Σελίδα 9 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιους εννοειτε φραγκατους και χλιδατους.

προσωπικα αν ημουν φραγκατος και χλιδατος, δεν θα πηγαινα για ξυλα.θα εδινα 50 ευρω σε καποιον που θα μου τα εκοβε τα ξυλα και εγω θα καθομουνα στη βιλλαρα μου να τα καιω (ετσ για το κοζι και οχι για να ζεσταθω) και αυτο αν δεν τα αγοραζα με κανα 170αρι τον τονο να μου τα κανουνε ντελιβερι σπιτι μου.
    αρα μαλλον εχετε μια λαθος οπτικη για τους ''χλιδατους'' που αποψιλωνουν τα δαση.αν δεν ειναι ομως ''χλιδατοι'' τι ειναι, θα ρωτησει καποιος.πληρωμενη απαντηση μαγκες:ειναι ολοι αυτοι οι απαιδευτοι (και δεν φταινε οι ιδιοι γι' αυτο) πολιτες που δεν τους λειπει η οικολογικη συνειδηση, αλλα η συνειδηση γενικα.ειναι ολοι αυτοι που χαρακτηριζοντας καποιους αλλους γραφικους εδω και δεκαετιες συνεχιζανε να επιτρεπουνε την πολτοποιηση της εγκεφαλικης τους λειτουργιας (διαβαζοντας ciao, penthouse, ακουγοντας βανδη, τις επιτυχιες του φοιβου, χτιζοντας σε μπαζομενα ρεματα αυθαιρετα κ.ο.κ.) και για να μην πεταχτει κανενας να ρωτησει εξαλος ''μα καλα, ειναι κακο να διασκεδασει κανεις?'' ξεκαθαριζω οτι η διασκεδαση ειναι αναγκη και ναι να διασκεδαζει ακομα και διαβαζοντας ταμπλοιτς και ακουγοντας το καθε τελευταιο σκυλολοι αλλα συνειδητα!και αν γινοτανε συνειδητα, μετα την επιδραση του χαγκοβερ θα διαβαζε παλι κανενα λογοτεχνικο βιβλιο (οχι για την ψευτοκουλτουρα αλλα για να προβληματιστει και να σκεφτει και να βελτιωθει σαν ανθρωπος).αυτο γιατι εχουμε μπλεξει τους φραγκατους με την κακως εννοουμενη πλεμπα της κοινωνιας μας.

τωρα λοιπον που ξεκαθαρισαμε λιγο το πραμα παμε να δουμε τι μπορει να γινει.μεχρι χτες ολοι αυτοι που ΝΟΜΙΖΑΝΕ οτι εχουνε πιασει τον παπα απο τα @@ και σας κανανε να το πιστεψετε κι εσεις (ακομα το λετε αλλωστε) βρεθηκανε ξαφνικα με τους μισθους στο 1/3 (και πολλα μπορει να λεω) και το ονειρο τελειωσε.ξυπνησανε λοιπον απο χαστουκι και ψαχουνε μεσα στον πανικο τους να συνεχισουνε αυτο που ειχανε μαθει σαν ζωη (το ονειρο τους δλδ) αλλα επειδη τα κουκια δε βγαινουν οι κινησεις ειναι σπασμωδικες (ακομα και σε πολιτικο επιπεδο).η κατασταση δε χειροτερευει λογω της ανασφαλειας και τρομοκρατιας που πλεον ειναι πολυ ευκολο να εγκαθιδρισεις σε ενα αβουλο πλασμα.
    αυτο ηταν πολυ ευκολο να το καταλαβει κανεις μετα το περιστατικο μαρφιν.3 νεκροι και ο κοσμος που κατεβαινε στο δρομο επεστρεψε στα σπιτια του (λογικοτατο).

τι να κανουμε...
    δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.ο καθενας ας κανει οτι μπορει, οχι για να σωθει το δασος.ουτε για να μη βρωμισει ο δρομος.πρωτα για να αλλαξουμε μυαλα.και αυτο ξεκιναει κρινοντας στη πραγματικη διασταση τα προβληματα.ναι δεν ειναι μονο καημενοι φτωχοι που κρυωνουν.ειναι και ακομα πιο καημενοι νεοπτωχοι (πρωην νεοπλουτοι) που τους εμεινε το σπιτι, το αμαξι και η 50αρα τηλεοραση σαν καταλοιπα μια αλλης ζωης και κρυωνουν ΚΑΙ αυτοι.ισως να ειναι η τελευταια τους ευκαιρια να ξαναδουν με τα ταξικα γυαλια τους που ανηκουν και να αρχισουν να αλλαζουν.αν οχι αυτοι τα παιδια τους η τα εγγονια τους.αν δεν καταφερει το ''ψυχραιμο'' και ''εμπειρο'' κομματι της κοινωνιας (αν υπαρχει τετοιο) να τους δειξει το δρομο (οπως θα εδειχνε ενας ψυχραιμος και εμπειρος μοτοσυκλετιστης το τι πρεπει να κανει ενας πανικοβλημενος νεος που μολις ειχε την πρωτη του πτωση) τοτε αναμεινατε ανοδο μορφωματων και στιγμες απειρου καλους.
    ας μην τσουβαλιαζουμε συλλιβδην τους παντες εχοντας ενα προσωπικο παραδειγμα ο καθενας.και ας κανουμε σωστες ερωτησεις αν θελουμε να παρουμε σωστες απαντησεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δυστηχως ή ευτυχως τα μυαλα των μεγαλων (σε ηλικια) δεν αλλαζουν. Και μεγαλων εννοω οσων ειναι ανω των 40 - 50 ετων. Τοσα χρονια εμαθαν ετσι, δεν γινετε να αλλαξουν, αντε να κανουν μια μικρη αλλαγη βλεποντας οτι στην ουσια επιβαρυνουν τα ιδια τους τα παιδια - εγγονια αλλα τιποτα το σπουδαιο...
    Αλλαγη της νοοτροπιας θα υπαρξει οταν αυτες οι γενιες του Καραμανλη που τρωγανε με χρυσα κουταλια και ειχαν σαν καθημερινη εξοδο τα μπουζουκια και με το δικιο τους μαλιστα γιατι επερναν επιδομα ακομη και για να πανε τουαλετα, πεθανουν και ερθουν σε καμια 20αρια χρονια οι σημερινοι 20αρηδες και 30αρηδες που θα εχουν γ@μηθει για να επιβιωσουν και να κανουν οικογενεια και θα εχουν πραγματικα αλλη αντιληψη και νοοτροπια.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιους εννοειτε φραγκατους και χλιδατους.

προσωπικα αν ημουν φραγκατος και χλιδατος, δεν θα πηγαινα για ξυλα.θα εδινα 50 ευρω σε καποιον που θα μου τα εκοβε τα ξυλα και εγω θα καθομουνα στη βιλλαρα μου να τα καιω (ετσ για το κοζι και οχι για να ζεσταθω) και αυτο αν δεν τα αγοραζα με κανα 170αρι τον τονο να μου τα κανουνε ντελιβερι σπιτι μου.
    αρα μαλλον εχετε μια λαθος οπτικη για τους ''χλιδατους'' που αποψιλωνουν τα δαση.
    Aν είσαι προύχοντας,
    δήμαρχος, έφορας, μεγαλογιατρός, προπονητής σε ομάδα εφήβων…
    Παίζει τα ξυλαράκια σου, τα κρεατάκια σου, τα λαδάκια σου κλπ, να σου τα κουβαλάνε σπίτι τσάμπα.
    Τώρα το που θα τα βρουν…
    Είναι μια «άλλη» ιστορία !
    Στα άλλα περίπου συμφωνώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δυστηχως ή ευτυχως τα μυαλα των μεγαλων (σε ηλικια) δεν αλλαζουν. Και μεγαλων εννοω οσων ειναι ανω των 40 - 50 ετων. Τοσα χρονια εμαθαν ετσι, δεν γινετε να αλλαξουν, αντε να κανουν μια μικρη αλλαγη βλεποντας οτι στην ουσια επιβαρυνουν τα ιδια τους τα παιδια - εγγονια αλλα τιποτα το σπουδαιο...
    Αλλαγη της νοοτροπιας θα υπαρξει οταν αυτες οι γενιες του Καραμανλη που τρωγανε με χρυσα κουταλια και ειχαν σαν καθημερινη εξοδο τα μπουζουκια και με το δικιο τους μαλιστα γιατι επερναν επιδομα ακομη και για να πανε τουαλετα, πεθανουν και ερθουν σε καμια 20αρια χρονια οι σημερινοι 20αρηδες και 30αρηδες που θα εχουν γ@μηθει για να επιβιωσουν και να κανουν οικογενεια και θα εχουν πραγματικα αλλη αντιληψη και νοοτροπια.
    Τα μυαλά αλλάζουν όταν υπάρχει νόμος.
    Πάει να πει?
    Το κράτος έπρεπε να κάνει τη δουλειά και να εκ-παιδεύσει. Αφού δεν την κάνει είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί από μόνο του. Θα μου πεις ανά εποχές ο κόσμος επαναστατεί κλπ κλπ
    Ναι, αλλά το πληρώνει με πολύ δάκρυ πριν αλλά και μετά. Οι συνοπτικές «επαναστατικές» διαδικασίες είναι επίπονες και ισοπεδωτικές. Συχνά και πολύ άδικες !
    (βλέπε ο Μάο έλυσε το πρόβλημα των ναρκωτικών σ ένα μήνα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αυτές τις ημέρες επειδή εκτελώ χρέη άτυπου διαχειριστή στην μικρή πολυκατοικία που μένω προσπαθώ να ενημερωθώ και να κάνω την δήλωση διαχειριστή για το επίδομα θέρμανσης.

Βλέπω λοιπόν ότι από τα 7 διαμερίσματα τα 6 δικαιούνται (και προφανώς θα λάβουν) επίδομα θέρμανσης αν αγοραστεί πετρέλαιο.
    Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι από την αύξηση κατά 35% της τιμής του πετρελαίου το μεγαλύτερο μέρος αυτής θα επιστραφεί πίσω ως επίδομα θέρμανσης. Σε συνδυασμό με μια ορθολογικότερη – λιγότερη χρήση της κεντρικής θέρμανσης που αποφασίστηκε να γίνει φέτος, τελικά το πραγματικό πληρωτέο ποσό ανά διαμέρισμα θα είναι το ίδιο ή και λιγότερο από το περσινό (με μικρές και σχετικά ανεκτές υποχωρήσεις στις ώρες θέρμανσης)

Παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι δηλώνουν αδυναμία ή απροθυμία να πληρώσουν φέτος τα έξοδα θέρμανσης στα κοινόχρηστα.

Εμένα αυτό μου λέει ότι δεν είναι αυτή καθ’ αυτή η αύξηση του πετρελαίου το πρόβλημα. Απλά στους μήνες που προηγήθηκαν η οικονομική κατάσταση όλων μας επιδεινώθηκε τόσο πολύ που πλέον όταν ήρθε η ώρα της θέρμανσης τα χρήματα που κανονικά θα προορίζονταν για εκεί έχουν ήδη διοχετευτεί σε άλλες ανάγκες. Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου λειτούργησε κυρίως σαν ψυχολογικό άλλοθι για να μην πληρωθεί ένα κόστος που και αύξηση στην τιμή να μην υπήρχε πάλι δεν θα το πληρώνανε…

Επιπλέον το γεγονός ότι βλέπω στην ίδια πολυκατοικία τους ίδιους ενοίκους που δηλώνουν αδυναμία να πληρώνουν πετρέλαιο θέρμανσης να λειτουργούν ασταμάτητα και μανιωδώς τα air-condition (και μάλιστα σε βαθμό κατάχρησης με την έννοια ότι τα λειτουργούν σε ώρες και συνθήκες που έτσι κι αλλιώς δεν θα λειτουργούσε η κεντρική θέρμανση - που σημαίνει ότι τελικά παπάρια οικονομία κάνουν αφού τα ίδια χρήματα θα τα πληρώσουν στην Δεη), με κάνει να πιστεύω ότι ως συνήθως σαν κοινωνία υπεραντιδράμε με πανικό και βλακεία αντί να δουλέψουμε με την λογική και με καθαρό μυαλό…

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με αυτούς που αγοράζουν ξύλα για το τζάκι τους και έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζεσταίνονται φθηνά... Θα αργήσουν αλλά θα καταλάβουν κάποια στιγμή ότι πληρώνανε βρεγμένα ξύλα για να κρυώνουν γκλαμουράτα...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    με κάνει να πιστεύω ότι ως συνήθως σαν κοινωνία υπεραντιδράμε με πανικό και βλακεία αντί να δουλέψουμε με την λογική και με καθαρό μυαλό…

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με αυτούς που αγοράζουν ξύλα για το τζάκι τους και έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζεσταίνονται φθηνά... Θα αργήσουν αλλά θα καταλάβουν κάποια στιγμή ότι πληρώνανε βρεγμένα ξύλα για να κρυώνουν γκλαμουράτα...
    Ίσως η πιο σωστή τοποθέτηση εδώ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    βέβαια το φαινόμενο επιβαρύνει πάρα πολύ και η υγρασία, χτες άφησα τη μηχανή 2~3 ώρες σε φίλο μου, όταν έφυγα δε μπορούσα να κάτσω πάνω

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    ...ως συνήθως σαν κοινωνία υπεραντιδράμε με πανικό και βλακεία αντί να δουλέψουμε με την λογική και με καθαρό μυαλό

Μπράβο ρε φίλε.
    Αυτό ακριβώς.
    ΔΕΝ χρειάζονται πολλά λόγια τελικά.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Βλέπω λοιπόν ότι από τα 7 διαμερίσματα τα 6 δικαιούνται (και προφανώς θα λάβουν) επίδομα θέρμανσης αν αγοραστεί πετρέλαιο.
    Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι από την αύξηση κατά 35% της τιμής του πετρελαίου το μεγαλύτερο μέρος αυτής θα επιστραφεί πίσω ως επίδομα θέρμανσης. Σε συνδυασμό με μια ορθολογικότερη – λιγότερη χρήση της κεντρικής θέρμανσης που αποφασίστηκε να γίνει φέτος, τελικά το πραγματικό πληρωτέο ποσό ανά διαμέρισμα θα είναι το ίδιο ή και λιγότερο από το περσινό (με μικρές και σχετικά ανεκτές υποχωρήσεις στις ώρες θέρμανσης)

Παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι δηλώνουν αδυναμία ή απροθυμία να πληρώσουν φέτος τα έξοδα θέρμανσης στα κοινόχρηστα.
    Ετσι ειναι, ομως υπαρχουν και δυο ακομα παραγοντες που δεν τους ελαβες υποψην.
    1. Τα χρηματα που θα παρουν πισω απο το επιδομα θα ειναι μονο για μια φορα - ενα γεμισμα, αρα το επομενο θα το πληρωσουν κανονικοτατα
    2. Ακομη και ιδια χρηματα να βγενει σε καποιον φετος με περυσι να ζεστανει το σπιτι του με πετρελαιο, οι μισθοι μειωνοντε αρα δεν ειναι τοσο η αυξηση του πετρελαιου οσο η μειωση των μισθων το προβλημα.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να αναγκαστουν πολλοι να διοχετευσουν αλλου τα χρηματα τους και τωρα να μην υπαρχουν χρηματα για θερμανση, οπως ειπες και εσυ.

Κατα τ΄αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου και εννοειτε πως ειμαστε ενας λαος που πανικοβαλετε με το παραμικρο και μονο τα ΜΜΕ φτανουν για να επιτευχθει αυτο...

Τα μυαλά αλλάζουν όταν υπάρχει νόμος.
    Πάει να πει?
    Το κράτος έπρεπε να κάνει τη δουλειά και να εκ-παιδεύσει. Αφού δεν την κάνει είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί από μόνο του. Θα μου πεις ανά εποχές ο κόσμος επαναστατεί κλπ κλπ
    Υπαρχει και η δια βιου μαθηση η οποια ειναι πολυ συμαντικοτερη απο αυτην που μας παρεχουν τα σχολεια και ειναι προσωπικο θεμα του καθενος, εκτος αυτου ομως δεν ειναι υψηλοτερο το επιπεδο εκπαιδευσης στα σχολεια τωρα (εστω πριν 2-3 χρονια) απο οτι ηταν 30 χρονια πριν; Μονο τα ερεθισματα και οι ευκαιριες που εχει καποιος νεος σημερα να ενημερωθει και να μορφωθει για το οτιδηποτε μεσο διαδικτυου και οχι μονο ειναι αρκετο για να προβληματιστει και να ευαισθητοποιηθει.

Και επιπλεον δεν ειναι μονο η εκπαιδευση αλλα και τα βιοματα που αποκτα ενας ανθρωπος βλεποντας οσα γινονται γυρω του ή ακομα και καποια γεγονοτα που μπορει να τον σημαδεψουν και να αλλαξει τον τροπο που σκεφτεται και βλεπει τα πραγματα καποιος...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Στα γρήγορα γιατί είμαστε εκτός θέματος.
    Δεν διαφωνώ.
    Αυτά για όσους έχουν την ευαισθησία να μορφωθούν μόνοι τους. (φυσικά το κράτος θα μπορούσε να βάλει ένα χέρι διατηρώντας δημόσιες βιβλιοθήκες, ελευθέρα παν/μια κλπ κλπ)

Για τους άλλους που ρε παιδί μου δεν το χουν με τη μόρφωση, το κράτος ενημερώνει , εκπαιδεύει και μετά από μια περίοδο χάρητος

ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜ ΤΙΡΙΡΙΜ….

Όταν όμως το κράτος εν τέλει θέλει να κουρέψει τα δάση, δεν θέλει μορφωμένους και υπεύθυνους πολίτες, δεν φροντίζει για την επιβίωση του πολίτη κλπ κλπ γίνονται όλα αυτά τα ωραία που γράφουμε εδώ και μη χειρότερα...

---------

Κάποτε είδα έναν να σκοτώνει έναν πελεκάνο ΝΑ!
    Του λέω τι το σκότωσες ρε παπάρα το πουλάκι, αφού δεν τρώγεται?
    Εκπαιδεύω το σκύλο μου απάντησε
    Πήγα δασαρχείο έκανα φασαρία μεγάλη, ήρθε ο δασάρχης και μου λέει το και το, εγώ μένω εδώ και δεν παίρνει να τσακώνομαι…
    Επί λέξη.
    Αυτή είναι κατάσταση
    ----------------------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ... με αυτά τα λεφτά παίρνω 3 τόνους ξύλα να βγάλω 2 χειμώνες.
    Μακάριοι οι διαμένοντες σε τετοια κλίματα εν καιρώ χειμώνα. Ομιλώντας βέβαια για χειμώνα δεν εννοώ τον φετινό, αν και μαλλον έχει πίσω η αχλάδα την ουρά και αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα συμπεριφορά, όταν θα πιάσει ο πραγματικός χειμώνας τότε θα δε μπορούμε να βλέπουμε ούτε τη μυτη μας απο την αιθαλομίχλη.

Επανερχόμενος στο θέμα της ποσότητας, για καποιον διαμένων σε βορειότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, ακόμα και με τις φετινές κλιματολογικές συνθήκες οι οποίες είναι ομολογουμένως παντελώς μη αναμενόμενες, οι 3 τόνοι ξύλα ισοδυναμούν σε διάρκεια το πολύ 1- 1,5 μηνός.

Λόγω μάλιστα φετινής εμπειρίας διαμονής σε νοτιότερο διαμέρισμα και συγκεκριμένα στην Εύβοια, αν δεν είχα μωρό παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω ξύλα για το ενεργειακό τζάκι. Πήρα 4 τόνους και μάλλον θα τους χαρίσω στο τέλος γιατί δε μπορώ να τους κουβαλήσω στα πάτρια εδάφη.
    Πριν από 10 μέρες πήγα στον ψαρά, στο λιμανάκι, και ερωτηθείς για την πρωινή ώρα αναχώρησης πρός αναζήτηση ψαριάς που απήντησε πως βγαίνει κατά την 7η πρωινή γιατί έχει κρύο τώρα. Περιττό να σας αναφέρω ότι φορούσα ρούχα ενός δροσερού ανοιξιάτικου πρωινού. Βόρειου πρωινού, όχι νότιου.
    Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε την ακομα μεγαλυτερη διαφορά θερμοκρασίας σε Πελοπόνησο ή/και Κρήτη τότε θα επαναλάβω ότι είναι τυχεροί οι διαμένοντες εκεί.

Σημ. Δεν μιλώ για περιπτώσεις Ταϋγετου ή Καλαβρύτων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πάντως εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για τα δάση της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας εάν ήμουν οικολόγος.
    Αυτό ξαναπές το, αυτά συντηρούν την διαφορά στην τιμη των ξύλων μεταξύ βορείων και νοτιότερων περιοχών

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    To θέμα που έχει ανακύψει έχει να κάνει με άλλα πράγματα τελικά. Είναι θέμα νοοτροπία και παιδείας. Ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο νεοέλληνας, υποφέρει από τη κρίση, αλλά και τη σύνδεση στο συνδρομητικό κανάλι διαττηρεί και τους 2-3 λογαριασμούς κινητής (με τους οποίους δουλεύουν αντιστοίχως 2-3 κάθε άλλο παρά φθηνά smart phones) και τις καφετέριες και τις ταβέρνες τιμά αδιάκοπα και αδίαληπτα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κουλό κάνει που δεν συνάδει καθόλου με την εικόνα του φουκαρά εξαθλιωμένου. Μην μου λέτε ότι γενικεύω, δίπλα μου τα βλέπω καθημερινά και φαντάζομαι και εσείς. Αυτός λοιπόν ο τύπος, δεν το έχει σε τίποτα να πάει στο δάσος και να γ@μήσει ότι βρει μπροστά του, γιατί το πετρέλαιο είναι ακριβό και δεν θα έχει να ζεσταθεί. Και το πιστεύει αυτό και είναι ικανός να βγει να το βροντοφωνάξει κιόλας πνιγμένος από το άδικο... Είπαμε το ποιες είναι τελικά οι ανάγκες μας και πως τις διαχειριζόμαστε είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ... Μην μου λέτε ότι γενικεύω, δίπλα μου τα βλέπω καθημερινά και φαντάζομαι και εσείς.....
    Εσύ ζεις στην επαρχία όμως... και μάλλον περνάτε καλά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εσύ ζεις στην επαρχία όμως... και μάλλον περνάτε καλά.
    Καλά το συζητάς; Τρέλα είναι, μούρλια και super wow. Η επαρχία ακόμη και υπο αυτές τις συνθήκες έχει τα καλά που είχε παντα, ηρεμία και ποιότητα ζωής (η οποία ποιότητα είναι σε μικρά μη υλικά πράγματα). Από εκεί και έπειτα το στερεότυπο του ότι στην επαρχία δεν έχει φτάσει η κρίση ή εν πάσει περιπτώση οι συνέπειες της είναι πολύ πιο μικρές σε κλίμακα, δεν πάζει και το ξέρω από πρώτο χέρι. Ότι γίνεται στην Αθήνα γίνεται και εδώ κάτω και προσωπικά έπαθα σοκ, όταν βρέθηκα αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είδα πως συνεχίζει να λειτουργεί ο κόσμος, στα mall και στα μαγαζιά έξω.

Σελίδα 9 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία