michelson το μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο,ειναι ολα μεσα!αλλιως πας σε καινουριο κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο ασε που δεν ειναι παντα σιγουρο αυτο,η brossara εχει σταθει διπλα σε πολλα μηχανακια κ δε μασαει τα χαπια του,κ οτι του αλλαξεις δε στο ξαναβγαζει ποτε,εχω γνωστο ο οποιος εχει bros πανω απο 12 χρονια κ δεν του εχει αλλαξει τπτ κ παει παντου.λαδακι φιλτρακι μπουζι καλο ρυθμισμα κ τπτ αλλο!εγω το πηρα μεταχειρισμενο κ πριν το παρω του εριξα μια ματια οσο μπορουσα,οπου εφτανε το ματι μου κ οπου μπορουσε να ακουσει το αυτι μου.το μηχανακακι μου βγηκε αστερι.με κατι μικρες αλλαγες,οπως λαστιχα που ειδα οτι χρειαζοταν κ μια αντλια βενζινης που ειδα οτι εχανε...τα υπολοιπα ηταν αναλωσιμα,λαδια-μπουζι-τακακια!για μενα μου φαινονται λιγα τα 400€ αλλα ποτε δε ξερεις,οταν εχεις κατι καλο το σκεφτεσαι να το σκοτωσεις...αποψη μου!εγω πουλαω το δικο μου 1100€ γτ δεν εχει τπτ κ το δινω μονο κ μονο για αγορα μεγαλυτερου,αν ειχα την οικονομικη ανεση θα το κραταγα για παντα.παει παντου,ειναι οικονομικο,δεν του λειπει τπτ.αν τους φαινεται ακριβο ας πανε να παρουν παπι...![]()