Θα τον τιμωρήσω εγώ και θα διαλύσω τους αραβώνες της κόρης του με τον γιό μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Δηλαδή ρε φίλε, αν "αλαξοπιστίσω" (αλλά παραμείνω Ιάπωνας), δε θα μου το δώσεις δηλαδής ????![]()
![]()
βρε Μητσαρα μηπως εννουσε το ..... innova σου ο βαγγελης ??? ξερεις μωρε.. αυτο που δεν παει μια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PARE OTI THES MITSOOOOOOOOOΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Θα τον τιμωρήσω εγώ και θα διαλύσω τους αραβώνες της κόρης του με τον γιό μου![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
ρε πως αλλαζει γνωμη ο ανθρωπος........ :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
PARE OTI THES MITSOOOOOOOOO:rotflmao:
![]()
μην ξεχνάς ότι ο Pokermon κάνει τα παντα για τις γυναίκες του....πόσο μάλιστα για την κόρη του!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε πως αλλαζει γνωμη ο ανθρωπος........ :rotflmao: :rotflmao:
What happens......happens for a REASON........
Είδες για να είναι ματσωμένος ο γαμπρός τι κάνει ο πεθερός.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
PARE OTI THES MITSOOOOOOOOO:rotflmao:
![]()
![]()
Θα κάνουμε προγαμιαίο συμβόλαιο το σκυλόσπιτο και τα επίχρυσα λουριά με τα διαμάντια του σκύλου μου δέν τα διακινδυνεύω.:rotflmao: :rotflmao:
αντε και ο TYSON κουμπαρος εεε?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Είδες για να είναι ματσωμένος ο γαμπρός τι κάνει ο πεθερός.![]()
Θα κάνουμε προγαμιαίο συμβόλαιο το σκυλόσπιτο και τα επίχρυσα λουριά με τα διαμάντια του σκύλου μου δέν τα διακινδυνεύω.:rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα να δείς τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν πέσουν οι στυγνοί εκβιασμοί στο τραπέζι...
Κι'εσένα Λίνα μου, θα ήθελα να δώ το μπρίκι σου πως πάει, άμα του βάλουμε τη διαφορά των κιλών μας (π.χ. ένα σακί τσιμέντο) στη θέση του συνεπιβάτη και τα στήσουμε σε κόντρα...
Εδώ σε θέλω...
ααααα και τα 10 παραπανησια κυβικα απ το δικο μου .... δικαιολογουν το σακι σου.... αλλα δεν θελεις να το παραδεχτειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Κοίτα να δείς τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν πέσουν οι στυγνοί εκβιασμοί στο τραπέζι...
Κι'εσένα Λίνα μου, θα ήθελα να δώ το μπρίκι σου πως πάει, άμα του βάλουμε τη διαφορά των κιλών μας (π.χ. ένα σακί τσιμέντο) στη θέση του συνεπιβάτη και τα στήσουμε σε κόντρα...
Εδώ σε θέλω...![]()
![]()
![]()
Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
αντε και ο TYSON κουμπαρος εεε?![]()
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!!!!
ΟΥΑΟΥ....ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Εδώ σε θέλω...
Δεν τίθεται καν θέμα κόντρας, γιατί ακόμα και έτσι όπως είναι, η Λίνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεσκονιστεί από τη σκόνη που θα φάει από τον "πύραυλο" μου όταν αρχίσουν και "σφίξουν" λίγο τα πράγματα από την κίνηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
ΟΥΑΟΥ....ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Δεν τίθεται καν θέμα κόντρας, γιατί ακόμα και έτσι όπως είναι, η Λίνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεσκονιστεί από τη σκόνη που θα φάει από τον "πύραυλο" μου όταν αρχίσουν και "σφίξουν" λίγο τα πράγματα από την κίνηση...
xmmmmm mia diamaxh akomh edw geniete![]()
![]()
gia peraste kai eseis ekei !!!!
mhn to afhnete etsi !!!!
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Είδες για να είναι ματσωμένος ο γαμπρός τι κάνει ο πεθερός.![]()
exo liosei lemeeeeeeeeee
![]()
re ante elate na parete ta dvd sas....![]()
![]()
![]()
@ Pokerland