Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Ο θάνατος του εμπορακου κι οι αλητες οι μηχανοβιοι...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Ο θάνατος του εμπορακου κι οι αλητες οι μηχανοβιοι...

δε μας πειραξανε τα φορτηγα που ξεφορτωνουν με δικο τους ωραριο

δε μας πειραξαν τα γαμωσαραβαλα SUV και Sedan 'status symbol' του χλιδόβλαχου που με Alarm σταματανε στη μεση του δρομου για να αγορασει κουραμπιεδες για την γουρουνο οικογενεια,...

δε μας πειραζει ο μαλακας ο θειος που ξεφορτωνει την πεθερα και τη γυναικα του στο πεζοδρομιο λες και ειναι δικαιωμα του αναφαιρετο .....

ΟΙ ΓΑΜΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ παραλυσαν την αγορα και τρομοκρατησαν τους υποψηφιους πελατες -αγοραστες

πηγη-> http://nonews-news.blogspot.gr/2012/...post_3376.html

[FONT=Arial Black]Έβαλαν... χιόνι για να μην παρκάρουν τα μηχανάκια!...
    [/FONT]

[FONT=Arial]Το σκηνικό στο κάτω μέρος της (μη πεζοδρομημένης) οδού Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα παραπέμπει (μέρες που είναι) σε... χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Όμως, το χιόνι που έχει τοποθετηθεί μπροστά από το πεζοδρόμιο δεν μπήκε για εορταστικούς λόγους, αλλά για να αποτρέψει τη στάθμευση των δικύκλων! Ναι, σωστά διαβάσατε!

Καταστηματάρχες της περιοχής πήραν την πρωτοβουλία, έβαλαν το χέρι στην τσέπη και συγκέντρωσαν χρήματα για τη μεταφορά και τοποθέτηση χιονιού μπροστά από τα μαγαζιά τους. Και το έκαναν, όπως τονίζουν, όχι για εορταστικούς (και κατ’ επέκταση διακοσμητικούς) λόγους, αλλά για να μην παρκάρουν τα δίκυκλα μπροστά από τα καταστήματά τους!

«Δεν είναι χιόνι για τις γιορτές. Από μόνοι μας, μαζέψαμε λεφτά για να βάλουμε πάγο στα μηχανάκια» λέει χαρακτηριστικά στο «thebest.gr» καταστηματάρχης, συμπληρώνοντας: «Είδαμε και αποείδαμε ότι ο δήμος μας γράφει και πήραμε μόνοι μας την πρωτοβουλία».

Πάντως, χιόνι έχει τοποθετηθεί και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Πάτρας, όχι για να εμποδίζει τη στάθμευση των δικύκλων, αλλά ως πρωτότυπο και ταυτόχρονα απαραίτητο συστατικό του εορταστικού διακόσμου καταστημάτων.
    [/FONT]

τελικα την κοντη ψωλη της ΦΤΑΙΝΕ κι οι τριχες.....
    :a31:
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    1. μην μπερδευουμε τους μοτοσυκλετιστες με τους χειριστες 2κυκλου
    2. δεν ειναι οντως κατασταση αυτη στην εικονα
    3. οσο μαλακες ειναι αυτοι που αναφερεις αλλο τοσο ειναι και οι ντεμεκ μηχανοβιοι που τα παρατανε οπου να ναι.
    4. μην κρινουμε μονο τους αλλους.ας κανουμε και μια αυτοκριτικη που και που.δεν ειναι κακο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    1. μην μπερδευουμε τους μοτοσυκλετιστες με τους χειριστες 2κυκλου
    2. δεν ειναι οντως κατασταση αυτη στην εικονα
    3. οσο μαλακες ειναι αυτοι που αναφερεις αλλο τοσο ειναι και οι ντεμεκ μηχανοβιοι που τα παρατανε οπου να ναι.
    4. μην κρινουμε μονο τους αλλους.ας κανουμε και μια αυτοκριτικη που και που.δεν ειναι κακο.

εσυ το μηχανακι προφανως δεν τολμας να το παρεις σε "αστικες" συνθηκες...

ή αν το παιρνεις υπαρχουν οι ιδανικες συνθηκες του ΚΟΚ ή νοικιαζεις κανενα extra parking...

ετσι δεν ειναι?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το συγκεκριμενο κομματι του δρομου το αφησαν χωρις να το πεζοδρομησουν λογο ενος μεγαλου παρκινγκ που υπαρχει εκει.οντως ψιλογινεται χαμος τις ωρες αιχμης.αυτο το κομματι ειναι καμια 100 μετρα και στην αρχη του εχει και κορινες στην ακρη.τις οποιες γραφουν στα π@π@ρι@ τους οι κουτακηδες και παρκαρουν πανω τους.αυτο δεν τους πειραζει ομως....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    εσυ το μηχανακι προφανως δεν τολμας να το παρεις σε "αστικες" συνθηκες...

ή αν το παιρνεις υπαρχουν οι ιδανικες συνθηκες του ΚΟΚ ή νοικιαζεις κανενα extra parking...

