Σελίδα 13 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πλακα πλακα, πως και δεν εχει σκεφτει κανενα τζιμανι να κοψει και να καψει τις παλιες ξυλινες κολωνες της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ??

Έχεις καθόλου ιδέα με τι χημικά είναι εμποτισμένες αυτές οι κολώνες;

όπως είπε ο drake, καλύτερα να κρυώσει το παιδί σου παρά να αναπνεύσει αυτό το πράγμα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Έχεις καθόλου ιδέα με τι χημικά είναι εμποτισμένες αυτές οι κολώνες;

όπως είπε ο drake, καλύτερα να κρυώσει το παιδί σου παρά να αναπνεύσει αυτό το πράγμα....
    προφανως και για να αντεχουν τοσα χρονια χωρις σαρακι και χωρις να σαπιζουν εχουν εμποτιστει με οτι σκατα μπορεις να φανταστεις...
    αυτο ομως μπορει να μην το ξερει ή μπορει να μην το υπολογισει ο ανεργος ή ο χλιδανεργος, αν θελεις, της Ανω Κατω Κωλοπετινιτσας που βλεπει 2-3 εξω απο το σπιτι σου ξεχασμενες...

δεν ξερω αν με εννοΑς...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    προφανως και για να αντεχουν τοσα χρονια χωρις σαρακι και χωρις να σαπιζουν εχουν εμποτιστει με οτι σκατα μπορεις να φανταστεις...
    αυτο ομως μπορει να μην το ξερει ή μπορει να μην το υπολογισει ο ανεργος ή ο χλιδανεργος, αν θελεις, της Ανω Κατω Κωλοπετινιτσας που βλεπει 2-3 εξω απο το σπιτι σου ξεχασμενες...

δεν ξερω αν με εννοΑς...

ΑσφαλΩς και σε εννοΑω, αλλά φαντάζομαι ότι και ο πιο τρόμπας θα ξέρει (ειδικά με το πισσέ (sic) χρώμα που έχουν) ότι δεν κάνει να τα κάψει...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vagtav Προβολή μηνύματος
    Μαλ@κας πιάστηκε.
    Έγραψες φιλαράκι έγραψες.....Και μάλιστα μεγάλος χεχεχε!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Χθεσινή φωτογραφία, φαινομενικά άσχετη, πολύ σχετική σκέφτομαι εγώ. Πίσω από τα λοξώς παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημοτικό parking 5 στρέμματα το οποίο είναι δωρεάν και το οποίο την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν άδειο. Από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο κατεβαίνουν συνεχώς γονείς με παιδάκια και παιδικά καρότσια καθότι υπάρχει αλσύλιο και παιδική χαρά στην κορυφή του δρόμου. Συμπτωματικά, γνωρίζω ότι την ίδια μέρα ένα ασθενοφόρο θα έφερνε μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, η οποία είναι κλινήρης και μετακινείται μόνο σε φορείο. Τηλεφώνησα στην αστυνομία, 1 ώρα+ μετά δεν εμφανίστηκε κανένας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοελληνικής μαλακίας και μαγκιάς, ο τύπος αυτός είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα το είχε και πολύ να πάει να κόψει ξύλα από την Πάρνηθα επί παραδείγματι αν μπορούσε. Αναλογιστείτε πόσους τέτοιους και τέτοιες συμπεριφορές αντικρύζετε καθημερινά γύρω σας.

Μία επισήμανση αν μου επιτρέπεις, θεωρώ ότι το τηλ στην αστυνομία ήταν για το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο. Αν τελικά ερχόταν η αστυνομία καταλαβαίνεις προφανώς πως θα έπρεπε να γράψει και τους απέναντι σταθευόμενους στο πεζοδρόμιο, ασχέτως αν εκεί υπάρχει είσοδος κατοικίας ή όχι. Το πεζοδρόμιο είναι πεζοδρόμιο είτε έχει είσοδο κατοικίας είτε όχι. Σε περίπτωση δε που έγραφαν αυτόν και όχι και τους άλλους, αυτομάτως γίνονται υπόλογοι στον "παρανομήσαντα". Η δε επιλεκτική εφαρμογή του ΚΟΚ και κάθε άλλου νόμου μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει. Θεωρω δε πιο πιθανό να πέρασαν, να είδαν όχι ένα αλλά καμιά εικοσαριά σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο και να είπαν " ουδέν διαπιστώθει" . Απλό σχόλιο και μόνο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Χαζομάρα αλλά θα την πω...
    Σε 10 χρόνια που δεν θα υπάρχει δέντρο και τα παιδιά θα έχουν άσμα τι θα πούμε ?
    Έκανε κρύο?

Το αυτό. Ρωτήστε τον πατέρα σας ή τον παππού σας τί και πόσα δέντρα υπήρχαν στην επαρχία τη δεκαετία του '50 και θα πάρετε μια ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Σε λίγο θα αρχίσετε να καίτε ο ένας τον άλλο εκεί κάτω...
    Που να είχε και κρύο δηλαδή!

Σας γράφω από τα ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, που αν ακολουθούσαμε το παράδειγμα σας θα έπρεπε να έχουμε αποψιλώσει ....την Πίνδο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Carlos.1on
    το κοιτούσα χτες και είδα ότι στην κατοχή έγινε το έλα να δεις στην Αττική.
    Χάσαμε πάρα πολύ δάσος
    (Γλυφάδα, Μαγκουφάνα, Νέα Κηφισιά)
    Άστα να πάνε...!

Παλαιό μέλος
    Δεν σωζόμαστε με τίποτα.

Είναι χειμώνας, κάνει κρύο, λεφτά πολλά ως καθόλου δεν υπάρχουν για πετρέλαιο, γιατί μνημόνιο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ, χρέη, ανεργία κλπ.
    Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν αρκετές χιλιάδες που και χωρίς μνημόνιο δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο, αλλά τότε ήταν πρόβλημα των λίγων.

Εν έτη 2012 λοιπόν έχουν γίνει πια πάρα πολλοί αυτοί που δεν έχουν λεφτά για θέρμανση και που απ όσο θυμάμαι δεν γκρίνιαξαν ποτέ για το κρύο των λίγων παλαιότερα. Και όσοι τυχόν έχουν τζάκι ή σόμπες καίνε ό,τι βρουν.

Εντάξει, ας πούμε ότι δεν φταίνε οι πολλοί που κρυώνουν τώρα, ας πούμε ότι όταν ρίχναν το γαμημένο το ψηφαλάκι, όταν γλείφαν, όταν ενδυνάμωναν τους δυνάστες τους, όταν.... όταν...., αυτά τώρα δεν μετράνε, είναι προϊστορία, να τα καταπιούμε, να ξεχάσουμε ότι οι ίδιοι μας έφεραν στη θέση αυτή.

Οκ, είναι Χριστούγεννα, πάει ο παλιός ο χρόνος, είμαστε καλά παιδιά τα ξεχνάμε όλα αυτά τα ιστορικά πράγματα, τις συνέπειες των οποίων τρώμε όλοι στη μάπα.

Και ας πούμε ότι χαϊδεύουμε τ αυτιά του ψηφοφόρου και του λέμε "ναι χρυσέ μου άνθρωπε έχεις δίκιο κρυώνεις.."

Είναι κάποιοι λοιπόν από αυτούς που κρυώνουν μεν, αλλά έχουν ακόμα να βάλουν λίγο πετρέλαιο ή να κάψουν ελιές από το χωριό,
    οι οποίοι γκρινιάζουν που οι άλλοι που κρυώνουν, καίνε λέει "ακατάλληλα ξύλα" και "δεν έχουν οικολογική συνείδηση" και που τσούζουν τα ματάκια τους και που "τι θα πάθουν τα παιδιά μας" (όχι τα παιδιά όλων)

Μα τις χίλιες βουλγάρικες ξυλόσομπες, με τέτοια μυαλά θα πάμε στον πάτο

Το συλλογικό αίτημα είναι ένα: επίδομα θέρμανσης για όλους. Ναι, αγώνας για επίδομα θέρμανσης για όλους.
    [ Και όσοι δεν θέλετε "για όλους", θα γυρίσει ο τροχός.. ]

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Το συλλογικό αίτημα είναι ένα: επίδομα θέρμανσης για όλους. Ναι, αγώνας για επίδομα θέρμανσης για όλους.
    [ Και όσοι δεν θέλετε "για όλους", θα γυρίσει ο τροχός.. ]
    Το συλλογικό αίτημα να είναι "φθηνότερο πετρέλαιο"... μη μιλάμε πάλι για επιδόματα....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μαρεσει που τσακωνεστε και βριζετε αυτους που καινε ξυλα...για μια (απο τις πολλες) μαλακια που εκανε το κρατος και εκοψε το πετρελαιο απο επιλογη θερμανσης στους πολιτες του...ενω θα επρεπε να ριξει το φορο οχι να τον ανεβασει...α ρε ελληνα ποσο γιδι εισαι και αξιος της μοιρας σου

οι οποίοι γκρινιάζουν που οι άλλοι που κρυώνουν, καίνε λέει "ακατάλληλα ξύλα" και "δεν έχουν οικολογική συνείδηση" και που τσούζουν τα ματάκια τους και που "τι θα πάθουν τα παιδιά μας" (όχι τα παιδιά όλων)
    Αυτό το "όχι τα παιδιά όλων" είναι δικό σου συμπέρασμα και πολύ κακό συμπέρασμα μάλιστα.

Εντάξει, ας πούμε ότι δεν φταίνε οι πολλοί που κρυώνουν τώρα, ας πούμε ότι όταν ρίχναν το γαμημένο το ψηφαλάκι, όταν γλείφαν, όταν ενδυνάμωναν τους δυνάστες τους, όταν.... όταν...., αυτά τώρα δεν μετράνε, είναι προϊστορία, να τα καταπιούμε, να ξεχάσουμε ότι οι ίδιοι μας έφεραν στη θέση αυτή.

Οκ, είναι Χριστούγεννα, πάει ο παλιός ο χρόνος, είμαστε καλά παιδιά τα ξεχνάμε όλα αυτά τα ιστορικά πράγματα, τις συνέπειες των οποίων τρώμε όλοι στη μάπα.

Και ας πούμε ότι χαϊδεύουμε τ αυτιά του ψηφοφόρου και του λέμε "ναι χρυσέ μου άνθρωπε έχεις δίκιο κρυώνεις.."

Είναι κάποιοι λοιπόν από αυτούς που κρυώνουν μεν, αλλά έχουν ακόμα να βάλουν λίγο πετρέλαιο ή να κάψουν ελιές από το χωριό,
    Από εκεί και μετά να σου πω ότι ναι εγώ ενδιαφέρομαι πολύ περισσότερο για τη φύση πάρα για το κάθε κοπρίτη, καράβλαχο που ζούσε και ζει εις βάρος μου.
    Καθαρά και ξάστερα στο λέω αυτό.
    Εν τέλει ναι η οικολογία έχει να κάνει με το μέλλον και άρα με τα παιδιά περισσότερο.
    Ως εκ τούτου δεν γουστάρω να κόβεις δέντρα, (κι ας κρυώνεις) δεν γουστάρω να σκοτώνεις άγρια ζώα (κι ας λες ότι πεινάς γιατί ψέματα είναι) δε γουστάρω εν τέλει να ακούω δικαιολογίες για την κάθε μαλακία που έκανες, κάνεις ή θα κάνεις.
    Κρυώνεις?
    Οκ τράβα στο βενζινάδικο του καρφούρ και πάρε πετραίελεο τσαμπουκά άμα θες να το δεις επaνάαστα, να σου βγάλω το καπέλο ρε αδερφέ!
    Αλλά εκεί είναι μη τζιζ, ενώ το δάσος των παιδιών ΜΑΣ είναι τσάμπα έτσι?

Ακόμα ρε τους θυμάμαι τους λούστρους πως τρέχανε στο στρατό νέα παιδιά και γλύφανε μη τυχών και πάνε μακριά και τους κάνουν αβαβά…
    ΝΑ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ !!!!
    Μιλάμε τύφλα να έχει το μπόξερ.
    (Φυσικά ήταν τυχαίο που πήραν καλή μετάθεση δίπλα στο σπίτι τους κλπ κλπ)
    Έρχονται λοιπόν σήμερα αυτοί και μου λένε ότι φταίω !!!!!
    Μου μιλάνε για ελεύθερη οικονομία, αξιοκρατία, μέχρι και επανάσταση !
    Ποιοι ?
    Οι γλείφτες !!!!

Τεσπα ευτυχώς ακόμα δεν έχει πέσει το χοντρό κρύο γιατί οι άστεγοι στην Αθήνα (που ζω) είναι πια χιλιάδες !

-σόρι για το ύφος -

υγ
    και βλάχο δεν λέμε για τον άνθρωπο που ζει επαρχία αλλά το καθίκι το Νεο Έλληνα.

-σόρι και πάλι-
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/12/2012 στις 17:36.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Τζάκια δολοφόνοι!

Μπορεί οι περισσότεροι Αθηναίοι να παραμένουν αυτά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα –εξαιτίας της οικονομικής κρίσης- αλλά τα χιλιάδες αναμμένα τζάκια και η μυρωδιά του καμένου ξύλου που απλώνεται πάνω από την πόλη τους κάνει να αισθάνονται πως κάνουν διακοπές στην Αράχοβα ή στα κωλοχώρια τους.

....συνέχεια
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Το συλλογικό αίτημα να είναι "φθηνότερο πετρέλαιο"... μη μιλάμε πάλι για επιδόματα....
    Νομίζω συμφωνούμε στη βάση, τώρα αν θα γίνει με επίδομα ή φθηνότερο πετρέλαιο, είναι επουσιώδες, αν και έχει τη σημασία του.

Αυτό που ήθελα να πω γενικά είναι ότι αντί να λέμε πετρέλαιο για όλους, φαϊ για όλους, νερό για όλους, βιβλία για όλους, σφαίρες για κανέναν . . . .
    λέμε . . . σφαίρες για όλους και τα ρέστα για όποιον ζήσει (που νομίζουμε ότι θα είμαστε εμείς όπως στις ταινίες..)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Από εκεί και μετά .....
    -σόρι και πάλι-
    Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα, θα δεις ότι δεν είναι άμοιροι κατά τη γνώμη μου ευθυνών γενικά όσοι κρυώνουν, πεινάνε τώρα (δεν εννοώ ότι φταίνε ατομικά που κρυώνουν, που δεν ήταν καπιταλιστικά "ικανοί", φαντάζομαι είναι αυτονόητο, εννοώ τη συλλογική κοινωνική τους ευθύνη που ναι έχει και πολλές ατομικές απολήξεις.. )

Αν όμως η άλλη επιλογή είναι να τους αφήνεις έκθετους στο κρύο [ουσιαστικά το κομμάτι των πιο αδύναμων, με τα λιγότερα μέσα/χρήματα/, τους ανάπηρους, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τους ανίατα πάσχοντες, τις εγκύους, τους άνεργους (δηλαδή μιλάμε για γύρω στα 3-4 μύρια ψυχές ε; ),

όχι απλά δεν συμφωνώ αλλά αν το ξανασκεφτείς είσαι πάνω στη γραμμή της ναζιστικής λογικής (ελπίζω άθελά σου)

Δεν μπορείς να κατηγορείς αυτόν που βαράνε τα δόντια του ότι καίει τα λούστρα. Με την ίδια λογική δεν μπορείς να τον κατηγορείς αν ψιρίζει σουπερμαρκετ, αν κλέβει ρεύμα...
    Είναι κομμάτι της κοινωνίας σου/μας και θα έπρεπε να έχεις/έχουμε λύσει, ως το τμήμα της που έχει λιγότερα προβλήματα, τα προβλήματά του, για να μην κάνει τις επιλογές αυτές (χωρίς να υιοθετώ τη λογική αυτή, αλλά έστω για την κουβέντα). Αυτό είναι για μένα κοινωνία. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι νταχαου

Παλαιό μέλος
    Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν θεωρεί σωστό η πλειοψηφία της κοινωνίας μας να αυτή επιβιώσει ως σύνολο;
    Γιατί πρέπει να γίνει επιλογή στην επιβίωση κάποιων και στο θάνατο άλλων και όχι μια σύνθεση για την επιβίωση όλων;
    Εκτός από τη διαίρεση είναι ώρα και για τον πολλαπλασιασμό

Σελίδα 13 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία