Σελίδα 9 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

η πρωτη σκεψη που περναει απο το μυαλο του ειναι οτι με το 990,ανετα παω για χεσιμο και πεσιμο.
    επειτα ερχονται πολλες αλλες σκεψεις και εικονες.
    βλεπει οικογενειακες εικονες απο οταν ηταν παιδι μεχρι τα αγαπημενα του προσωπα.
    το φιλολογει μεσα στο μυαλο του και καταληγει σε 2 σεναρια.

σεναριο 1
    εκει που πινει τον καφεπαξιμαδο του περναει νεαρος και χαλβαδιαζει το990 ,ταυτοχρονα του τρεχουν και σαλια απο το στομα του,λεγοντας σχεδον φωναχτα..........
    καταραμενη φτωχεια και ποιτανα κοινωνια.
    τον βλεπει και ακουει ο τερενς και τον πλησιαζει........
    -σου αρεσει το 990?
    -τρελενομαι οχι μου αρεσει απλως........
    -εεεε τοτε δικο σου....
    και του δινει το κλειδι της ευτυχιας και φευγει ικανοποιημενος με τα ποδια,αφηνοντας τον νεαρο παυλοπουλο....

σεναριο 2
    ζαλιζεται ο τερενς να στριφει συνεχεια το κεφαλι του δεξια-αριστερα (βλεπε κορνιζα-990),του ερχονται και στο μυαλο σκεψεις οπως
    ανεργια,τροικα,μνημονιο,διαφθορα,αναξιοκρατια,μερκελ, καπτεν κτλ.......και αρχιζει να τα παιρνει στο κρανιο.
    πεταγεται εξω σαλταρισμενος,καβαλαει το 990,βαζει μπροστα με αγριες διαθεσεις και φωναζει...........
    να πανε να μαμηθουν ολαααααα...
    επειτα εξαφανιζεται απο το καπη κανοντας κολιδια και σουζες..........

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ελα παραδέξου το φίλε: Είσαι ο Παπακαλιάτης ετσι??? Χριστόφορε...χάθηκες!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

[QUOTE=paramedic;2263017]Ελα παραδέξου το φίλε: Είσαι ο Παπακαλιάτης ετσι??? Χριστόφορε...χάθηκες!!![/QUOT

δεν τα εμαθες?εκανα ταινια....αχχ λεγεται.πολυ τρεξιμο.

στο δεύτερο σενάριο αν και πιο τέλειο, να συμπληρώσεις οτι.....

στις διάφορες σκέψεις που του έρχονται στο μυαλό πρέπει να προσθεσεις τον γαύρο με τα χαρτινα πρωταθλήματα και τις υπέρ του διαιτησιες κόντρα στην ΑΕΚ......

Κουλό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    το ξαναδιαβασα απο την αρχη και καπου ειδα, καποιον,που ειπε για το κατεμι το 990...

επειτα εξαφανιζεται απο το καπη κανοντας κολιδια και σουζες..........

​The journey is the reward!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    επειδη καπως μου καθονται αυτα τα ''οταν καποιοι πηγενατε καποιοι αλλοι γυριζαμε'' και κατα τα αλλα ''επι τελους μια απαντηση χωρις να πουλαει μουρη'' παιζει να μας διδαξει ο μεγας μαστερ και να μεταλαμπαδευσει τους τονους γνωσης του και το τι ειχε κατα νου η παμε για αλλη μια τρολλια οπως ειχε παραδεχτει οτι συνηθιζει να κανει στο τετ-α-τετ που ειχαμε πριν καποια χρονια στον πορο?

:a13::a13:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    τωρα εγω που εχω το Τ 800 με 30000 χλμ κ το εχω κ για καθημερινο μεσο δν μου εχει κανει κιχ περα απο μια ανακληση που με πηραν τηλ να παω κ περα οτι καιει λιιιιγο παραπανω απο ενα στρωμα παρ ολο που ειμαι 150 κυβικα πανω με ενα παραπανω κυλινδρο κ καμια 25ρια αλογα παραπανω κ στριβω πολυ καλα κ τα φρενα του τα εχει αντε να πω οτι το σερβις ειναι λιιιιγο παλι πιο ακριβο απο ενα στρωμα η ενα βερσυς τοτε το θεωρω μια πολυ καλη επιλογη που σου δινει παρα πολλα σε οποιο τερεν θες να παιξεις με ενα κινητηρα διαμαντι. την καραμελα με την παρτιδα 46 τιγρηδων κ 8 σπιντ τριπλ του 2008/9 τα πιστονια παιδια δυστηχως πρεπει να πληροφορησω οτι παει τελειωσε, τα βρηκαν τα αλλαξαν κ νετα, εστω κ αν ορισμενοι δυσκολευτηκαν με τους εδω εμποραιους με την επικη ατακα της ακαταλληλης μπετζινας !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maradi Προβολή μηνύματος
    Φλατζα Χ2, μπροστινος άξονας , καινούργιο κιβώτιο μια και ακόμα και σε νεκρή γουσταρε να μη σταματάει, κι αυτά μόνο στα 30.000 χλμ. Το 1200 μέχρι τώρα 24.000 χλμ και μόνο service. To Drz 400 17,000χλμ και παει σα καινούργιο, το street triple 14.000 χλμ και επίσης σα καινούργιο. Οσο για το R80/7, αυτό θα ζει αιώνια για να γυρίζει κεφαλια όπου βρεθεί. Από τα παλιά που είχα μέχρι και η multistrada μου είχε βγει πιο αξιόπιστη. Δεν ξέρω για άλλους αλλ η 800GS παρόλο που ήταν η αγαπημένη μου ήταν και η πιο αναξιόπιστη. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Α, και βέβαια μη ξεχνάμε τα υπερβολικα καλοψημενα μπουτια στα ταξίδια. Οποιος την έχει, ξέρει.....
    Άλλη μηχανή σου δώσαν εσένα μου φαίνεται.....
    35.000 σε δύο χρόνια, με μεγάλα ταξίδια τριβάλιτσος και δύο άτομα (χωρίς να σπάσει κανα υπο-πλαίσιο που διάβασα παραπάνω...), με πολύ και άγριο χώμα.... και με καθημερινή τρελή φαγούρα στο δεξιό χέρι σε εθνική και αττική οδό.... δεν έχει κάνει Κιχ....

Όλο και όλο έχασα μια βίδα στην Τσεχία φέτος από το κεντρικό στανντ.... που δεν ήταν και μαμα . . .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tthodor Προβολή μηνύματος
    35.000 σε δύο χρόνια, με μεγάλα ταξίδια τριβάλιτσος και δύο άτομα (χωρίς να σπάσει κανα υπο-πλαίσιο που διάβασα παραπάνω...), με πολύ και άγριο χώμα.... και με καθημερινή τρελή φαγούρα στο δεξιό χέρι σε εθνική και αττική οδό.... δεν έχει κάνει Κιχ....

Όλο και όλο έχασα μια βίδα στην Τσεχία φέτος από το κεντρικό στανντ.... που δεν ήταν και μαμα . . .
    Δεν σπαει το υποπλαισιο, η ανω βιδα του αμορτισερ ομως στραβωνει αν δεν ειναι καλα σφιγμενη και τοτε στραβωνει ο σκελετος.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος Το avatar του/της Maradi

Ισως να ήταν η παρτίδα, δεν ξέρω. Πάντως το να θεωρείται πολύ καλή για ταξιδια μια μηχανή που σου ψηνει τα μπουτια είναι εντελώς απαράδεκτο. Και μη μου πεις ότι δεν έχει αυτό το πρόβλημα .....
    YAMAHA T7, HONDA NC750X, SUZUKI 125SM, HONDA CBF1000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maradi Προβολή μηνύματος
    Ισως να ήταν η παρτίδα, δεν ξέρω. Πάντως το να θεωρείται πολύ καλή για ταξιδια μια μηχανή που σου ψηνει τα μπουτια είναι εντελώς απαράδεκτο. Και μη μου πεις ότι δεν έχει αυτό το πρόβλημα .....
    Στο είπα..... άλλη μηχανή σου δώσανε . . .Όχι δεν ζεσταίνει καθόλου τα πόδια.... Σίγουρα έχει αρνητικά θέματα για ταξίδια...(Σέλα, για πολύωρη οδήγηση δεν παλεύεται, και κάλυψη από αέρα).... Επίσης έχει μικρό ντεπόζιτο.... αλλά από την άλλη, λόγω μικρής κατανάλωσης το φέρνει κάπως στα ίσια...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou

Στο είπα..... άλλη μηχανή σου δώσανε
    Φίλε sorry αλλά γράφοντας αυτό για δεύτερη φορά ακούγεται κάπως σαν να θέλει να μας παραπλανήσει ο Maradi ή ακόμα και πως λέει ψέματα. Δεν διακρίνω κάποια εμπάθεια απο μέρους του προς την συγκεκριμένη μάρκα για να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που για το άλλο λέει καλά λόγια.
    Πάντως ο ένας να λέει με ψήνει και ο άλλος καθόλου είναι οξύμωρο. Μάλλον μιλάτε για άλλα μοτοσακά.
    Πρόταση: Επειδή το θέμα του παρόντος είναι άλλο δεν ανοίγετε κάνα νέο θρεντ για το 800; Πιστεύω πως θα ενδιαφέρει αρκετούς.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

Φίλε sorry αλλά γράφοντας αυτό για δεύτερη φορά ακούγεται κάπως σαν να θέλει να μας παραπλανήσει ο Maradi ή ακόμα και πως λέει ψέματα.
    Όχι καμμιά σχέση... Χαριτολογώντας το λέω για αυτό κ το smiley. Μη τρελαθούμε κιόλας, μηχανήματα είναι.... Κάποιες παρτίδες μπορεί να βγουν έτσι κάποιες αλλιώς....

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Δηλαδη καποιες ζεσταινουν μπουτια και καποιες οχι αναλογα την παρτιδα;; Το ακουσαμε και αυτο..
    Ban 'em all

Παντως καποιες καινε τα πηνια (και μαλιστα σε κατι κουλα και απομακρυσμενα μερη).
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 9 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