ετσι δεν ειναι?
    εγω ΖΩ σε αστικες συνθηκες.καβαλαω καθημερινα και οχι μονο για διασκεδαση αλλα και για δουλεια και προφανως οι συνθηκες δεν ειναι ποτε ιδανικες.σε αυτες τις συνθηκες λοιπον προσπαθω να μην το παρατησω καθετα στον δρομο ωστε να μην περναει ουτε μυρμιγκι ουτε το κολαω πανω στις τζαμαριες καταστηματων και αν δω οτι εχει πολλα μηχανακια θα το παω λιγο παρακατω σεβομενος και οσους εργαζοντε στην περιοχη που θελω να παω και οσους κινουντε στα πεζοδρομια.επισης αν δεν ειμαι σιγουρος για την θεση που το αφηνω ριχνω και καμια ερωτηση μηπως ενοχλει και αν καποιος μου πει οτι ενοχλει το παω λιγο πιο κει σεβομενος τους γυρω μου και προσπαθωντας να μη προκαλεσω τη δυσαρεσκεια του κοσμου.

ελπιζω να σε καλυψα.και στα δικα σας.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εγώ πάντως μια εποχή την πάρκαρα κανονικά στο δρόμο
    2 φορές μου στραβώσαν το τιμόνι και μια φορά μου την ρίξαν κάτω
    έκτοτε πεζοδρόμιο, προσπαθώντας να μην ενοχλώ, αλλά αν είμαι να επιλέξω μεταξύ του "στο δρόμο και νόμιμα" και στο "πεζοδρόμιο και γάιδαρος" προτιμώ να μου κρεμάσουν αυτούκλες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω ΖΩ σε αστικες συνθηκες.καβαλαω καθημερινα και οχι μονο για διασκεδαση αλλα και για δουλεια και προφανως οι συνθηκες δεν ειναι ποτε ιδανικες.σε αυτες τις συνθηκες λοιπον προσπαθω να μην το παρατησω καθετα στον δρομο ωστε να μην περναει ουτε μυρμιγκι ουτε το κολαω πανω στις τζαμαριες καταστηματων και αν δω οτι εχει πολλα μηχανακια θα το παω λιγο παρακατω σεβομενος και οσους εργαζοντε στην περιοχη που θελω να παω και οσους κινουντε στα πεζοδρομια.επισης αν δεν ειμαι σιγουρος για την θεση που το αφηνω ριχνω και καμια ερωτηση μηπως ενοχλει και αν καποιος μου πει οτι ενοχλει το παω λιγο πιο κει σεβομενος τους γυρω μου και προσπαθωντας να μη προκαλεσω τη δυσαρεσκεια του κοσμου.

ελπιζω να σε καλυψα.και στα δικα σας.
    ο νομος επιβαλλει το δικυκλο παραλληλα με το πεζοδρομιο και κατω απο αυτο...

παρκαρεις την μηχανη σου παραλληλα? και ποτε επανω σε πεζοδρομημενο τμημα? μονο σε οδοστρωμα? ....

ok . με καλυψες ....

οι υπολοιποι καλα θα κανουμε να κρυφτουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    ο νομος επιβαλλει το δικυκλο παραλληλα με το πεζοδρομιο και κατω απο αυτο...

παρκαρεις την μηχανη σου παραλληλα? και ποτε επανω σε πεζοδρομημενο τμημα? μονο σε οδοστρωμα? ....

ok . με καλυψες ....

οι υπολοιποι καλα θα κανουμε να κρυφτουμε
    το ηθικο δεν ειναι παντα νομιμο.πριν κρυφτειτε σκεφτειτε λιγο παραπανω.

χαιρομαι που σας καλυπτω

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πριν κάποια χρόνια χαιρόσουν ακόμα και με αυτοκίνητο την Πάτρα. 2 μεγάλοι και φαρδιοί μονόδρομοι διέσχιζαν κατά μήκος την πόλη και όλες οι κάθετοι ήταν άνοδοι και κάθοδοι εναλλάξ. Ξένος στην πόλη δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί, ακολουθούσε μία κάθοδο κι έβγαινε Λιμάνι ή κάπου εκεί κοντά. Πολύ μεγάλο όμως πρόβλημα με τα πεζοδρόμια, στενά και γεμάτα κακοτεχνίες όπου υπήρχαν (γιατί σε πολλές περιπτώσεις ένα κομμάτι του δρόμου ήταν το νοητό πεζοδρόμιο).

