Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 110

Θέμα: κατασκευη replica ariel atom

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το ξερω και αναγνωριζω(ουμε) το εγχειρημα σας...

απλα τα εβαλα γιατι ξερω οτι ειναι και αυτα συναρμολογουμενα και κατα καποιον τροπο do it yourself vehicles...

σαφως πιο ευκολα γιατι υπαρχουν ολα τα κομματια και δεν πρεπει να κατασκευασεις τιποτα εσυ και φυσικα με εγχειριδια που γραφουν τα παντα ως προς την συναρμολογηση, αναλυτικοτατα...
    απλα για την κ@υλα της συναρμολογησης που λεει ο λογος...

παντως στην σελιδα της η ariel motor company δινει και μεταχειρισμενα atom και φυσικα καινουργια...
    απο κοστη εσεις πως τα πηγατε??

και εδω ειναι το ελληνικο blog για atom..

ξανα μανα μπραβο!!
    εχουμε δει ολεσ σχεδων της σεληδες και το κοστος ειναι αρκετα μηκροτερο απο ενα μεταχηρησμενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Πολλά like.....
    Τίποτε δεν συγκρίνεται με την κατασκευή που κάνεις μόνος σου, είτε πρόκειται για αντίγραφο η για δική σου έμπνευση.
    Καλή συνέχεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα σταματήσετε σ' αυτό.

Παλαιό μέλος
    Συγχαρητηρια για το μερακι! Φοβερη δουλεια!

θα παρετε καποια εγκριση απο το υπουργειο σαν ιδιοκατασκευη για να βγαλετε αδεια?

εχετε σκοπο να το βαλετε πιστα... απλα το λεω γιατι με τοση δουλεια που καλο ειναι να μπουνε ηλικα καποιας Α ποιοτητας και οχι Budget πραγματα ιδικα στις αναρτησεις... αλλα αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!
    ORGIA!!!!!

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    νομιζω οτι ακομα και στην πιστα,αυτα τα αμορτισερ δεν θα εχουν προβλημα,τηρουμενων αναλογιων...καλη συνεχεια αρχοντες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    εχετε σκοπο να το βαλετε πιστα... απλα το λεω γιατι με τοση δουλεια που καλο ειναι να μπουνε ηλικα καποιας Α ποιοτητας και οχι Budget πραγματα ιδικα στις αναρτησεις... αλλα αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!
    Από τη στιγμή που παράμετροι υπολογισμού όπως:
    • Διαδρομή αναρτήσεων της κατασκευής.
    • Τελικό βάρος του οχήματος.
    • Σχέση μοχλισμού των ψαλιδιών εμπρός και πίσω.
    • Ροή αέρα στα σημεία τοποθέτησης και κατ' επέκταση θερμοκρασία λειτουργίας των αμορτισέρ σε διάφορες συνθήκες.
    • Το ποσοστό της διαδρομής των αμορτισέρ που τελικά θα λειτουργεί καθώς επίσης και το σημείο στο οποίο αυτό θα βρίσκεται (αρχή της διαδρομής τους, μέση, τέλος).

είναι εντελώς άγνωστοι σε εμάς που βλέπουμε τις φωτογραφίες, προβλέψεις όπως «θα δουλέψουν τα πάντα τέλεια παντού», «θα δουλέψουν στη βόλτα αλλά όχι στην πίστα» και «θα γίνουν όλα μ00ν1 καπέλο με το που το βάλεις μπροστά», εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται εντελώς ισοδύναμης βαρύτητας.

Βέβαια, αν η πρόβλεψη «αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!» στηρίζεται και στον υπολογισμό κάποιων στοιχείων (εκτός από το «άκου με εμένα, ξέρω εγώ»), καλό θα ήταν να παρατεθούν ώστε και οι φίλοι πιο πάνω να βοηθηθούν να φτιάξουν κάτι ακόμα καλύτερο, και εμείς να μάθουμε κάτι παραπάνω.

Ερώτηξις: στους 2 γύρους μαχ, ο γύρος προθέρμανσης είναι μέσα ή όχι;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Μα βλέπεις ότι η ομάδα που το φτιάχνει, δεν είναι τίποτα ερασιτέχνες σε καμιά αυλή, βλέπεις ότι το έχουν δέσει πάνω σε καλίμπρα ας πούμε επαγγελματική... και ότι έχουν δουλέψει κουρμπαδόροι για τα καμπύλα τμήματα... και κολλήσεις επαγγελματικές... και γενικά έχει πέσει μελέτη και μέθοδος.

