Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
πολύ καλή δουλειά μπραβο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Μπράβο ρε παλικάρι, ωραία δουλεία. Φοβερό χρώμα. Συνέχισε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros ωραια δουλεια ρε αρχοντα,μπραβο σου δε με λες εχω κατι στα σκαρια,με το βαφεις? κανονικά εγώ έπρεπε να το πω αυτό!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac ελα να βλεπουμε μηχανακια γυαλιστερα! έλα ρε πατέντα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bikas πολύ καλή δουλειά μπραβο.
ρε φιλε που τα βρικες τα chally θελω και εγω ενα μπορεις να μ πεις π ειναι αυτη η μαντρα??
Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnakis41 ρε φιλε που τα βρικες τα chally θελω και εγω ενα μπορεις να μ πεις π ειναι αυτη η μαντρα?? πρώτο μήνυμα σου και ρωτάς πληροφορίες!? έμπορα σε μυρίζομαι φίλε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gardelisxt550 πρώτο μήνυμα σου και ρωτάς πληροφορίες!? έμπορα σε μυρίζομαι φίλε! φφφφφφφανταστικε restora εγω που δεν ειμαι μαντρας,θα μου πεις που ειναι αυτη η μαντρα?
http://www.spiroslitsas.blogspot.gr/
Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros φφφφφφφανταστικε restora εγω που δεν ειμαι μαντρας,θα μου πεις που ειναι αυτη η μαντρα? σου έστειλα πμ! άμα αγοράσεις τα πάντα θα έχουμε πρόβλημα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gardelisxt550 σου έστειλα πμ! άμα αγοράσεις τα πάντα θα έχουμε πρόβλημα για πλακα το ειπα αλλα θα παω
καλησπέρα σε όλους! ξεκίνησα να δένω κάποια πράγματα στο μηχανάκι αλλά ότι δεν γυάλιζε με χάλαγε!
Ωραία δουλειά μάστορα...
Στα γαμψά μου νυχια έχουν πέσει: Honda 50cc - Υamaha Srx 400 - BMW R25 1951 - ΥAMAHA SRX 600 1986
Δημοσιεύθηκε αρχικά από S-ex-rx Pig Ωραία δουλειά μάστορα... ευχαριστώ πολύ φίλε!
Τελευταία τροποποίηση από gardelisxt550; 09/12/2012 στις 21:26. Αιτία: φοτογραφία
το τιμόνι με τα καβαλέτα και αυτό δεν γυαλίζει πολύ!
τα καβαλέτα πριν και μετά!