άντε μωρέ με τον ξενέρωτο, με το οιδιπόδειο πρωινιάτικα
14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν
link από παλιότερη doomsday
άντε μωρέ με τον ξενέρωτο, με το οιδιπόδειο πρωινιάτικα
14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν
link από παλιότερη doomsday
ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΣ !!!!!!!!
κι ενεκα της ημερας....ελα να ξυπναμε λεμε!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιατί τόση φασαρία για έναν κόσμο ,στα χάλια του σήμερα ? Και δεν μιλώ για την κρίση και άλλες παρόμοιες προσωπικο-εθνικές γκρίνιες . Εκτός απο τον τρίτο κόσμο που βάφτισε ως τέτοιο αριθμητικό η unisef και οι τύψεις του 5 % των ευημερούντων , υπάρχει ένας ολόκληρος πλανήτης που στερείται αξιών και ουσίας στη ζωή του. Κι αφού τίποτε δε φαίνεται να μας ταρακουνά αρκετά ώστε να αναλογιστούμε τί στην ευχή κάναμε λάθος ως είδος ... οκ ας πέσουν φωτορυθμικά !
Στην τελική αναρωτιέμαι γιατί δεν προβλέπεται σε καμιά απο τις χαζοπροφητείες που κατα καιρούς υιοθετούν κάποιοι, καμιά αρχή νέου κόσμου , αφυπνισμένου , ελπιδοφόρου κτλ.
υγ : Εγώ πάντως λέω να περιμένω , βροχή από "κεφτέδες" , αστεράκια με σχήμα φάσκελου ,και τον Αγιο Βασίλη !
Υγ νο 2 : Δεν έχω τζάκι και με προβληματίζει απο που θα περάσει να μου αφήσει το NC700S....
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
εμένα πάντως ας μου φερνε το multistrada ας το πέρναγε κι από τη κερκόπορτα :P
Όχι κι εδώ μαυρίλα και γκρίνια για τα στραβά του κόσμου. Μια τελευταία καλημέρα με τα φιλαράκια μας να πούμε θέλουμε και ν' αναπαυθούμε εν ειρήνη.
Υ.Γ.
Δεν σας πειράζει που εγώ δεν θα τα κακαρώσω, άλλωστε υπόσχομαι να περνάω μια βόλτα από τα μηχανάκια όλων σας να τ αβάζω που και που μπροστά να μην χαλάσουν οι μπαταρίες. Από την άλλη με φαντάζομαι να γεμίζω τη χοντρή βενζίνη (από την καλή ε) και να μη δίνω μία στον βενζινά και χαμογελάω. αααα ούτε και το χαράτσι θα πληρώσω
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μη με φτιαχνεις ετσι πρωινιάτικα, και δε μπορώ να ανοιξω και τα ηχεια ρε γαμωτο :P
καντε το εικονα... κατα τις 13:10 που ειναι να γινει (και καλα) οτι γινει, να κανει κανενα σεισμούλη.... ω ρε ποσος κοσμος θα χεστει πανω του!
![]()