Καλα χαλαρωστε με το TDM! Πληροφοριακα βγαζει τα ιδια αλογα με το δικο μου το μπρικι το bandit 650 85-86 περιπου!! Τουλαχιστον εχω και τη δυναμη ψηλα οταν το αλλο μπρικι στις 8000 στροφες εχει βαρεσει κοφτες!! :-p
δες εδω
το v-strom που κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κανει και το tdm εχει πλεον 7 χιλ.
το bandit 1250, που κανει πολυ περισσοτερα απο το tdm εχει 8,2 χιλ
και τα 2 αθραυστα και απροβληματιστα με φθηνη συντηρηση...
και αν παμε για κανενα v-strom 1000 μεταχειρο-αστερακι με λιγα χλμ βρισκεις με 7χιλ του '08.
αντε να δουμε τωρα τι θα πεις για το tdm...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 28/12/2012 στις 11:35.
Mαλιστα !!! το TDM ανοιγει μετα τα 230, στα 342 ανοιγει ρελεδες για τα νιτρα, στα 563 ξεκολαει ο πυραυλοκινητηρας, στα 891 αναλαμβανει η ελλειψη βαρυτητας στην ιονοσφαιρα !!!
ποσο μα ποσο θ ευδοκιμει το ειδος αυτο ρε γμτ ? οχι τπτ αλλο ολοι αυτοι το γυρνανε στο 1050 κ μαμησανε κ αυτο το μηχανακι !!!
De nomizo oti ennoei oti anoigei k meta ta 230..alla oti ta ftanei..oti ta vlepeis sto konter k tetoia.
alla de mas apasxoloyn oi anavates mono ta moto kai sigoyra sti katigoria toy tdm yparxoyn poly kalytera mixanakia alla fysika k akrivotera.kai sti xrisi kai stin agora.
η ******* παει συννεφο εδω μεσα παντως..
φιλε δουκα σε καποιον που δεν ξερεις νομιζω οφειλεις να μηλας καλητερα και πιο κοσμια!τωρα με τοσα που γραψατε φυσικα και δεν προκειτε να απαντησω..απλα δυο πραγματα!
γκαζμαδες εγω δεν ειπα οτι το tdm ειναι καλυτερο πχ απο στρομα η cb mb dt...klt ειπα οτι ειναι καλο και αξιο μηχανακι!!!τελος!σχολιασα για το ktm γιατι εχω προσωπικη εμπειρια..!
υπαρχουν tdm που πιανουν και τα 240 ανετα...το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι βαζουν τελικα που ειναι γαματα απο ηχο αλλα αχρηστα γτ αδειαζουν το μοτερ και στα ψηλα παει κουφιο!εγω παντως που ειμαι και αρκετα κανγουρας αν ποτε επαιρνα κατι πιο ταξιδιαρικο TDM επαιρνα γτ οπως και να το κανουμε ειναι πιο μαχαιρι και τραβαει και κανενα σουζομπαντο της προκοπης...οι κυριες τρανσαλπ και στρομα!!!!
http://http://www.youtube.com/watch?v=nynbDtvOyBk
246xlm(konter) teleios stok! me 70.000 roufate kai ta leme....a kai o kagkouras odigei kai me to ena xeri...![]()
Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 28/12/2012 στις 16:58.