ναι για επιστολικο μιλαω που οπως ανεφερα και ποιο πανω ειναι και αρκετα γρηγορο, στο γραφειο των ελτα της περιοχης μου παντως μου ειπαν οτι τα ογκοδη αντικειμενα ανεξαρτιτου βαρους αποστελωνται μονο ως δεματα
ναι για επιστολικο μιλαω που οπως ανεφερα και ποιο πανω ειναι και αρκετα γρηγορο, στο γραφειο των ελτα της περιοχης μου παντως μου ειπαν οτι τα ογκοδη αντικειμενα ανεξαρτιτου βαρους αποστελωνται μονο ως δεματα
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
Τους κινητήρες minarelli τους φοράγανε πολλά αυτόματα της εποχής με διάφορες μάρκες διότι τότε κάθε οικογένεια στην Ιταλία έφτιαχνε μια οικοτεχνία και κατασκεύαζε μηχανάκια γιαυτο και όλα τα περιφερειακά ταιριάζουν σε όλα.Δηλ ζάντες σιαγόνες μενετές τιμόνια κ.τ.λ.
Τώρα σίγουρα εάν έχεις υπομονή και τα ανεβάσεις e-bay κάποια κομμάτια θα φύγουν αρκεί να τα βάλεις φτηνότερα γιατί εάν δεις κάποια από αυτά τα ling που έχεις βάλει παραπάνω τα έχουν ανεβασμένα με της βδομάδες και δεν φεύγουν.
![]()
μερικα απο αυτα που εβαλες ειναι καιρο εκει... ο τυπος εχει μαγαζι με πολλα μικρα καβλιτσεκια απο Ιταλια απο οτι φενετε... το κακο ειναι οτι δεν ξερεις τι ειναι το καθενα απο τα μικρα ετσι ο αλλος δεν θα ξερει πως να το ψαξει....
ORGIA!!!!!
αυτο ακριβως ειναι το θεμα μου. αν κι οπως ειδα για καποια πραγματα θα αντιγραψω οπως ειναι τον τιτλο που εχουν οι αλλοι που ετσι κι αλλιως ειναι γενικος τελειως. ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που ιταλος δεν τα παρει ολα μαζι. να ενημερωσω οτι μιλαω με καποιον απο την testihistorica κλπ.. κι εχω βρει κι ενα καλο φορουμ που δεν μου επιτρεπει να ανεβασω λινκ απο το δικο μας. κατι για url λεει.
οσο για το e-bay αν σκεφτεις να τα ανεβασεις θα πρεπει να τα ανεβαζεις και λιγα λιγα γιατι μετα το e-bay θα σε χαρακτηρισει εμπορο και παει καποιος αλλος το παραμυθι μετα...
κοιτα μηπως φυγουν ολα εκει να παρεις 5-10 χιλιαδες € να φτιαξεις τα αλλα![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
βλεποντας τιμοκαταλογους ελτα, για δεματακι (πχ 1κιλο) που δεν ξεπερνα καποιον ογκο υπαρχει το επιστολικο ταχυδρομειο http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pri...istol_2012.pdf που κοστιζει 8,4ε απλο και 10.9 συστημενο.
σαν δεμα το ιδιο πακετο θελει 25.27 http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_de_es_ex.pdf
και σαν κουριερ 22ε με φπα. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_de_es_ex.pdf
ελλαδαρα μου!!!! την παλευουμε ρε?
αν θελω να στειλω δυο φλασακι μια πιπα και μια κορνα ? ποσο θα πρεπει να προσθετω για καθε αντικειμενο στο ebay? σας ειπα? βρηκα σελα για το monocross. 100+ θυμαμαι..
αντε και με τα υπολοιπα θα παρω μια μασκα..
Επιστολή Εσωτερικού:
Μικρά: Διαστάσεις Φακέλου: Μήκος: από 140mm έως 245mm, Ύψος: από 90mm έως 165mm, Πάχος: από 0,15mm έως 5,0mm, Βάρος: από 2,2 gr έως 50 gr
Μεγάλα: Διαστάσεις Φακέλου: Μήκος: από 140mm έως 380mm, Ύψος: από 90mm έως 245mm, Πάχος: από 1,0 mm έως 20mm, Βάρος: από 20 gr έως 500 gr
Ακανόνιστα: Όλες οι επιστολές που δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές διαστάσεων και βάρους των μικρών ή μεγάλων
Επιστολή Εξωτερικού:
Ένταξη των αντικειμένων του Επιστολικού Ταχυδρομείου στις Κατηγορίες Μικρά – Μεγάλα – Ακανόνιστα (εκτός των καρτών) ΠΑΧΟΣ
Max 5 mm Min 6mm
Max 20 mm Min 21 mm
Max βλέπε *
ΜΗΚΟΣ
Χ
ΠΛΑΤΟΣ Min 90 x 140 mm
Max 165 x 245 mm Μικρά Μεγάλα Ακανόνιστα
Min 166 x 246 mm
Max 305 x 381 mm Μεγάλα Μεγάλα Ακανόνιστα
Min 306 x 382 mm
Max βλέπε * Ακανόνιστα Ακανόνιστα Ακανόνιστα
* Μέγιστες Διαστάσεις:
Μήκος + Πλάτος + Πάχος = 900 mm
και η μεγαλύτερη διάσταση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 600 mm
αρα ενα κουτι 30χ30χ30 με βαρος μεχρι 2 κιλα παει με επιστολικο στα ακανονιστα. τελεια!
Sorry για το spam...τα δεματα καλυπτονται με ασφαλεια που ουτε τα συστημενα δεν εχουν. Αλλα οι υπαλληλοι βαριουνται να τα λενε. Ετυχε να βρω ενα καλο ανθρωπο και μου τα ειπε.
Μπορεις να τα στελνεις συστημενα ακανονιστα οτι και να ειναι. Για να εχεις tracking number και οτι και να γινει θα βρεθει.
σε οσους δεν εστειλα πραγματα ειναι γιατι τα πρωινα εχω δουλεια στα χωραφια οποτε δεν προλαβαινω. τα δεμτα σας ειναι ετοιμα εδω και μερες..