Από τα σχόλια σε φόρουμ περίμεναν, να ρωτήσει κάποιος αν θα αντέξει το πλαίσιο, για να το ψάξουν και οι ίδιοι;

Τέσπα.

Απορία που μου ήρθε τώρα, νομικής φύσεως, έτσι για την συζήτηση: Αν η ariel δει την κατασκευή, και ότι είναι αντίγραφο της δικής της, μπορεί να....ζηλέψει; Γενικά τι παίζεται με αντιγραφές; Ισχύει ελεύθερο ή -θεωρητικά- μπορεί άμα θέλει να σε κυνηγήσει η εταιρία; Ή μήπως κάνοντας μερικές διαφοροποιήσεις, είναι άλλο πράγμα και δεν μπορεί να σε κυνηγήσει για αντιγραφή;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Απορία που μου ήρθε τώρα, νομικής φύσεως, έτσι για την συζήτηση: Αν η ariel δει την κατασκευή, και ότι είναι αντίγραφο της δικής της, μπορεί να....ζηλέψει; Γενικά τι παίζεται με αντιγραφές; Ισχύει ελεύθερο ή -θεωρητικά- μπορεί άμα θέλει να σε κυνηγήσει η εταιρία; Ή μήπως κάνοντας μερικές διαφοροποιήσεις, είναι άλλο πράγμα και δεν μπορεί να σε κυνηγήσει για αντιγραφή;
    Αναλογα το ΤΙ εχει πατεντάρει η αριελ.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Μα βλέπεις ότι η ομάδα που το φτιάχνει, δεν είναι τίποτα ερασιτέχνες σε καμιά αυλή, βλέπεις ότι το έχουν δέσει πάνω σε καλίμπρα ας πούμε επαγγελματική... και ότι έχουν δουλέψει κουρμπαδόροι για τα καμπύλα τμήματα... και κολλήσεις επαγγελματικές... και γενικά έχει πέσει μελέτη και μέθοδος.

Από τα σχόλια σε φόρουμ περίμεναν, να ρωτήσει κάποιος αν θα αντέξει το πλαίσιο, για να το ψάξουν και οι ίδιοι;

Τέσπα.

Μιας και το σχόλιο αυτό το έκανα εγώ, και δοθείσης ευκαιρίας της δικής σου επισήμανσης, καλό είναι να διευκρινίσω ότι ρώτησα διότι αναρωτήθηκα αν οι τύποι στην Αριελ ή σε όποια Άριελ, όταν κατασκευάζουν τέτοιου τύπου οχήματα, αρκούνται στα υλικά που θα βρούν στην αγορά ή αν παραγγέλνουν σωλήνες ας πούμε με προδιαγραφές που ορίζουν οι ίδιοι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το παίξω γνώστης, απορία εξέφρασα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Και άλλη μια απορία που μου γεννήθηκε όταν διάβαζα το παραπάνω ποστ του φίλου. Έστω λοιπόν ότι εσύ σαν ερασιτέχνης έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 3-4 υλικά και πραγματικά δεν ξέρεις αν το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις είναι έστω κοντά στις δομικές ιδιότητες του υλικού που χρησιμοποίησε ο Χ κατασκευαστής του οποίου το όχημα αντιγράφεις, πως θα "το ψάξεις" για την αντοχή ας πούμε???? Πως θα καταλήξεις στο ένα υλικό που θα χρησιμοποιήσεις απορρίπτοντας τα υπόλοιπα???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=astroman76;2267394]εχετε σκοπο να το βαλετε πιστα... απλα το λεω γιατι με τοση δουλεια που καλο ειναι να μπουνε ηλικα καποιας Α ποιοτητας και οχι Budget πραγματα ιδικα στις αναρτησεις... αλλα αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ![/QUOTE αυτα που γραφησ δεν υσχιουν για την σηγγεκριμενη κατασκευη ........................ελα να σε παμε και σε οπια πιστα θεσ να δεισ αν κρατανε η οχι η κατασκευη 8ελη μονο βαψημο...........................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Και άλλη μια απορία που μου γεννήθηκε όταν διάβαζα το παραπάνω ποστ του φίλου. Έστω λοιπόν ότι εσύ σαν ερασιτέχνης έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 3-4 υλικά και πραγματικά δεν ξέρεις αν το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις είναι έστω κοντά στις δομικές ιδιότητες του υλικού που χρησιμοποίησε ο Χ κατασκευαστής του οποίου το όχημα αντιγράφεις, πως θα "το ψάξεις" για την αντοχή ας πούμε???? Πως θα καταλήξεις στο ένα υλικό που θα χρησιμοποιήσεις απορρίπτοντας τα υπόλοιπα???
    παιδια η κατασκευη ειναι μελετημενη αρκετα πρην κανουμε οτιδηποτε δεν εχει κανενα προβλημα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μιας και το σχόλιο αυτό το έκανα εγώ, και δοθείσης ευκαιρίας της δικής σου επισήμανσης, καλό είναι να διευκρινίσω ότι ρώτησα διότι αναρωτήθηκα αν οι τύποι στην Αριελ ή σε όποια Άριελ, όταν κατασκευάζουν τέτοιου τύπου οχήματα, αρκούνται στα υλικά που θα βρούν στην αγορά ή αν παραγγέλνουν σωλήνες ας πούμε με προδιαγραφές που ορίζουν οι ίδιοι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να το παίξω γνώστης, απορία εξέφρασα.
    σε ενα ακριβοσ αντιγραφο 8α εχεισ προβλημα αλλα πιστο 100 τησ 100 δεν υπαρχη λογου μεγαλου κοστοσ οποτε δεν εχεισ κανενα προβλημα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Από τη στιγμή που παράμετροι υπολογισμού όπως:
    • Διαδρομή αναρτήσεων της κατασκευής.
    • Τελικό βάρος του οχήματος.
    • Σχέση μοχλισμού των ψαλιδιών εμπρός και πίσω.
    • Ροή αέρα στα σημεία τοποθέτησης και κατ' επέκταση θερμοκρασία λειτουργίας των αμορτισέρ σε διάφορες συνθήκες.
    • Το ποσοστό της διαδρομής των αμορτισέρ που τελικά θα λειτουργεί καθώς επίσης και το σημείο στο οποίο αυτό θα βρίσκεται (αρχή της διαδρομής τους, μέση, τέλος).

είναι εντελώς άγνωστοι σε εμάς που βλέπουμε τις φωτογραφίες, προβλέψεις όπως «θα δουλέψουν τα πάντα τέλεια παντού», «θα δουλέψουν στη βόλτα αλλά όχι στην πίστα» και «θα γίνουν όλα μ00ν1 καπέλο με το που το βάλεις μπροστά», εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται εντελώς ισοδύναμης βαρύτητας.

Βέβαια, αν η πρόβλεψη «αν ειναι για καμια βολτα γυρο στο τετραγονο δεν βλεπω τον λογο να μην δουλεβει... στην πιστα αυτη η αναρτηση θα κλασει μετα απο 2 γυρους μαχ!» στηρίζεται και στον υπολογισμό κάποιων στοιχείων (εκτός από το «άκου με εμένα, ξέρω εγώ»), καλό θα ήταν να παρατεθούν ώστε και οι φίλοι πιο πάνω να βοηθηθούν να φτιάξουν κάτι ακόμα καλύτερο, και εμείς να μάθουμε κάτι παραπάνω.

Ερώτηξις: στους 2 γύρους μαχ, ο γύρος προθέρμανσης είναι μέσα ή όχι;
    οι αποριεσ 8α σασ λυ8ουν δεν εχει κανενα προβλημα και βολτεσ εγειναν σε δρομο και σε πιστα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι ακομα και στην πιστα,αυτα τα αμορτισερ δεν θα εχουν προβλημα,τηρουμενων αναλογιων...καλη συνεχεια αρχοντες
    σωστος δεν το κατασκευαζουμε ωποσ να ειναι ειπαμε πολλη μελετη σε ολλα ακομα και το τι 8α μπει αναμεσα τεποζιτο πολλαπλη εξαγογεις και το σηστημα πηροσβεσεις

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 02:48
  2. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 01:59
  3. Yamaha Aerox Rossi Replica 50cc.
    από pavlaras1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks