Σελίδα 10 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη καποιες ζεσταινουν μπουτια και καποιες οχι αναλογα την παρτιδα;; Το ακουσαμε και αυτο..
    Κάποια μπουτια μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα ....

Σοβαρά τώρα.... Δεν έχω οδηγήσει (σχεδόν) ποτέ με βερμούδα.... τζινάκι, enduro-ρουχα, ή παντελόνι μηχανής.... Δεν έχω καταλάβει ποτέ σοβαρή ζέστη ανάμεσα στα πόδια μου, ακόμη και μέσα στην Αθήνα ντάλα καλοκαίρι......

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παντως καποιες καινε τα πηνια (και μαλιστα σε κατι κουλα και απομακρυσμενα μερη).
    ωχχχχχ ...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tthodor Προβολή μηνύματος
    Κάποια μπουτια μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα ....

Σοβαρά τώρα.... Δεν έχω οδηγήσει (σχεδόν) ποτέ με βερμούδα.... τζινάκι, enduro-ρουχα, ή παντελόνι μηχανής.... Δεν έχω καταλάβει ποτέ σοβαρή ζέστη ανάμεσα στα πόδια μου, ακόμη και μέσα στην Αθήνα ντάλα καλοκαίρι......
    Μου θυμιζει την συζητηση για υπερβολική θερμοκρασια στα ρ1 2004 (που ειχα). Το μηχανακι εκανε απαγωγη της θερμοκρασιας μεσα απο το πλαισιο, ηταν και ο καταλυτης κοντα, τεσπα με λιγα λόγια το δεξί σου ποδι ιδίως με τζιν κοκκινιζε απο μεσα... σου μιλαω για κολαση του δαντη... μαζι με τις εξατμισεις στον κώλο, προσευχη να μην σε πιασει φανάρι... ε, ολοι οι χρηστες αντι να "παραδεχθουν" το απαράδεκτο για πολιτικη χρηση της υποθεσης (εκτος και αν εμενες αλασκα πχ) ελεγαν αυτο που λες και συ, το μηχανακι ειναι πιστας μπλα μπλα, ειναι λογικο να σηκωνει θερμοκρασιες μπλα μπλα, πρεπει να οδηγεις με μποτα κ δερμα σε ολες τις συνθηκες μπλα μπλα... δεν λεω, σε αρκετα ειχαν δικιο αλλα οταν ενα μηχανακι ειναι ολ αραουντ, το να ταξιδευεις με αρκετη θερμοκρασια ειναι καπως θεμα... προφανως θα περναει καμια εξατμιση κοντα ε;

Σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει ευαισθησια, οταν καποιος παραπονιεται υπάρχει κάποιο θεμα ή συμβιβασμος.
    Ban 'em all

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Super Tenere 1200 αν και ξεφευγει σε τιμη, αλλιως θα εβλεπα κατι σε τιγρη 1050, varadero ή ακομα και tdm, το οποιο ποτε δεν μου αρεσε εμφανησιακα και τοσα χρονια εχει το ιδιο

Α! Και φυσικα τα FJR και GTR αλλα ξεφευγουν απο ολες τις αποψεις σε κοστος...
    Και με το FJR δεν πας παντού :

http://www.liveleak.com/view?i=757_1354616774

Ευτυχώς δεν χτύπησε αλλά το σκαφάκι το αγόρασε
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Παλαιό μέλος
    Κωλοβαλίτσες!
    Το έχω πάθει κι εγώ , ευτυχώς μακριά απο κότερα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Μου θυμιζει την συζητηση για υπερβολική θερμοκρασια στα ρ1 2004 (που ειχα). Το μηχανακι εκανε απαγωγη της θερμοκρασιας μεσα απο το πλαισιο, ηταν και ο καταλυτης κοντα, τεσπα με λιγα λόγια το δεξί σου ποδι ιδίως με τζιν κοκκινιζε απο μεσα... σου μιλαω για κολαση του δαντη... μαζι με τις εξατμισεις στον κώλο, προσευχη να μην σε πιασει φανάρι... ε, ολοι οι χρηστες αντι να "παραδεχθουν" το απαράδεκτο για πολιτικη χρηση της υποθεσης (εκτος και αν εμενες αλασκα πχ) ελεγαν αυτο που λες και συ, το μηχανακι ειναι πιστας μπλα μπλα, ειναι λογικο να σηκωνει θερμοκρασιες μπλα μπλα, πρεπει να οδηγεις με μποτα κ δερμα σε ολες τις συνθηκες μπλα μπλα... ...

έχει πλάκα αυτό με πολλούς που βλέπουν τα μηχανάκια τους ιδεολογικά.

ότι και παπ@ρια να χει κανει η εταιρεία, πάντα θα βρίσκουν ένα σοβαρό λόγο να τη δικαιολογήσουν.

«εσύ φταις δε φταίει το εργοστάσιο»
    «φταίνε οι βενζίνες»
    «φταίνε οι μεσογειακές ζέστες»
    «φταίει η Ελληνική άσφαλτος»
    «φταίει που πιέζεις το μηχανάκι περισσότερο από όσο πρέπει»
    «δε βγήκε για αυτό βγήκε για το άλλο»

κτλ κτλ

ενίοτε πάντως βγαίνει κανα μοντέλο κατά καιρούς το οποίο πάει και ψήνει ένα συγκεκριμένο τύπο αναβατών και μόνο. Δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά στο αγοραστικό κοινό. Υπάρχει κάτι σαν συγχρονισμός σε αυτούς τους αγοραστές οπότε σε τυχόν παράπονα για κάτι, το κάνουν ομαδικά και κάποιος αναγκάζεται να τους ακούει (συνήθως οι Γιαπωνέζοι «ακούνε» λίγο περισσότερο).

Μια τέτοια περίπτωση θεωρώ και διορθώστε με εάν κάνω λάθος ήταν η περίπτωση με το FZ1 της πρώτης γενιάς. Το μηχανάκι φόραγε το μοτέρ του R1 και στις χαμηλές είχε πολύ απότομη συμπεριφορά το Injection. Ως δια μαγείας όμως όλοι συμπορεύτηκαν με το παράπονο και δε γύρισαν να το ισοπεδώσουν …… που θα μπορούσαν ευκολα με απόψεις του στυλ:

«γιατί ρε φιλαράκι αγόρασες 150 άλογα μηχανάκι αν σε τσαντίζει η συμπεριφορά στις χαμηλές»
    «το μηχανάκι φοράει μοτέρ πολύ αγωνιάρικο και ας μην το αγόραζες ναουμ»
    «τέρμα γκάζι πρέπει να πηγαίνεις και όχι βόλτα με τη γκόμενα γιατι είναι πολύ ουάου το μοτόρι κιετς»

κτλ κτλ

έ στη 2η γενιά (αν δε κάνω λάθος ) το έφτιαξαν το πρόβλημα από τη Yamapa και μπράβο τους.

Τα αντίστοιχα παραδείγματα με τα Ευρωπαϊκά έχουν πολύ πλάκα. Πολλοί από εσάς το έχετε δει, άλλοι πάλι όχι αλλά όταν κάνεις κανα παράπονο σε εξειδικευμένο φόρουμ με συγκεκριμένα μοντέλα/ μάρκα από Ευρωπαϊκά μηχανάκια οι αντιδράσεις είναι όλα τα λεφτά.

Μέλος Το avatar του/της Maradi
    Μου θυμιζει την συζητηση για υπερβολική θερμοκρασια στα ρ1 2004 (που ειχα). Το μηχανακι εκανε απαγωγη της θερμοκρασιας μεσα απο το πλαισιο, ηταν και ο καταλυτης κοντα, τεσπα με λιγα λόγια το δεξί σου ποδι ιδίως με τζιν κοκκινιζε απο μεσα... σου μιλαω για κολαση του δαντη... μαζι με τις εξατμισεις στον κώλο, προσευχη να μην σε πιασει φανάρι... ε, ολοι οι χρηστες αντι να "παραδεχθουν" το απαράδεκτο για πολιτικη χρηση της υποθεσης (εκτος και αν εμενες αλασκα πχ) ελεγαν αυτο που λες και συ, το μηχανακι ειναι πιστας μπλα μπλα, ειναι λογικο να σηκωνει θερμοκρασιες μπλα μπλα, πρεπει να οδηγεις με μποτα κ δερμα σε ολες τις συνθηκες μπλα μπλα... δεν λεω, σε αρκετα ειχαν δικιο αλλα οταν ενα μηχανακι ειναι ολ αραουντ, το να ταξιδευεις με αρκετη θερμοκρασια ειναι καπως θεμα... προφανως θα περναει καμια εξατμιση κοντα ε;

Σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει ευαισθησια, οταν καποιος παραπονιεται υπάρχει κάποιο θεμα ή συμβιβασμος.

Η ζέστη ειναι απο τους κυλινδρους που ειναι ψηλα και κοντα στα μπουτια, οχι απο εξατμιση. Τέλος παντων συμφωνώ με το σχολιό σου και γι'αυτο το λόγο συμβιβαστηκα πουλώντας το 800GS. Οσο για μπεμπες, μέχρι τώρα είχα GS650, F800ST - ίδιο μοτέρ αλλά η ποδιά σταμάταγε τη ζέστη, και τώρα GS1200 και την R80/7 του ´78, οπότε δεν νομίζω ότι να υπάρχει αμφιβολία αν είμαι πιστός οπαδός η όχι. Η γνωμη μου για την 800 πιστευα οτι ηταν αντικειμενικη, ασχέτως αν αλλοι εχουν διαφορετικη εμπειρια.
    Παρεμπιπτόντως έχω ακόμα την Sargent σελλα ( http://www.sargentcycle.co.uk/acatalog/info_WS_602.html ) στο γκαράζ σε τέλεια κατάσταση, ούτε μια γρατζουνια. Αν κανείς ενδιαφέρεται στειλτε μήνυμα. (€100+ έξοδα αποστολής)

