Vstrom 650+1000 και το Varadero και μάλιστα γουστάρω να τα βλέπω κιόλας.
    Εγινα φλώρος? Οχι απλά θέλω άλλα πράγματα πια. Ηρεμο ταξιδάκι με 140-150 χωρίς να σταματάω καθε λίγο για βενζίνες, αν πετύχω κανένα χωματάκι στον δρόμο μου να μπώ χωρίς να φοβηθώ αν θα βγώ με παρκινσον, λογικές καταναλώσεις ανάλογα με το πόσο πάω, φυσιολογικές χρεώσεις στα service μου και να μην είμαι η αιτία που ο μάστορας πάει Παντελίδη κάθε σαββατόβραδο με τις βλάβες μου. Στην αλλαγή νοοτροπίας μου βοήθησαν πολλά και μέσα σε αυτό και ένα ατύχημα καλό πέρυσι που έστειλε στον τάφο το CAPONORD μου αλλά όχι καταλύτική.
    Αν υπήρχε ενα καλό μηχανάκι για όλους θα ήταν πολύ ξενέρωτος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας για να ασχολήθούμε εξάλλου ρε σεις.
    Νομίζω ότι το έκλεισες το θέμα.

Αμα δε γραψει ο Τερενς δεν κλεινει το θεμα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