Πολλά like.....
Τίποτε δεν συγκρίνεται με την κατασκευή που κάνεις μόνος σου, είτε πρόκειται για αντίγραφο η για δική σου έμπνευση.
Καλή συνέχεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα σταματήσετε σ' αυτό.![]()
Συγχαρητηρια για το μερακι! Φοβερη δουλεια!
θα παρετε καποια εγκριση απο το υπουργειο σαν ιδιοκατασκευη για να βγαλετε αδεια?
εχετε σκοπο να το βαλετε πιστα... απλα το λεω γιατι με τοση δουλεια που καλο ειναι να μπουνε ηλικα καποιας Α ποιοτητας και οχι Budget πραγματα ιδικα στις αναρτησεις... αλλα αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!
ORGIA!!!!!
νομιζω οτι ακομα και στην πιστα,αυτα τα αμορτισερ δεν θα εχουν προβλημα,τηρουμενων αναλογιων...καλη συνεχεια αρχοντες![]()
Από τη στιγμή που παράμετροι υπολογισμού όπως:
- Διαδρομή αναρτήσεων της κατασκευής.
- Τελικό βάρος του οχήματος.
- Σχέση μοχλισμού των ψαλιδιών εμπρός και πίσω.
- Ροή αέρα στα σημεία τοποθέτησης και κατ' επέκταση θερμοκρασία λειτουργίας των αμορτισέρ σε διάφορες συνθήκες.
- Το ποσοστό της διαδρομής των αμορτισέρ που τελικά θα λειτουργεί καθώς επίσης και το σημείο στο οποίο αυτό θα βρίσκεται (αρχή της διαδρομής τους, μέση, τέλος).
είναι εντελώς άγνωστοι σε εμάς που βλέπουμε τις φωτογραφίες, προβλέψεις όπως «θα δουλέψουν τα πάντα τέλεια παντού», «θα δουλέψουν στη βόλτα αλλά όχι στην πίστα» και «θα γίνουν όλα μ00ν1 καπέλο με το που το βάλεις μπροστά», εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται εντελώς ισοδύναμης βαρύτητας.
Βέβαια, αν η πρόβλεψη «αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!» στηρίζεται και στον υπολογισμό κάποιων στοιχείων (εκτός από το «άκου με εμένα, ξέρω εγώ»), καλό θα ήταν να παρατεθούν ώστε και οι φίλοι πιο πάνω να βοηθηθούν να φτιάξουν κάτι ακόμα καλύτερο, και εμείς να μάθουμε κάτι παραπάνω.
Ερώτηξις: στους 2 γύρους μαχ, ο γύρος προθέρμανσης είναι μέσα ή όχι;
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Μα βλέπεις ότι η ομάδα που το φτιάχνει, δεν είναι τίποτα ερασιτέχνες σε καμιά αυλή, βλέπεις ότι το έχουν δέσει πάνω σε καλίμπρα ας πούμε επαγγελματική... και ότι έχουν δουλέψει κουρμπαδόροι για τα καμπύλα τμήματα... και κολλήσεις επαγγελματικές... και γενικά έχει πέσει μελέτη και μέθοδος.
Από τα σχόλια σε φόρουμ περίμεναν, να ρωτήσει κάποιος αν θα αντέξει το πλαίσιο, για να το ψάξουν και οι ίδιοι;
Τέσπα.
Απορία που μου ήρθε τώρα, νομικής φύσεως, έτσι για την συζήτηση: Αν η ariel δει την κατασκευή, και ότι είναι αντίγραφο της δικής της, μπορεί να....ζηλέψει; Γενικά τι παίζεται με αντιγραφές; Ισχύει ελεύθερο ή -θεωρητικά- μπορεί άμα θέλει να σε κυνηγήσει η εταιρία; Ή μήπως κάνοντας μερικές διαφοροποιήσεις, είναι άλλο πράγμα και δεν μπορεί να σε κυνηγήσει για αντιγραφή;
Μιας και το σχόλιο αυτό το έκανα εγώ, και δοθείσης ευκαιρίας της δικής σου επισήμανσης, καλό είναι να διευκρινίσω ότι ρώτησα διότι αναρωτήθηκα αν οι τύποι στην Αριελ ή σε όποια Άριελ, όταν κατασκευάζουν τέτοιου τύπου οχήματα, αρκούνται στα υλικά που θα βρούν στην αγορά ή αν παραγγέλνουν σωλήνες ας πούμε με προδιαγραφές που ορίζουν οι ίδιοι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το παίξω γνώστης, απορία εξέφρασα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και άλλη μια απορία που μου γεννήθηκε όταν διάβαζα το παραπάνω ποστ του φίλου. Έστω λοιπόν ότι εσύ σαν ερασιτέχνης έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 3-4 υλικά και πραγματικά δεν ξέρεις αν το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις είναι έστω κοντά στις δομικές ιδιότητες του υλικού που χρησιμοποίησε ο Χ κατασκευαστής του οποίου το όχημα αντιγράφεις, πως θα "το ψάξεις" για την αντοχή ας πούμε???? Πως θα καταλήξεις στο ένα υλικό που θα χρησιμοποιήσεις απορρίπτοντας τα υπόλοιπα???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
[QUOTE=astroman76;2267394]εχετε σκοπο να το βαλετε πιστα... απλα το λεω γιατι με τοση δουλεια που καλο ειναι να μπουνε ηλικα καποιας Α ποιοτητας και οχι Budget πραγματα ιδικα στις αναρτησεις... αλλα αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ![/QUOTE αυτα που γραφησ δεν υσχιουν για την σηγγεκριμενη κατασκευη ........................ελα να σε παμε και σε οπια πιστα θεσ να δεισ αν κρατανε η οχι η κατασκευη 8ελη μονο βαψημο...........................