Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Mayday Mayday Ζητούνται πληροφορίΑΙ για οδικό ταξίδι τέλη δεκέμβρη

Μανιβελάτο μέλος
    Eyxaristw paides gia tis apanthseis.. Gianni gia douleia i xalarwsi polwnia? An eisai konta sti warsaw na ksereis oti aytes tis meres paizoun aeroporika TZAMPA me ryanair warsaw-milano, warsaw-venezia, warsaw-budapset ~10-15 euro to kathe skelos.. Exw odhghsei se xioni kai elafrws pago bansko kai ligo ellada alla me safws kalytera lastixa kai xwris to agxos tou ksenou aytokinhtou.. Psaxnw twra ston googlh roadtrips stin italia na dw toulaxiston ti mporw na dw..

(Sry gia ta greeklish periergo distro)

Episis, pou mporoume na eyxarisththoume strofiliki oreino i mh stin kentriki italia??
    Τελευταία τροποποίηση από epp1640; 12/12/2012 στις 04:47.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από epp1640 Προβολή μηνύματος
    Episis, pou mporoume na eyxarisththoume strofiliki oreino i mh stin kentriki italia??
    http://it.wikipedia.org/wiki/Passo_del_Muraglione
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Classic...

Διακοπές στο τζαμπα είμαι(όπως εσύ μια φάση)) στα πεθερικά μου δυο ώρες από Βαρσοβία,αλλά εδώ είμαι δικτυωμένος (6η φορά) και έχει πολλές καβάτζες .
    Τα εισητήρια που λες τα ξέρω ,αλλά πάνε οι εποχές που φεύγαμε και για αλλού...Τώρα χαλαρά εδώ με τα φιλαράκια .
    Χθες είχαμε ιαματικά νερά και σάουνες και Σαββάτο πάω για κυνήγι αγριογούρουνου ...
    Με το που φτάνω , δεν με αφήνουν να κάτσω .Όλο κάπου πάμε και το βασικότερο είναι πολύ φθηνά .
    Το θέμα είναι πως οδηγάνε γρήγορα αυτοκίνητα και τα πάνε τάπα στο χιόνι . Εκεί εγώ κλάνω μέντες , μιας και όταν είσαι συνοδηγός νιώθεις κάπως όταν ο κώλος δεν παει ντρέτα.

...Ξεφύγαμε όμως .... Να φτάσεις με το καλό και να περάσεις καλά εύχομαι . Καλά Χριστούγεννα σε όλους .

Παιδες μολις γυρισα απο βορ. Ιταλια( επαρχια Βιτσεντζα).Κρυο μεν αλλα ο καιρος υπεροχος. Να πληροφορησω μονο οτι σχεδον ολοι εκει εχουν ηδη φορεσει χιονολαστιχα παρα την καλοκαιρια. Προσοχη δεν παιζουν με τον καιρο εκει πανω...

Μανιβελάτο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sahara Προβολή μηνύματος
    Παιδες μολις γυρισα απο βορ. Ιταλια( επαρχια Βιτσεντζα).Κρυο μεν αλλα ο καιρος υπεροχος. Να πληροφορησω μονο οτι σχεδον ολοι εκει εχουν ηδη φορεσει χιονολαστιχα παρα την καλοκαιρια. Προσοχη δεν παιζουν με τον καιρο εκει πανω...
    Για πες μας και συγκεκριμένα μέρη να επισκεφτούμε
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Φιλε μου πηγα για δουλεια και ετσι δυστυχως δεν ειχα την δυνατοτητα να δω πολλα μερη. παρ ολα αυτα στη συγκεκριμενη περιοχη μπορω να προτεινω τη λιμνη Γκαρντα και τη Βερονα που πραγματικα ειναι πολυ ομορφα. Παντως για το καλοκαιρι αν υπαρχει χρημα ψηνομαι για ταξιδακι Ιταλια με ορμητηριο τη Σιενα και απο εκει εκδρομες στα γυρω μερη και ισως Ρωμη.

αφου οικονονμικα δεν περισσευουν για χιονολαστιχα κ ταυτοχρονα οι οδικες επιλογες σου λιγοστευουν παρε το παπορι κ οταν δεσει καβους σαξε ισα απεναντι απο την Ανκονα,προς Umbria k' Tuscany,σιγουρα θα ειναι πιο στεγνα με αρκετα ενδιαφεροντα κ επισης με αφθονο κ ποιοτικο σαλαμι...

Εμένα μου αρέσει πολύ η Sienna, η Φλωρεντία και το San Chiminiano σε μεσαιωνικό σκηνικό, και γενικότερα η περιοχή της Τοσκάνης. Του Chianti σε πιό αγροτοτουριστικό. Στην περιοχή του Μιλάνου είναι ωραίες οι λίμνες Lago di Como και Lago Maggiore. Ενδιαφέρουσα και η Genova. To φαγητό σε πολύ καλή ποιότητα ακόμα και τα σαλαμικά στα βενζινάδικα! Στο AutoGrill είχα μία κακή εμπειρία με σαλάμι που είχε το πλαστικό επάνω του. Αυτά στην μεριά που πηγαίνεις. Δεν ξέρω τι επικρατεί το χειμώνα αλλά πιστεύω οι δρόμοι να καθαρίζονται αν παραστεί ανάγκη, δεδομένου οτι η τοπική αυτοδιοίκηση εκεί είναι πολύ δυνατή.

Μανιβελάτο μέλος
    Let the show begin! Paidia kales giortes na exete kai tha sas dwsw feedback gia tin katastrofi apeytheias apo to CERN :P Kai prosektika tetoies meres ektroxiazontai oloi me to poto..

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Καλό ταξίδι να έχεις!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Καλό καξίδι και καλές γιορτές (πέρνα να σε δούμε καθόλου μετά ρε).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2005, 13:02
  2. Παρέα για καλοκαιρινό ταξίδι
    από panosram στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 12:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία