Πολύ γενικού περιεχομένου η ερώτηση, στα πλαίσια φυσικά δικής μου αναζήτησης περι πάντων...
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το input απο οποιονδήποτε τον έχει προβληματίσει ποτέ παρόμοιο θέμα για τον δικό του οποιοδήποτε λόγο...
Πόσο ανεξάρτητος είσαι?
Τι κάνεις για σένα? Τι κάνεις που δεν απαιτεί την ύπαρξη άλλων για να υφίσταται σαν ενέργεια?
Τι κάνεις που σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και που δεν εξαρτάται απο άλλους?
Τι κάνεις που για σένα έχει νόημα και ενδιαφέρον ακόμα και αν ποτέ δεν χρειαστεί να το μοιραστείς?
Τι κάνεις που αν βρεθείς μόνος ξαφνικά στον κόσμο μετά απο τον κομήτη που χτύπησε την γή και εξαφάνισε τον πληθυσμό της, ή όταν ναυαγίσεις σε άγνωστο άγονο νησί θα απασχολήσει το μυαλό σου και θα το κάνει να δουλεύει για να μην σκουριάσει?
Θα συνεχίσεις να πηγαίνεις για καφέ και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο? κινηματογράφο και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο? για φαγητό σε εστιατόρια και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο? να ψωνίζεις ρούχα και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο? να αναζητείς γκόμενες ή γκόμενους και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο? να παρακολουθείς αθλητικά και μετά να έχεις κάτι να πεις για αυτο?
Όταν όλα αυτά και άλλα τόσα που δεν είναι δικά σου φύγουν...πόσο ανεξάρτητος είσαι? Πόσο το όνομα και το επίθετο σου θα χαρακτηρίζουν εσένα πραγματικά?
Δεν μιλάω για την έννοια του μοναδικού...μιλάω για πράγματα που απασχολούν το δικό σου μυαλό και όχι σε συνάρτηση με τις λειτουργίες κάποιου άλλου.
Έχω την αίσθηση πως το αντικείμενο του forum απευθύνεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις σε άτομα και όχι σε ομάδες καθότι το άθλημα και η αίσθηση που δίνει ειναι κάτι ατομικό αλλά ....καθότι το έχω ακούσει κατα καιρούς απο πάρα πολλούς για το πως "ζουν για τον εαυτό τους κατα κύριο λόγο" ή το πόσο "έχουν τον εαυτό τους" κλπ...ποιός απο εσάς θα έλεγε οτι ειναι ανεξάρτητος άνθρωπος και πως φαίνεται αυτό?