Σελίδα 29 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

thanks για τις απαντήσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Βάλε όποια θες......μόνο της μαμάς ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ
    Γιατί έτσι;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα!
    Επειδή θέλω να αλλάξω άμεσα αλυσίδα και γρανάζια έχετε καμιά πρόταση;
    ΤΙμή να υπολογίζω γύρω στα 200 ή πολλά λέω;
    πότε αλλάζουμε αλυσίδα??? (μη μου πείτε όταν κοπεί........ χα χα χα χα)

υπάρχουν κάποια σημάδια που όταν τα παρατηρήσουμε η αλλαγή είναι επιβεβλημένη??

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα!
    Επειδή θέλω να αλλάξω άμεσα αλυσίδα και γρανάζια έχετε καμιά πρόταση;
    ΤΙμή να υπολογίζω γύρω στα 200 ή πολλά λέω;
    Τόσο θα πληρώσεις στην αντιπροσωπεία για τα μαμά. Τα μαμά γρανάζια είναι καλά, το ένα Ιαπωνικό και το άλλο μάλλον Ιταλικό, η αλυσίδα όμως είναι ΓΤΠΚ. Έβαλα αυτή και είμαι ευχαριστημένος.

Μην πληρώσεις παραπάνω για να βάλεις την χρυσή.. Είναι ίδιες.

Και οι δύο είναι X-ring αντί για την O-ring Regina της μαμάς. Ουσιαστικά τα Χ-ρινγκ στεγανοποιούν καλύτερα γιατί έχουν δύο σημεία επαφής και δεν επιτρέπουν την σκόνη να περάσει στα πυράκια. Εγώ και τις δύο που άλλαξα της άλλαξα από κολλημένα πυράκια, τα γρανάζια ήταν ακόμα καινούρια (20.000 χλμ για την κάθε μια περίπου).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Βάλε όποια θες......μόνο της μαμάς ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ
    +1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitris_a Προβολή μηνύματος
    πότε αλλάζουμε αλυσίδα??? (μη μου πείτε όταν κοπεί........ χα χα χα χα)

υπάρχουν κάποια σημάδια που όταν τα παρατηρήσουμε η αλλαγή είναι επιβεβλημένη??

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
    Όταν το ρυθμιστικό έχει τερματίσει.
    Όταν τα γρανάζια κοντεύουν να μείνουν από δόντια.
    Όταν ανασηκώνοντας την αλυσίδα απ' το πίσω μέρος του πίσω γραναζιού μπορείς να δεις όλο το δόντι.
    Όταν τα πυράκια κολλάνε από την σκόνη και η αλυσίδα χοροπηδάει.

Στην τελευταία περίπτωση θα παρατηρήσεις ότι η αλυσίδα στο κάτω μέρος κάνει γωνίες. Επίσης κατά την ρύθμιση θα δεις ότι αλλού είναι πολύ σφιγμένη και αλλού υπερβολικά χαλαρή.

Για πιο "επιστημονικές" μεθόδους δες το μανουάλι.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Τώρα μιλάς όμορφα .…

(θ την βγάλω την ρουφιανα κα θα σΕ πω)
    Την έβγαλες?

Γιατί δεν βάζεις λεντάκια. Δεν καίνε (σχεδόν) τίποτα (σε περίπτωση που τα ξεχάσεις πάλι) και φωτίζουν πολύ καλύτερα απ' αυτά που έχει. Βοηθούν στο να διαβάζεις χάρτη αν σε πιάσει η νύχτα στα όρη (με την μικρή ή μεγάλη σκάλα ο χάρτης γυαλίζει, αντανακλά και σε στραβώνει). Να φωτίζεις την παρέα σου να αλλάξει λάστιχο, κάπου στην Βάλια κάλντα χωρίς να δουλεύει η μηχανή, να στήσεις σκηνή χωρίς φακό στο στόμα κτλ κτλ.

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Την έβγαλες?

Γιατί δεν βάζεις λεντάκια. Δεν καίνε (σχεδόν) τίποτα (σε περίπτωση που τα ξεχάσεις πάλι) και φωτίζουν πολύ καλύτερα απ' αυτά που έχει. Βοηθούν στο να διαβάζεις χάρτη αν σε πιάσει η νύχτα στα όρη (με την μικρή ή μεγάλη σκάλα ο χάρτης γυαλίζει, αντανακλά και σε στραβώνει). Να φωτίζεις την παρέα σου να αλλάξει λάστιχο, κάπου στην Βάλια κάλντα χωρίς να δουλεύει η μηχανή, να στήσεις σκηνή χωρίς φακό στο στόμα κτλ κτλ.
    Daz πολύ ωραία τοποθέτηση. Εγώ τα άλλαξα στα πρώτα 1.000χλμ με led με κόστος και τα δυο 4€ περίπου. Δεν είχα σκεφτεί πως μπορεί να είναι τόσο βολικό...
    Όσο για αλυσίδα εγώ έβαλα τη χρυσή X-ring (έτσι για την λέζα) πετώντας την κομπιασμένη και ετοιμόρροπη μαμίσια μετά απο 22.000χλμ.
    Μεγάλη βελτίωση στην απόκριση. Άντε καλοφάγωτες να είναι...

ΥΓ. Έχω ωραιότατο spray της Valvoline (το λευκό ντε) που αναγράφει το O-Ring safe αλλά όχι Χ-Ring. Να υπάρχει πρόβλημα; Ότι 10€ σώνουμε καλό είναι...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αμφίσημος Προβολή μηνύματος
    Daz πολύ ωραία τοποθέτηση. Εγώ τα άλλαξα στα πρώτα 1.000χλμ με led με κόστος και τα δυο 4€ περίπου. Δεν είχα σκεφτεί πως μπορεί να είναι τόσο βολικό...
    Όσο για αλυσίδα εγώ έβαλα τη χρυσή X-ring (έτσι για την λέζα) πετώντας την κομπιασμένη και ετοιμόρροπη μαμίσια μετά απο 22.000χλμ.
    Μεγάλη βελτίωση στην απόκριση. Άντε καλοφάγωτες να είναι...

ΥΓ. Έχω ωραιότατο spray της Valvoline (το λευκό ντε) που αναγράφει το O-Ring safe αλλά όχι Χ-Ring. Να υπάρχει πρόβλημα; Ότι 10€ σώνουμε καλό είναι...
    Εγώ 2 άλλαξα απ' τις μαμά και οι δύο με έβγαλαν περίπου τα ίδια χλμ με σένα. Αυτή που φοράω τώρα έχει κάνει περίπου τα ίδια και ακόμα είναι σαν καινούρια.

Όχι δεν έχεις πρόβλημα. Η διαφορά O-ring με X-ring είναι μόνο στο σχήμα.

Τα λεντάκια στα φώτα θέσης τα λύνουν τα μισά προβλήματα, για τα υπόλοιπα χρειάζεται προβολάκια από λεντ με 10 - 15 watt έκαστο.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    H Afam η χρυσαφουλί εμένα μΕ έβγαλε άν θυμάμαι καλά 28.000 χλμ με κόστος περίπου 130 ευρώ.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας; Τον τελευταίο καιρό έχουν μειωθεί εντυπωσιακά τα σκασίματα από την εξάτμιση. Είναι ανησυχητικό αυτό; Σημαίνει κάτι; Έχω 14.000 χλμ κυρίως στην πόλη. Ευχαριστώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από black-eye Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας; Τον τελευταίο καιρό έχουν μειωθεί εντυπωσιακά τα σκασίματα από την εξάτμιση. Είναι ανησυχητικό αυτό; Σημαίνει κάτι; Έχω 14.000 χλμ κυρίως στην πόλη. Ευχαριστώ.
    Για πάνε μέχρι το συνεργείο σου και πες τους να κοιτάξουν το AIS....αν είναι εντάξει, πες να στο ταπόσουν, και να κοιτάξουν αλλού για τον λόγο που δεν έχεις σκασίματα.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Moderator
    Ότι είπε ο Αντυ. 60,000 και ακόμα σκάει. Δεν έχω ταπώσει το AIS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Τα ίδια χιλιόμετρα με σένα έχω, επίσης τα περισσότερα στην πόλη, και τα σκασίματα συνεχίζονται αμείωτα (Δεν έχω ταπωσει το AIS)

Νέο μέλος
    Καλημέρα και καλό μήνα,

Έναν προβληματισμό έχω με τον τενεράκι μου.

Όταν επιταχύνω μέχρι τις 4Κ στροφές κάνει αυτό το ωραίο καθαρό γουργουριτό του μονοκύλινδρου.

Μετά τις 4Κ μπαίνει στον ήχο και στους κραδασμούς ένα «γρέζι», πολύ ποιο μικρής συχνότητας κραδασμοί, σαν δόνηση κινητού να διαπερνά όλο το τιμόνι και ο ήχος ποιο «βρώμικος».

Βγάζω νόημα? Είναι η φυσιολογική λειτουργία του αυτή ή για καλό να το πάω στον μηχανικό?
    Είναι στα 2Κ κλμ (μεταχείρ το πήρα), στα 5 θα το πάω για service ούτος.

Thanks,

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archie Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα και καλό μήνα,

Έναν προβληματισμό έχω με τον τενεράκι μου.

Όταν επιταχύνω μέχρι τις 4Κ στροφές κάνει αυτό το ωραίο καθαρό γουργουριτό του μονοκύλινδρου.

Μετά τις 4Κ μπαίνει στον ήχο και στους κραδασμούς ένα «γρέζι», πολύ ποιο μικρής συχνότητας κραδασμοί, σαν δόνηση κινητού να διαπερνά όλο το τιμόνι και ο ήχος ποιο «βρώμικος».

Βγάζω νόημα? Είναι η φυσιολογική λειτουργία του αυτή ή για καλό να το πάω στον μηχανικό?
    Είναι στα 2Κ κλμ (μεταχείρ το πήρα), στα 5 θα το πάω για service ούτος.

Thanks,
    Να πω ότι κατάλαβα, ψέματα θα πω.
    Τι εννοείς, ότι έχει πολύ κραδασμό?
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Νέο μέλος
    ναι, αλλά κραδασμό τύπου 'πολυθρόνας μασάζ στο αεροδρόμιο' που το νιώθω σε όλη τη μηχανή.

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49