Ευχαριστω παιδια.μεσα στην αλλη βδομαδα θα αγορασω ενα καλο λαδακι 10-40 και θα κανω την αλλαγη μονος μου.τι μου προτεινετε?
Ευχαριστω παιδια.μεσα στην αλλη βδομαδα θα αγορασω ενα καλο λαδακι 10-40 και θα κανω την αλλαγη μονος μου.τι μου προτεινετε?
Καλοτάξιδη και το μασκάκι μην το βγάλεις.!!!!!!
Για λάδια δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο εκτός από τα SHELL ADVANCE VSX 15W-50.
Ήταν τα μόνα λάδια που μου δούλευε σωστά το CANYON. Εμένα μου χτυπάει μόνο η πρώτη όταν είναι ζεστό.Είναι καλή αγορά, και θα την χαρείς όταν τη συνηθίσεις.![]()
Πρωτη μετρηση καταναλωση,220 χλμ με 14 λιτρα.
βεβαια το πηγα λιγακι ταπα οποτε δικαιολογουνται τα 6,5 /100 που πιασα![]()
Μεσα σε αυτη τη βδομαδα θα μπουν και τα μανιταρια.λαστιχα αλλαχθηκαν τη μερα που το πηρα.
τωρα εχω κατι αλλο στο μυαλο μου.μου εσπασε(η ηταν σπασμενο οταν το πηρα και δεν το προσεξα) η βαση απο το λασπωτηρα μπροστα.με τι κολλαει?να βαλω κολλα και μετα πολυεστερα?δεν παιζει και πολυ χρημα για να μπλεξω με στοκους και βαψιματα κτλ.
Ναι ειδα ενα θεμα απο το kawasakibikers.
καλυτερα με πολυεστερα η κολλα δυο συστατικων για πλαστικα?
Καλό τρίψιμο από την πλευρά που δεν είναι κόκκινο, με γυαλόχαρτο για να κάνει γραμμές.
Τις επιφάνειες της ρωγμής μη τις τρίψεις, μόνο καλό καθάρισμα με άσπρη βενζίνη.
Κόλλημα με κόλλα στιγμής στο σπάσιμο και στο πίσω μέρος κόλλα δύο συστατικών χωρίς τσιγκουνιές για να καλύψει τον αρμό.
Άστο τουλάχιστον δύο μέρες να στεγνώσει.
λοιπόν σε έφτιαξαείναι το ίδιο με το raptor το 125 νομίζω άμα σου κάνει στο κάνω δώρο
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις