Την έχω ξανακούσει αυτή τη μέθοδο και μάλιστα πριν από πολλά χρόνια.. έχει τους υποστηρικτές της, αλλά όπως λέει και στο άρθρο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Δεν είναι για όλους..
Την έχω ξανακούσει αυτή τη μέθοδο και μάλιστα πριν από πολλά χρόνια.. έχει τους υποστηρικτές της, αλλά όπως λέει και στο άρθρο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Δεν είναι για όλους..
Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα μου!!Όπως είχα αναφέρει και από την αρχή που αγόρασα την μηχανή έχω αρκετά σβησίματα!!!Είμαι απογοητευμένος με την μηχανή..Ότι και να κάνω,είτε βάλω super 100 οκτανίων είτε γυρίσω όλα τα βενζινάδικα της πόλης μου το ίδιο πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει..Μέσος όρος 1 σβήσιμο την ημέρα!!!Έχω πάει πόσες φορές στον έμπορα που το πήρα και λύση δεν βρίσκει!!!Τι reset τον εγκέφαλο έκανε τι καθάρισε το φίλτρο τι το ένα τι το άλλο το πρόβλημα συνεχίζεται..Μου λέει ίσως είναι από την βενζίνη!Του λέω πας καλά?Ο φίλος μου δηλαδή που βάζει από το ίδιο βενζινάδικο γιατί δεν έχει σβησίματα μιας και είναι κ αυτουνού με εγκέφαλο??Έχω φτάσει 2,200km και δεν ξέρω πια τι να κάνω!!!Υπάρχει κάποιος άλλος με την ίδια μηχανή που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα!!Παιδιά Sos!!!!
Daytona Sprinter Efi...Σωστά ψεκασμό και αισθητήρα λ!!Τι εννοείς να κοιτάξω εκεί?Είναι σε εγγύηση..Νοέμβριο το πήρα!!!Και το πάω από εκεί που το πήρα μιας και είναι και εξουσιοδοτημένο!!!
Μακάρι να είχα στην πόλη μου..Λέτε να είναι o tps?
Δες μηπως ειναι πολυ χαμηλο το ρελαντι σου... (αν στο κανει οταν εισαι σταματημενος)
Και μιας και ειναι στην εγγυηση πες του να κοψει το κεφαλι του να βρει τι εχει![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Έλα μου όμως που φαίνεται τσαπατσούλης και αρχίζει να μου την δίνει...Για να καταλάβετε πως μου σβήνει θα σας δώσω παράδειγμα!!Ανεβαίνω μια ανηφόρα με δευτέρα..Για γύρω στα 10 δευτερόλεπτα!!Μετά συνεχίζω με την ίδια ταχύτητα σε μια ευθεία για 5 δευτερόλεπτα και παίρνω μια κατηφόρα για 2,5 δευτερόλεπτα για να κάνω αναστροφή την μηχανή μου και να την παρκάρω..Εκεί που τελειώνει η κατηφόρα και πάω να βάλω πρώτη τσαπ ξεψυχάει!!Η αντλία βενζίνης συνεχίζει να δουλεύει!!!Δεν είναι θέμα ρελαντί γιατί θα μου το κάνει πάρα πολύ σπάνια όταν θα είμαι σταματημένος με νεκρά!!Αυτό για τον αισθητήρα tps που σας είπα παίζει να είναι??