Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Γραμμές δρόμων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman

Γραμμές δρόμων

Αυτές οι γραμμές των δρόμων είναι πολύ χάλια. Αναφέρομαι στις γραμμές για τις διαβάσεις πεζών, τα βέλη και γενικότερα όλες τις συνήθως άσπρες γραμμές που υπάρχουν μέσα στην πόλη.

Συγκεκριμένα εδώ στην Αθήνα, αν μπείς σε καμιά στροφή και πλαγιάσεις τη μηχανή λιγάκι παραπάνω και ακόμα πηγαίνοντας σιγά και τύχει να έχει γραμμή τη στιγμή που είσαι πλαγιασμένος, έχεις φύγει σούμπιχτος απέναντι! Γλιστράνε πολύ οι αναθεματισμένες.

Τη γνώμη σας παρακαλώ...

Αυτά τα ολίγα...

Υ.Γ. Δεν έχω πέσει, απλά όσες φορές περνάω και το νοιώθω να γλιστράει βάζω κακές σκέψεις στο μυαλό μου και ταυτόχρονα βρίζω μερικούς της πολιτείας.

Ναι, είναι γνωστό πως οι διαγραμμίσεις κάθε είδους γλιστράνε πολύ, η μπογιά που χρησιμοποιούν οι εργολάβοι (κηδειών) είναι εντελώς ακατάλληλη.

Και αν βρέξει λίγο τότε είναι που νιώθεις σαν να πατάς σε....σαντιγύ.
    Αίσχος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είναι οι ίδιες μπογιές που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για διαγράμμιση.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είναι οι ίδιες μπογιές που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για διαγράμμιση.

Δε νομίζω. ΣΤην Αττική Οδό γιατί δεν γλυστράς;

Εκτός και αν γταίνει τα περάσματα που κάνουν πάνω στις παλιές μπογιές και δημιουργεί την αίσθηση της..... λαδομπογιάς! :hypnotize
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Η μπογια αυτη ειναι σαν μαλακια χυμενη,αλλα προσεκτικα ομως να ειανι και τετραγωνισμενη!!!:wacko: :wacko:
    Κανονικα πρεπει να μπαινει ειδικη μπογια που να εχει μεσα κατι το γυαλοχαρτο για ναμην γλιστραμε!!!
    Σιγουρα παντως εδω τιποτα δεν ειναι το ιδιο με το εξωτερικο!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    Η μπογια αυτη ειναι σαν μαλακια χυμενη,αλλα προσεκτικα ομως να ειανι και τετραγωνισμενη!!!:wacko: :wacko:
    Κανονικα πρεπει να μπαινει ειδικη μπογια που να εχει μεσα κατι το γυαλοχαρτο για ναμην γλιστραμε!!!
    Σιγουρα παντως εδω τιποτα δεν ειναι το ιδιο με το εξωτερικο!!!
    Μη το λες !!

Και δω Ολλανδια που ειμαι και Γερμανια γλυστρανε καργα !!

Πας αναμεσα αν ειναι διαβασεις και διπλα αν ειναι βελη !!!

Χεσε μεσα ετσι και πατησεις φρενο πανω στην ασπριλα !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Lewforos Poseidonos sto ipsos tis vouliagmenis(Dhmou),sto fanari pou dinei aristera,molis striveis,exei kati wraiotates grammes pou kapote itan diavasi pezwn...Tin Paraskevi me tis vroxes kai ta tsounamia efaga ekei tin prwth mou xuma se strofh.
    Mallon o peripteras pou vriskete ekei,8ewrise kali idea na plinei to periptero tou,kai oles oi sapounades perimenane panw stis grammes na perasw...
    apokomisa 2 wraiotates melanies,gratzounies se kranos,kai pligomeno egwismo
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Lewforos Poseidonos sto ipsos tis vouliagmenis(Dhmou),sto fanari pou dinei aristera,molis striveis,exei kati wraiotates grammes pou kapote itan diavasi pezwn...Tin Paraskevi me tis vroxes kai ta tsounamia efaga ekei tin prwth mou xuma se strofh.
    Mallon o peripteras pou vriskete ekei,8ewrise kali idea na plinei to periptero tou,kai oles oi sapounades perimenane panw stis grammes na perasw...
    apokomisa 2 wraiotates melanies,gratzounies se kranos,kai pligomeno egwismo
    Έλα ρε φίλε Γιώργο, σοβαρά;; Πώ πώ...
    Τί να πώ, πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο!! Είτε είναι, είτε δεν είναι ίδιες οι γραμμές με τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού και δήθεν ευρωπαϊκών προδιαγραφών ένα είναι το θέμα πάντως, πως ΕΙΝΑΙ πολύ ΧΑΛΙΑ η κατάσταση, και συγκεκριμένα για τους μοτοσυκλετιστές γιατί με το αυτοκίνητο ΔΕΝ έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...

Εύχομαι κάποιος, κάποια στιγμή να το δεί αυτό το πρόβλημα και να γίνει κάτι, έως τότε όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Πάντα γερός φίλε!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εδώ οι δρόμοι είναι κώλος τις γραμμές θα φτιάχνανε σωστές?Λες και ρίχνουν λαδομπογιά είναι.Και δεν είναι μόνο ότι γλυστράνε, ειδικά οι διαβάσεις πεζών σε μια βδομάδα έχουν ξαναγίνει μαύρες από τις ροδιές και δεν μπορείς να τις διακρίνεις.

tifoefs το καλοκαίρι ήμουν γερμανία και δεν μου φάνηκαν έτσι (δεν ήμουν πάντως με μηχανή).

Όλο και κάποια μαλακία θα ρίχνουν μέσα τα συνεργεία των δήμων για να μειώσουν το κόστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν νομίζω να θέλεται να σας αναλύσω το θέμα περισσότερο αλλά
    δεν φταίνε οι μπογιές φταίει η ΑΣΦΑΛΤΟΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν νομίζω να θέλεται να σας αναλύσω το θέμα περισσότερο αλλά
    δεν φταίνε οι μπογιές φταίει η ΑΣΦΑΛΤΟΣ.
    Εγώ απ' την εμπειρία μου σε Αγγλία και Νέα Υόρκη νομίζω ότι είναι και θέμα μπογιάς. Στην Αμερική οι περισσότεροι δρόμοι είναι απο τσιμέντο και η μπογιά που βάζουν δεν αλλοιώνει την υφή του καθόλου. Στην Αγγλία δε στις διαβάσεις έχει άσφαλτο άλλου χρώματος (κόκκινη) και οι διαγραμμίσεις είναι σα σμυριδόπανο που αν ήταν έτσι όλος ο δρόμος θα θέλαμε λάστιχα κάθε 500 χλμ και γι' αυτό μάλλον δεν τη βάζουν και παντού ακόμα.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    H ελληνικη ασφαλτος κραταει οπως κρατανε οι αγγλικες λευκες διαγραμμισεις βρεγμενες.

Καπου το ειχα διαβασει δεν ειναι δικο μου.!!!!!!!!!!!!!!

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Ευτυχώς εδώ στην Μακεδονία η δρόμοι είναι πολύ καλοί και δεν γλιστράμε.

Μιλάμε πάντα για τα τρακτέρ βέβαια γιατί εδώ οι δρόμοι έχουν ευρωπαικές προδιαγραφές για τρακτέρ μόνο!!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ενταξει μωρε ελλαδα ζουμε τι περιμενουμε???

οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για την υγεια και τα νευρα μας.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
    από Trans στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 10:22
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 11:21
  3. Κακοτεχνιες δημοτικων δρομων και αποζημιωση...
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 16:03
  4. motard οδηγηση η γραμμες?
    από sotiris68 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 14:08
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 08:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε