καλησπέρα και απο εμένα.
ήρθε ή ώρα σιγά σιγά,ας ελπίσω όλα να πάνε καλά την Δευτέρα και να μάθω πόσα θα πάρω απο το τροχαίο με την μηχανή που είχα όπως ξέρετε όλοι.
Σύνολο υπολογισμού : 4000 € για την μηχανή,με πολύ σπρώξιμο αν όλα πάνε καλά την δευτέρα.
Εξοπλισμός υπάρχει και με το παραπάνω , δεν λείπει τίποτα.
όπως έχω λίωσει όλο το νετ, κάθε μέρα υπάρχουν αυτές οι λύσεις:
Link:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/...hi=1&modified=
Το θέμα είναι οτι η 1η .
Το 3750 ,πωλήθηκε μόλις εχθές ξενέρωσα ,γιατί ήταν το παλικάρι που μιλούσαμε πιο πολύ,αλλά μετά το τροχάιο δεν είχαμε επαφές και έτσι εχθές το έδωσε(κρίμα και θα το έπαιρνα 100 % εγώ,γιατί ή τιμή του δεν υπήρχε)
Μετά το επόμενο που το δίνει ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,στα 4500 € είναι ακατέβατα.
Όσο για το άλλο που είναι από Θάσσο είναι του 2005 και δεν θέλω.
Έπειτα στα 4800€ υπάρχει το παλικάρι από το ελευθέριο που μίλησα,και δεν το κατέβαζει πολύ,εκτός και εάν τα κάνει όλα μανίσια και θα δεί πόσο πάντως με είπε οτι δεν θα φτάσει κοντά στα 4000 €,αλλά ας τον πάρω απο Δευτέρα,γιατί έχει αρκετά αξεσουάρ απο πάνω του, μόνο το οτι το αφήνει 4500€ χωρίς την εξάτμιση.
Υπάρχει και ένα ακόμα το οποίο είναι εκτός υπολογισμού που είναι στα 5000€,αλλά το κατεβάζει μέχρι 4800 το πολύ,και θέλει αλλαγή μπαταρίας 90 % ,και είναι ξαναβαμμένο.Οπότε το αφήνω το τελευταίο.
Αυτά...
έπειτα απλά έχουν αρκετά χλμ. 38000-48000 νομίζω,ενώ το 3750€ είχε μόνο 25000 χλμ
Ακούω γνώμες.
Γιατί , τι και πως,και εάν ξέρετε εάν δίνει κανείς άλλος το συγκεκριμένο.
(Ανέβηκα και οδήγησα, 636 αρκετά φτιαγμένο γνωστού , το οποίο δεν μ'αρεσε, και μετά ανέβηκα απο 10' σε μηχανή η οποία είναι η Honda CBR600RR7 αυτή που ζητάω δηλαδή του Τόλη,απο εδώ μέσα και ηταν οτι πιο ωραίο έχω καβαλήσει για βόλτα ποτέ μου, ανέβηκα και σε Ninja ZX6R πιο καινούργιο παλαιότερα δεν μ'αρεσε ούτε και εκείνο. Επίσης και το R6 δεν μ'άρεσε. Επομενη στάση είναι το GSXR αλλά και πάλι δε μου αρέσουν όσο το CBR για αυτό θέλω να κάνω και να πάρω αυτό που θέλω)
Αυτά απο εμένα...