Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Μετάφραση owner's manual. Η προταση μου.

Μετάφραση owner's manual. Η προταση μου.

Θελώ να σας χαιρετησω και εγω με την σειρα μου. Ειμαι καινουργιος κατοχος 990 Adventure 08' (μεταχειρισμενο με 34000 χλμ), και γραφω για πρωτη φορα. Ειναι αληθεια οτι εψαχνα πολυ καιρο για το αν επρεπε να αγορασω ή οχι το συγκεκριμενο μοντελο λογω διαφορων φημων που κυκλοφορουν (τα γνωριζεται δεν θα αναφερθω καν..). Λοιπον ολη η παρεα των ΚΤΜ μεσα απο αυτο το forum με βοηθησε να παρω την τελικη-σωστη αποφαση, κ ετσι το αγορασα. Καθημερινα ασχολουμαι με τον ΤΑΥΡΟ (αυτο το ονομα του εχω δωσει) με τα λαδια του, την αλυσιδα, ψυκτικο υγρο κλπ ώστε να τον γνωρίσω και παράλληλα προσπαθώντας να διαβασω-συμβουλευτω και το manual. Επειδή δεν ειμαι και ο καλητερος με την αγγλικη γλώσσα σκεφτηκα να προτεινω μια ιδεα. Να προσπαθησουμε ολοι μαζι να μεταφρασουμε το manual αναλαμβανοντας ο καθενας απο δύο τρεις σελιδες και στο τελος να το μοιραστουμε ολοι μας αφου η μαμα KTM δεν μας εχει κανει την χαρη εως τωρα να το εκδιδει στην ελληνικη γλωσσα. εγω εχω ξεκινησει με καποια κομματια που με ενδιαφερουν αμεσα. θα ηθελα να μου πειτε γνωμες κ αν συμφωνειται να το ξεκινησουμε.

Ευχαρηστω Δημητρης

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papa4jim Προβολή μηνύματος
    Θελώ να σας χαιρετησω και εγω με την σειρα μου. Ειμαι καινουργιος κατοχος 990 Adventure 08' (μεταχειρισμενο με 34000 χλμ), και γραφω για πρωτη φορα. Ειναι αληθεια οτι εψαχνα πολυ καιρο για το αν επρεπε να αγορασω ή οχι το συγκεκριμενο μοντελο λογω διαφορων φημων που κυκλοφορουν (τα γνωριζεται δεν θα αναφερθω καν..). Λοιπον ολη η παρεα των ΚΤΜ μεσα απο αυτο το forum με βοηθησε να παρω την τελικη-σωστη αποφαση, κ ετσι το αγορασα. Καθημερινα ασχολουμαι με τον ΤΑΥΡΟ (αυτο το ονομα του εχω δωσει) με τα λαδια του, την αλυσιδα, ψυκτικο υγρο κλπ ώστε να τον γνωρίσω και παράλληλα προσπαθώντας να διαβασω-συμβουλευτω και το manual. Επειδή δεν ειμαι και ο καλητερος με την αγγλικη γλώσσα σκεφτηκα να προτεινω μια ιδεα. Να προσπαθησουμε ολοι μαζι να μεταφρασουμε το manual αναλαμβανοντας ο καθενας απο δύο τρεις σελιδες και στο τελος να το μοιραστουμε ολοι μας αφου η μαμα KTM δεν μας εχει κανει την χαρη εως τωρα να το εκδιδει στην ελληνικη γλωσσα. εγω εχω ξεκινησει με καποια κομματια που με ενδιαφερουν αμεσα. θα ηθελα να μου πειτε γνωμες κ αν συμφωνειται να το ξεκινησουμε.

Ευχαρηστω Δημητρης
    Aυτή είναι δουλειά της ΚΤΜ και αν δεν είναι σε θέση να παραδώσει owner's manual στα Ελληνικά είναι σαφώς εκτεθειμένη και σηκώνει και μυνηση και καταγγελία κλπ.
    Είσαι σίγουρος οτι δεν σου έδωσαν? Το ζήτησες και σου είπαν οτι δεν υπάρχει?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εγω το αγορασα μεταχειρισμενο και το manual ειναι στην αγγλικη γλωσσα.

Moderator
    Να πάτε στην ΚΤΜ και να το απαιτήσετε, τουλάχιστον οποιος το αγοράζει καινούριο μπορεί να το απαιτήσει.

Από
    http://www.yme.gr/index.php?tid=305#f3

'14. Υπάρχει υποχρέωση όταν αγοράζουμε μια ηλεκτρική οικιακή συσκευή (π.χ. τηλεόραση) να υπάρχουν έντυπες οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ή αρκεί να υπάρχουν οδηγίες σε μια από τις γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Για την υποχρέωση αυτή υπάρχει νομοθετική ρύθμιση και η Α.Δ. 8/93 σύμφωνα με την οποία σε κάθε πώληση οχημάτων, μηχανών, μηχανημάτων κ.τ.λ. παρέχεται στον αγοραστή έντυπο που περιλαμβάνει τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα και κατά τρόπο σαφή το είδος του προϊόντος, τα βασικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία, χρήση, συντήρηση, διατήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ιδιαίτερα τονισμένους τους κινδύνους που είναι δυνατόν να υπάρξουν κατά την λειτουργία, χρήση και διατήρησή του. Επίσης βλ. Ν. 2251/1994 «Προστασία των καταναλωτών», άρθρο 5 (1).'
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    http://www.ktm.com/gr/travel/990adve...downloads.html

Ζήτα από την ΚΤΜ να σου στείλουν για το 2008.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος

Νατος ο ανθρωπός σας!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της freco
    Κατέβασε το από την μαμά ΚΤΜ (http://www.ktm.com/my/dealer-service...atalogues.html)

Απ' ευθείας το ελληνικό manual για το μοντέλο του 2012 (το ίδιο με το δικό σου) http://www.ktm.com/uploads/tx_ktmpro..._OM_319ad5.pdf
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Σας ευχαρηστω πολυ και τους δυο για τις κατευθυνσεις σας, McGyver αυτο που μου εδειξες πρεπει να κανει και για το 08 οσον αφορα τουλαχιστον τα μηχανικα μερη γιατι υπαρχουν καποιες διαφορες

Για το ίδιο μιλάμε και οι δύο. Το όνομα του αρχείου είναι ίδιο και το μέγεθος ( μετα συγχωρήσεως )
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

καλησπερα freco, ευχαρηστω κ εσενα φιλε μου αλλα δεν ειχα δει οτι ειχες απαντησει γιατι εγραφα το προηγουμενο μνμ. Οπως κ να εχει σε ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας.

Καλώς ήρθες στην πορτοκαλί παρέα. Να χαίρεσαι τον ΤΑΥΡΟ σου
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Ευχαρηστω πολυ freco, καλως σας βρηκα κ να σου πω την αληθεια εχω τρελαθει με το εργαλειο ειναι τρομερο, απιστευτο αδιανοητο και πολλα αλλα..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papa4jim Προβολή μηνύματος
    Ευχαρηστω πολυ freco, καλως σας βρηκα κ να σου πω την αληθεια εχω τρελαθει με το εργαλειο ειναι τρομερο, απιστευτο αδιανοητο και πολλα αλλα..
    Ακόμα είναι Δευτέρα, κάτσε να έρθει η Τρίτη ή ακόμη καλύτερα η Τετάρτη και θα σου πω εγώ τρομερό εργαλείο. Μια τρομερότητα έχει, αδειάζει τρομερά γρήγορα την τσέπη σου μεταβιβάζοντας το περιεχόμενό της στον οικείο συνεργειά.

Καλορίζικο παρ' αυτά και καλολάσπωτο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος

Συγγνώμη αλλά υπάρχει στα ελληνικά; στο ανωτέρω site δεν είδα τίποτα στα ελληνικά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη αλλά υπάρχει στα ελληνικά; στο ανωτέρω site δεν είδα τίποτα στα ελληνικά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plaka_mou_kaneis_0.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	29,7 KB 
ID:	277160

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	plaka_mou_kaneis_1.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	277161

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Owner's manual για BMW
    από miraze στο forum BMW
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2025, 23:21
  2. Owner's Manual Hayabusa Gen 1
    από manhunter στο forum Suzuki Hayabusa