Από τότε άλλαξαν πολλά προς το χειρότερο, ακόμα και η κουτσή Μαρία πήρε αυτοκίνητο και σαν να μην έφτανε αυτό δεν έμαθε ποτέ να το παρκάρει, για να κονομήσουν κάποια λαμόγια που ανακατεύτηκαν με τα κοινά, αποφάσισαν να πεζοδρομήσουν την Αγ. Νικολάου, τα ενοίκια στην πεζοδρομημένη οδό εκτινάχθηκαν στα ύψη και οι επιχειρήσεις ήθελαν τον διπλάσιο τζίρο για να βγάλουν τα έξοδά τους. Το επιτυχημένο παράδειγμα των πρώτων Λαμογιων ακολούθησαν έτερα Λαμόγια και πεζοδρόμησαν και άλλες οδούς του κέντρου της πόλης. Ομολογώ δεν κατάλαβα ποτέ πόσο μ@λ@κες μπορεί να είναι οι κάτοικοι μιας πόλης. Οι δρόμοι πεζοδρομήθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση και οι πολίτες δεν κέρδισαν τπτ ούτε σε υπηρεσία αλλά ούτε και σε χώρο που τόσο αισθητή είναι η απουσία του στα αστικά κέντρα. Κάποιοι γνωστοί επιχ/τίες της Πάτρας μόνο γέμισαν τις τσέπες τους λεφτά.
    Για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος θα σας πω ότι πριν τις πεζοδρομήσεις αν έχανες μια άνοδο μπορούσες να στρίψεις στην μεθεπόμενη γωνία και όλα καλά. Προχθές εγώ που κινούμαι μόνο με το παπί μέσα στην πόλη χειμώνα καλοκαίρι, έχασα μία άνοδο και με τις πεζοδρομήσεις και λοιπές παπαριές, έστριψα νόμιμα 7 γωνίες μετά. Όταν λοιπόν η πλειονότητα των συμπολιτών μου μετακινείται αυστηρά και μόνο με κουτί, φαντάζεστε την επιβάρυνση στο κυκλοφοριακό. Βάλε και τα μόνιμα έργα που γίνονται δεξιά κι αριστερά στους δρόμους κι έχεις μια πλήρη εικόνα του χάους της Πάτρας.

Από την άλλη φέτος οι πατρινοί ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο διασκέδασης στις γιορτές. Να καίω βενζίνη χωρίς λόγο που έγραψε στο μοτο μια ψυχή. Πήραν όλοι λοιπόν τ' αυτοκίνητα και άρχισαν να φέρνουν γύρους στο κέντρο χωρίς να μπαίνουν στα μαγαζιά για ψωνίσουν. Ποιος ξέρει αν τα βάλεις κάτω με χαρτί και μολύβι ίσως να έρχεται οικονομικότερα το να κάνεις κύκλους.

Συμπέρασμα, ας αφήσουν οι καταστηματάρχες της Πάτρας στην άκρη τις άλλες αιτίες της φετινής παγωμάρας της αγοράς και ας επικεντρωθούν στις απαράδεκτες τιμές των προϊόντων τους (καρατσεκαρισμένο σε πράγματα που ήθελα ν' αγοράσω, αύξηση τουλάχιστον 35% σε σχέση με την προεορταστική περίοδο), στην απαράδεκτη παροχή υπηρεσιών και στην οικονομική ανέχεια του κόσμου.

Τώρα όσο για το nonews, αν δεν έχεις τι να γράψεις, με τους λαλάκες τους Πατρινούς και το χιόνι γράφεις οκτάστηλο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ετσι για την ιστορια και επειδη ο καθενας γραφει ο,τι του καπνισει στο νετ, στο συγκεκριμενο σημειο που μπηκε το χιονι, εχει κορινες και απαγορευεται η σταση/σταθμεση.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Καλά επειδή έγραψε μια μαλκια άρθρο το best για το πεος .gr ...

Αυτό το κάνουν 3 χρόνια τώρα... με το χίονι και στη πάροδο...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ετσι για την ιστορια και επειδη ο καθενας γραφει ο,τι του καπνισει στο νετ, στο συγκεκριμενο σημειο που μπηκε το χιονι, εχει κορινες και απαγορευεται η σταση/σταθμεση.
    σωστα..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

η αληθεια ειναι οτι οι κατοχοι δικυκλων ειτε στην Πατρα ειτε δεν ξερω κι εγω που,δεν σεβονται τιποτα στην πλειοψηφια τους.τα πετανε οπου να'ναι.απο την αλλη,δεν υπαρχουν χωροι σταθμευσης δικυκλων.Μπανανια.....

Στη Πάτρα η πλειοψηφία δεν σέβεται ούτε τον εαυτό της... το 10% φοράει κράνος .... τι να λέμε τώρα..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Άσχετο ....αλλά πήγα τις προάλες στο Ηράκλειο της Κρήτης και απο περιέργεια έκατσα να δω σε πόση ώρα θα περάσει κάποιος με κράνος . Για κάνα 2λεπτο και με συνεχή ροή παπιοσκουτερομηχανών ,κανένας δε φόραγε κράνος .
    ...Απίστευτο . Δε σας γράφουν οι μπάτσοι εκεί τους Ηρακελιώτες ;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 217
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2010, 18:40
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2008, 14:45
  3. Χαρακτηρισμός του Ελληνα (πως μας βλέπουν οι ξένοι)...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 20:58
  4. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 14:13
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 15:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας