Κατσε ρε παλικαρε
σου δινουν τη δυνατοτητα να ψωνισεις απο ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και επειδη βρηκες καποιον που πουλάει ακριβοτερα απο οτι εσυ νομιζεις, τον κάνει απατεώνα?
Τοσα του λειπουν, τόσα ζητάει.
Αν εσυ που στη τελικη θα σκάσεις το χρήμα, δε τη ψάχνεις καθολου και πληρωνεις στα τύφλα οτι ζηταει, τον κάνει απατεώνα??
για το υποπτες αγγελιες θα συμφωνησω με τον sapadak.
αλλα περι ηθικης-τιμιοτητας-αισχροκερδειας-κοροιδιας,δεν μπορω να μενω αμετοχος και τουλαχιστον να μην κραζω τον απατεωνα.
με το ιδιο σκεπτικο αν δουμε καποιον στο δρομο να τον κλεβουν,βιαζουν,σκοτωνουν,πρεπει να πουμε...μην ανακατευεσαι και ποιος εισαι εσυ ο σωτηρας η ο ρομπεν των......
sorry αλλά αυτό που λες είναι πραγματικά άτοπο. Δηλαδή αν εγώ π.χ. έχω ένα κουρείο στη γειτονιά μου και το μαγαζί μου το χει αφήσει ο παππούς μου, χρεώνω το κούρεμα 5 €
ο άλλος που έχει μαγαζί στο Κολωνάκι και πληρώνει ένα τάληρο ενοίκιο, δίνει και στη γκόμενα που σε λούζει ένα δίφραγκο, και το χρεώνει 50, είναι κλέφτης απατεώνας ή βιαστής ?
αισχροκερδή μπορεί να τον πεις, αλλά δε ξέρεις τα έξοδα (και τις ανάγκες στη τελική) του καθενός
Ρε σεις μη τρελαθούμε τώρα.
Ξέρετε τι σημάνει η λέξη αισχροκέρδεια?
ΟΤΑΝ λοιπόν υπήρχε νόμος (στην ελεύθερη οικονομία καταργήθηκε) όριζε αισχροκέρδεια το κέρδος πάνω από 110%
Σήμερα αυτά δεν ισχύουν.
Δεν υπάρχει δηλαδή αγορανομία, δεν υπάρχει κράτος να ορίζει την ανώτερη τιμή στο ψωμί, στο κρέας, το γάλα, τα καύσιμα.
Το μόνο (ίσως) είδος που δεν έχει «ελεύθερη τιμή» πώλησης είναι το φάρμακο.
Θες κούρεμα Κωλονάκι?
Τα σκας κι άμα γουστάρεις. Άμα δε γουστάρεις πας Πακιστάνο στη οδό Σωκράτους !
Να ξέρεται όμως 2 πράματα…
1 Σε κάθε ευρώ προϊόντος που πωλείται στην Ελλάδα το κράτος εισπράττει άλλο ένα. (και για αυτό τον πίνουμε από τις ξένες εταιρίες του ιντερνέτ)
2 Εγώ όταν και αν πουλήσω το μηχανάκι μου η τιμή θα είναι 1000 πάνω. Η αξία της μηχανής αναίβηκε γιατί ήρθε σε επαφή με τον σιδερένιο, βροντερό μου κ…. !
Μιλάω για υπηρεσίες, όχι για προϊόντα. Και πάλι το 110% δεν μου λέει κάτι, αντιπαράβαλε το κούρεμα με το "πουλάω μπλουζάκι" με το μαγαζί του παππού και το Κολωνάκι...
Αισχροκέρδια είναι π.χ. να πουλάει το mini market δίπλα από το σπίτι μου τα φιλτράκια 1€, και το άλλο mini 2 στενά από το σπίτι μου 1,50€
δικαίωμα και των 2 όμως να κάνουν ότι τους καπνίσει
για το iron ass, no comment![]()
Κοίτα εγώ πάω σε μια κομμώτρια στη Ν Σμύρνη που είναι όμορφη και μου κάνει μασάζ…
Είναι και μηχανόβια.
Κάποτε ήθελε 20 αλλά τώρα θέλει 15, εγώ συνεχίζω να πηγαίνω και να σκάω τα 20.
Δεν τις λέω καν πως να με κουρέψει πια.
Ξέρει αυτή.
Πιο κάτω από το σπίτι μου είναι μια ΦΑΚΛΑΝΑ και θέλει 12.
Εγώ το χάλι μου έχω έτσι κι αλλιώς και δε με νοιάζει η ποιότητα αρκεί να μην μοιάζω με τράγο.
Κατανοητό?
(και δε μιλήσαμε για ξυλα, ουκρανιές ρουμανιές κλπ έτσι? Κούρεμα μόνο)
![]()
Είναι ένα 1.67 πάνω κάτω μελαχρινή, καστανά μάτια.
Είναι πάντα γελαστή, ευχάριστη και ξέρει να κουρεύει.
Ο φίλος της πρέπει να έχει ςς 600