Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: ..............22 χρόνια..........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη παλικάρια, δεν αναφέρομαι στον άνθρωπο Σιδηρόπουλο, αλλά στον καλλιτέχνη, όταν από ένα σημείο και μετά ανάγεις τον εθισμό σου ως κυρίαρχο στοιχείο της θεματολογίας σου άμεσα και έμμεσα... ε δεν...

...και άλλοι το έκαναν, το rock στην τελική έχει βασιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στα ναρκωτικά και στην υποκουλτούρα τους, αλλά πάντα ήταν το μέσο, όχι ο αυτοσκοπός...
    ε δεν....τι,απλα μαλλον και μονο δεν σου αρεσει.
    για μενα προσωπικα και το τονιζω προσωπικα γιατι δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις επι αντιπαραθεσεων το εργο του με απωθουσε απο τα ναρκωτικα,ακομα και τωρα βεβαια
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη παλικάρια, δεν αναφέρομαι στον άνθρωπο Σιδηρόπουλο, αλλά στον καλλιτέχνη, όταν από ένα σημείο και μετά ανάγεις τον εθισμό σου ως κυρίαρχο στοιχείο της θεματολογίας σου άμεσα και έμμεσα... ε δεν...

...και άλλοι το έκαναν, το rock στην τελική έχει βασιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στα ναρκωτικά και στην υποκουλτούρα τους, αλλά πάντα ήταν το μέσο, όχι ο αυτοσκοπός...
    http://www.youtube.com/watch?v=QC9ywXksIvI

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Απο την πρώτη στιγμή που τον είδα - άκουσα τον έχω στο μυαλό μου σαν τον Έλληνα Morisson...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    αυτο τωρα την σχεση εχει με τον Παυλο?

Κριμα που εφηγε νεος αλλα ετσι οπως πολλοι καλητεχνες ειχε μεσα του το κατι αυτοκαταστροφικο, ισως να ειναι καλητερα ετσι... εφηγε πρην τον παρουν τα καναλια και τα Show και τον ξεφτηλησουν αν και δεν ειτανε τετοιος ανθρωπος πιστευω.

Και μιας και βλεπω οτι δεν τα ξερεις καλα ενας σκωτωθηκε και αυτο γιατι πηγε και τραβηξε πιστολι και ενας HΑ εβγαλε μαχαιρι και τον καρφωσε ,τους αλλους 3 νεκρους δεν ξερω που τους βρηκες...
    Δεν έχει άμεση σχέση με τον Σιδηρόπουλο, απλά το ανέφερα επειδή έγινε και αυτό σαν σήμερα και εν μέρει αφορά ένα ρόκ γεγονός. Ότι έβγαλε πιστόλι το γνωρίζω, άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο που έβαλα, όπως επίσης και ότι ήταν νέγρος και πρίν βγάλει το πιστόλι είχε φάει αρκετές από τους Hell's Angels που δεν πολυσυμπαθούσαν τους μαύρους. Για τους 4 νεκρούς έχουμε και οι 2 δίκιο, όντως από τους Hell's Αngels μαχαιρώθηκε μόνο ο Meredith Hunter, οι άλλοι 3 νεκροί ήταν στο χώρο της συναυλίας από μέθη και από παράσυρση με αυτοκίνητο. Είχα την εντύπωση πως ήταν όλοι από τα επεισόδια, οπότε mea culpa όσον αφορά το σημείο αυτό.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ποτέ όμως δεν αισθάνθηκα ότι άκουγα κάτι ιδιαίτερο όταν άκουγα τον Παύλο (και τις Τρύπες επίσης),
    ήταν (και ακόμη είναι) τόσο αβίαστο το τελικό αποτέλεσμα που καμμιά φορά ξεχνάμε πόσο
    ανώτερο είναι, γιατί μπορεί να συγκριθεί μόνο με μεγαθήρια τύπου floyd, zeppelin κλπ.
    Μουσικά αμφότεροι δε πιάνουν μία μπροστά στα ονόματα που ανέφερες
    Όμως και γω, όταν ακούω Σιδηρόπουλο, ειδικα τα μπλουζ ανατριχιάζω
    Και όταν βλέπω τον Αγγελάκα, καμιά 50άρα πλέον, με το Σαδίκη στο μπουζούκι και μια ηλεκτρική, να κάνει ένα θεατράκι να σηκώνεται όρθιο και να κοπανιέται μαζί του, τρελλαίνομαι, και σκέφτομαι, γαμώ τη μαλακία μου, μάζεψε τους άλλους (Καρρά, Ζαμπέτα κλπ) για ένα διήμερο και κάντε μια κωλοσυναυλία να πάμε να ξεκαυλώσουμε, γιατί το έχουμε πραγματικά ανάγκη

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Και όταν βλέπω τον Αγγελάκα, καμιά 50άρα πλέον, με το Σαδίκη στο μπουζούκι και μια ηλεκτρική, να κάνει ένα θεατράκι να σηκώνεται όρθιο και να κοπανιέται μαζί του, τρελλαίνομαι, και σκέφτομαι, γαμώ τη μαλακία μου, μάζεψε τους άλλους (Καρρά, Ζαμπέτα κλπ) για ένα διήμερο και κάντε μια κωλοσυναυλία να πάμε να ξεκαυλώσουμε, γιατί το έχουμε πραγματικά ανάγκη
    Ξεφεύγουμε από τον Σιδηρόπουλο, αλλά αυτό είναι το ωραίο με τέτοιες συζητήσεις, οι συνειρμοί σε οδηγούν σε άλλες ατραπούς... Για μένα οι Τρύπες στέκονται επάξια δίπλα σε ξένα ονόματα, οι δε στίχοι του Αγγελάκα είναι μακράν καλύτεροι από πολλές ξένες επιτυχίες. Αυτό που λες ρε φίλε το έζησα και φέτος και το σκεφτόμουνα, είχα πάει σε συναυλία με τη γυναίκα του και την κορούλα (τότε βρέφος 3 μηνών στην πρώτη της συναυλία) και χοροπηδάγαμε σαν τρελοί μόλις έπαιξε κάποια κομμάτια από Τρύπες. Σκεφτόμουνα ακριβώς αυτό που λες, να μάζευε Τόλιο, Ζαμπέτα, Καρρά, Παπαδόπουλο και να κάνανε μια συναυλία... Από την άλλη το ότι δεν το κάνουν αν και ξέρουν ότι θα γίνει της μουρλής το πανηγύρι δείχνει πόσο συνεπείς είναι και πόσο σέβονται τον εαυτό τους -όχι σαν κάτι σαχλούς βλέπε Πυξ Λαξ που όλο διαλύονταν κι όλο τελευταίες συναυλίες έκαναν και reunion για την αρπαχτή. Κάπου είχα ένα αρχαίο Πόπ και Ρόκ με συνέντευξη του Αγγελάκα που μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τον Σιδηρόπουλο, τον πατριάρχη του ελληνικού ρόκ.

Οι ζεπελιν παντως φτιαξανε την καριερα τους πανω σε στοιχους και μουσικες αλλων....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ξεφεύγουμε από τον Σιδηρόπουλο, αλλά αυτό είναι το ωραίο με τέτοιες συζητήσεις, οι συνειρμοί σε οδηγούν σε άλλες ατραπούς... Για μένα οι Τρύπες στέκονται επάξια δίπλα σε ξένα ονόματα, οι δε στίχοι του Αγγελάκα είναι μακράν καλύτεροι από πολλές ξένες επιτυχίες. Αυτό που λες ρε φίλε το έζησα και φέτος και το σκεφτόμουνα, είχα πάει σε συναυλία με τη γυναίκα του και την κορούλα (τότε βρέφος 3 μηνών στην πρώτη της συναυλία) και χοροπηδάγαμε σαν τρελοί μόλις έπαιξε κάποια κομμάτια από Τρύπες. Σκεφτόμουνα ακριβώς αυτό που λες, να μάζευε Τόλιο, Ζαμπέτα, Καρρά, Παπαδόπουλο και να κάνανε μια συναυλία... Από την άλλη το ότι δεν το κάνουν αν και ξέρουν ότι θα γίνει της μουρλής το πανηγύρι δείχνει πόσο συνεπείς είναι και πόσο σέβονται τον εαυτό τους -όχι σαν κάτι σαχλούς βλέπε Πυξ Λαξ που όλο διαλύονταν κι όλο τελευταίες συναυλίες έκαναν και reunion για την αρπαχτή. Κάπου είχα ένα αρχαίο Πόπ και Ρόκ με συνέντευξη του Αγγελάκα που μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τον Σιδηρόπουλο, τον πατριάρχη του ελληνικού ρόκ.
    Nα σου ζήσει η κόρη, και πάντα τέτοια
    Και όταν (και αν φυσικά) με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδάκι, και γω θέλω από μωρό να είναι στις συναυλίες (και στο Καραϊσκάκης )
    Το ξέρω ότι προφανώς δε το κάνει για να μη τους κατηγορήσουν, ας το κάνουν για τα χωριά SOS, ας δώσουν τα λεφτά στο ΟΔΔΗΧ, όπου θέλουν, ο κόσμος το ζητάει και αν τον βλέπεις συχνά (όπως εγώ) είναι έκδηλη αυτή η επιθυμία
    Γαλάτσι τον είδες τον Σεπτέμβρη ?
    Εκεί σε κάποια φάση έγινε της μουρλής

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Οι ζεπελιν παντως φτιαξανε την καριερα τους πανω σε στοιχους και μουσικες αλλων....
    O Page είναι ενδεχομένως ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, imho
    Για τον Plant ότι κι αν πω είναι λίγο

Τυχαία ανέφερα αυτά τα ονόματα, για να δώσω έμφαση, ποιο σωστό θα ήταν να πω π.χ. stones ή animals.
    Σαφώς και οι δυο προαναφερθέντες μουσικά είπαν άλλα πράγματα (και στιχουργικά βέβαια).
    Η δύναμη του Παύλου δεν οφειλόταν στη πρωτοτυπία, ούτε στις προσεγμενες παραγωγές, αντιθέτως το αποτέλεσμα ήταν πολύ χύμα
    (π.χ. τι εννοώ χύμα http://www.youtube.com/watch?v=Fc-7FXzbeA0 )
    αλλά στη παρουσία του και στην αυθεντικότητά του

ας πούμε http://www.youtube.com/watch?v=trSED...ature=autoplay

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    http://www.youtube.com/watch?v=VgiBWHJUE9I

ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΓΕΣ - ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!
    WHO RUNS THE SHOW

Τυχαία ανέφερα αυτά τα ονόματα, για να δώσω έμφαση, ποιο σωστό θα ήταν να πω π.χ. stones ή animals.
    Σαφώς και οι δυο προαναφερθέντες μουσικά είπαν άλλα πράγματα (και στιχουργικά βέβαια).
    Η δύναμη του Παύλου δεν οφειλόταν στη πρωτοτυπία, ούτε στις προσεγμενες παραγωγές, αντιθέτως το αποτέλεσμα ήταν πολύ χύμα

Ορίστε τι μου κάνεις τώρα, εκεί που συνέχιζα με κρασάκι μετά τις μαρίδες, ψάχνω τα σκληρά τώρα
    Εγώ, προσωπικά τουλάχιστον, ειδικά μεγαλώνοντας, όσον αφορά στη μουσική, δίνω πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στο στίχο από ότι στη μουσική. Και οι στίχοι του Σιδηρόπουλου, όπως και του Αγγελάκα φυσικά, είναι εξαιρετικά άμεσοι και εμπνευσμένοι για αυτό και τους έχω τόσο ψηλά στη προσωπική μου κατάταξη
    Τεχνικά (μουσικά εννοώ), ειδικά ο Σιδηρόπουλος, ήταν μάλλον μέτριος, αλλά τι σημασία έχει αυτό, όταν βλέπεις π.χ. κάτι τέτοιο

http://www.youtube.com/watch?v=JGobyVYXGJ4

Οι Τρύπες πάλι, μουσικά ήταν πολύ ανώτεροι (νομίζω κατά τη γνώμη μου οφείλεται στον Καρρά αυτό), αλλά ο Αγγελάκας στη μετέπειτα πορεία του, μου θυμίζει περισσότερο τον μακαρίτη (όχι σαν ήχος, εννοώ ότι προβάλλει περισσότερο αυτό που θέλει να πει μέσα από τα τραγούδια του, ενώ επί εποχής Τρυπών η κατάσταση ήταν πιο "ροκ")

edit
    μου πετάει κι ο άλλος τον Ρουμπόλα (το καλύτερο από τα μπλουζ για μένα), με βλέπω από το τσίπουρο να το γυρνάω στο φωτιστικό οινόπνευμα

και στο οτι ηταν επικαιρος με την νεολαια της εποχης(ναρκωτικα-αντιδραση)

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    μου πετάει κι ο άλλος τον Ρουμπόλα (το καλύτερο από τα μπλουζ για μένα), με βλέπω από το τσίπουρο να το γυρνάω στο φωτιστικό οινόπνευμα
    Αριστίδη κάνω μόνος μου γιορτάσια στη Νορβηγία και τέλειωσε και το Grants με βλέπω να καπνίζω το πάπλωμα σε λίγο!!!

Σιδηρό - Τρύπες - Ν. Άσιμος - Μωρά στη φωτιά και άντε
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Αριστίδη κάνω μόνος μου γιορτάσια στη Νορβηγία και τέλειωσε και το Grants με βλέπω να καπνίζω το πάπλωμα σε λίγο!!!

Σιδηρό - Τρύπες - Ν. Άσιμος - Μωρά στη φωτιά και άντε
    στην υγεια σου http://www.youtube.com/watch?v=J9m1rjE0xJ4

για να δουμε ποιος ξερει τον κυριο
    http://www.youtube.com/watch?v=S_7XKwUwB2M

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0