Κριμα ρε Αντωνη, κριμα, αλλα να θυμασαι οτι για καθε πορτα που κλεινει, ανοιγει μια αλλη!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να βρεις αυτο που πραγματικα σου αξιζει!!
Κριμα ρε Αντωνη, κριμα, αλλα να θυμασαι οτι για καθε πορτα που κλεινει, ανοιγει μια αλλη!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να βρεις αυτο που πραγματικα σου αξιζει!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
ειναι απο αυτα που λες:δεν γινονται!!!τι να πω,ελπιζω να ειναι για καλο και να βρεις κατι αλλο συντομα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους
Επίσης σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και την ενθάρρυνση σε αυτό το event, εγώ δεν κάνω κάτι, ζωντανό το κάνει ο καθ' ένας χωριστά με την συμμετοχή του.
Ελάτε να τα πούμε από κοντά, να κάνουμε την πλάκα μας, και να ξορκίσουμε την γαμωκρίση![]()
Travel, Grow, Share
σε παραδέχομαι που εκεί που πολλοί απο εμας (όχι άδικα) θα τα έιχαν παίξει, εσύ διατηρείς το ηθικό σου ψηλά (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ)....
+1300 ρισπέκτ από μένα....
![]()
Παιδιά το mail που έχω βάλει για επικοινωνία είναι motobazaar@yahoo.GR και όχι .com
Παρακαλώ ενημερώστε όπου έχετε ποστάρει την αφίσα.
Travel, Grow, Share
Αντε περνάνε οι μέρες.. καλημέρα...
Y.Γ Αντώνη εύχομαι οσο το δυνατόν συντομότερο.. να βρείς δουλειά..
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
καλή επιτυχία παιδιά!
Αντώνη τι να πώ....αν είχα επιχείρηση,ανικειμενικά θα σου έκανα πρόσληψη αμέσως σαν manager director vip!
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
αντωνη τι να πω......δεν σε φοβαμαι ομως.......ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις καλυτερη δουλεια γιατι εισαι αξιος.
σημασια δεν εχει ποσες φορες θα πεσεις αλλα ποσο γρηγορα θα ξανασηκωθεις.
τωρα για το bazzar...δεν καταφερα να παρω αδεια απο την δουλεια..
αν μπορεις και θελεις να σου δωσω καποια πραματα να τα πουλησεις....πες μου,αλλιως θα τα βαλω εν καιρω εδω στης αγγελιες![]()