απο καιρο ο χρηστος ειχε εκφρασει τον κρυφο θαυμασμο του για μενα.η ψαλιδα ειχε ανοιξει πλεον τοσο πολυ υπερ μου που παραμερισε τον εγωισμο του.
ετσι μου ζητησε κατι σαν αυτογραφο.ενα αντικειμενο δικο μου να τον εμπνεει να συνεχισει και ισως καποια μερα να μου μοιασει.
εστω μια τριχα απο τα μαλια σου μου ειχε πει.ως γνωστον βεβαια τριχα στα μαλια δεν υπαρχει,και εκει που υπαρχει ειναι κατσαρες οποτε εψαχνα κατι αλλο.
και τοτε ειπα να του στειλω ενα παιδικο εργαλειο για μενα πλεον αλλα μια χαρα για τις δυνατοτητες του.
ενα κομπρεσερακι 50 ολοκληρων λιτρων
μιας και γω πηρα κατι πιο αντρικο που ταιριαζει με το δασιτρυχο μαρμαρομενο στηθος μου 500lt. 7,5 hp
μην επεκτεινεται τη διαφορα μας στα μεγεθη και σε αλλους τομεις,πληγωνεται ο ερμος
καλοριζικο,και πουσε βαλε ρυθμιστη πιεσης μην εχεις κανα ατυχημα απο τα bar![]()
Αντρακλα ευχαριστω ρε αλλα δεν τα λες σωστα !! Εσυ με πηρες τηλ και με παρακαλουσες να σου πω για υαλοβολη ηλεκτροστατικη κλπ και για ανταλαγμα θα μου εστελνες το κομπρεσερακι (αχρηστο για μενα μεν αλλα σε λυπηθηκα και συμφωνησα)
Τι να πω!! Σαν ανωτερος ανθρωπος που ειμαι δεν θα το συνεχισω!!!
:a36:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Χαχαχααχχα μα καλα δεν παιζεστε.Παντος το κομπρεσερακι το επερνα εγω γιατι το δικο μου ειναι σαν τα διχρονα και δεν το ξερα αμα δεν του βαλεις λαδι στο μοτερ κολαει χαχαχαχαχα.
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
ποσο ερασιτεχνης ειναι ο ανθρωπος.
περιμενει τα μερομηνια για να κανει καλο καιρο να απλωσει μπουγαδα
παρε ρε καμενε ενα κομπρεσερακι και φτιαξε ενα εργαστηρι
(το εχει ετοιμο το λαμογιο το εργαστηρι και θα μας το παρουσιασει συντομα):a13::a13:
Η πιο "καθαρή" και εύστοχη ανακατασκευή που έχω πετύχει τον τελευταίο χρόνο σε forum τόσο του εξωτερικού όσο και της ημεδαπής...
Τα σέβη μου monsieur και καλή συνέχεια...
Κωστής