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	271 
Μέγεθος:	104,8 KB 
ID:	275903
    YAMAHA T7, HONDA NC750X, SUZUKI 125SM, HONDA CBF1000

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maradi Προβολή μηνύματος

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Προβολές:	271 
Μέγεθος:	104,8 KB 
ID:	275903
    Ωραίο το R80/7. Εγω εχω το R75/6.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Συγγνώμη αλλά εάν έχω καταλάβει καλά από τα προηγούμενα, η ιδανικότερη μοτό για βόλτα-ταξίδι-εκδρομή είναι η 800GS, το Τ800, το 990 κλπ ?

Μήπως μας έχει επηρεάσει το πολύ off-road διάβασμα στο Advrider?

Έχετε βγει σούρουπο από το πλοίο στην Ancona και να πρέπει να πας Milano με τρομερό αέρα και ψιλόβροχο, δικάβαλος και φορτωμένος?

Έχετε κατέβει Σάββατο από Θεσσαλονίκη Αθήνα για να επιστρέψετε την Κυριακή το απόγευμα?

Είστε σίγουροι ότι με τα on-off που γράφετε, αυτά γίνονται?

Και μην πείτε ότι πιτσιρικάδες πηγαίναμε Λαμία με τα RD-50. Μιλάμε για σήμερα και υπό ΚΣ.

Εάν από τον τίτλο έλειπε το “ταξίδι” ίσως να καταλάβαινα τα όσα αναφέρθηκαν.

Πάντα φιλικά.

ΥΓ. Στο FJR οι βαλίτσες εξέχουν πολύ και εύκολα τις ξεχνάς. Στις BMW προεξέχουν ελάχιστα από το τιμόνι ή τους κυλίνδρους αλλά αυτό σημαίνει μειωμένη χωρητικότητα (ειδικά στο K1200GT)
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη αλλά εάν έχω καταλάβει καλά από τα προηγούμενα, η ιδανικότερη μοτό για βόλτα-ταξίδι-εκδρομή είναι η 800GS, το Τ800, το 990 κλπ ?

Μόνο στην περίπτωση που θέλουμε και χώμα...

Αλλιώς sport touring όπως έγραψα και πιο πριν
    Give me fuel, Give me fire

Μέλος Το avatar του/της Maradi

Έχετε βγει σούρουπο από το πλοίο στην Ancona και να πρέπει να πας Milano με τρομερό αέρα και ψιλόβροχο, δικάβαλος και φορτωμένος?

Έχετε κατέβει Σάββατο από Θεσσαλονίκη Αθήνα για να επιστρέψετε την Κυριακή το απόγευμα?

Και μην πείτε ότι πιτσιρικάδες πηγαίναμε Λαμία με τα RD-50. Μιλάμε για σήμερα και υπό ΚΣ.

Εάν από τον τίτλο έλειπε το “ταξίδι” ίσως να καταλάβαινα τα όσα αναφέρθηκαν.

Πάντα φιλικά.

ΥΓ. Στο FJR οι βαλίτσες εξέχουν πολύ και εύκολα τις ξεχνάς. Στις BMW προεξέχουν ελάχιστα από το τιμόνι ή τους κυλίνδρους αλλά αυτό σημαίνει μειωμένη χωρητικότητα (ειδικά στο K1200GT)
    22.07.2011, Ancona -Amsterdam 1520χλμ σε 17 ώρες με τρελή βροχή ολη νυχτα το 800GS δεν κατάλαβε μια...μόνο τα μπουτια μου ( βλέπε μήνυμα πιο πάνω )..και μετά αξέχαστο ταξίδι στο πλοίο για Newcastle

Προβολές:	264 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	275904
    Τι GPS ρε παιδιά? χαρτί και μολύβι!

Προβολές:	265 
Μέγεθος:	100,2 KB 
ID:	275905
    YAMAHA T7, HONDA NC750X, SUZUKI 125SM, HONDA CBF1000

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Χαράς το κουράγιο σου!!!
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ακόμα και σε τέτοιο ταξίδι το CBF των 6500 γιούρων (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ) με το κομπάιντ abs καλύτερο θα ήταν. (εκεί εγώ...)
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Ναι μωρε γινονται, ειδικα με το 1150GSA....6 φορες μονοκοπανια γλασκοβη-βενετια 2-2.5Κ κμ (αναλογα την διαδρομη) χωρις καθολου σωματικη κουραση, με χαπια καφεϊνης για την νυστα!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παντως καποιες καινε τα πηνια (και μαλιστα σε κατι κουλα και απομακρυσμενα μερη).
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    ωχχχχχ ...
    χαλαρωστε ρε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 10 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27