Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: μην με ρωτατε αν δεν συμετεχετε...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    δεν του την πεφτουμε...

τη γνωμη μας λεμε...

αν δεν ηθελε να γραψουμε την γνωμη μας ,ας το ελεγε στους διαχειριστες να το κλειδωσουν την επομενη στιγμη που το ανοιγε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    δεν του την πεφτουμε...

τη γνωμη μας λεμε...

αν δεν ηθελε να γραψουμε την γνωμη μας ,ας το ελεγε στους διαχειριστες να το κλειδωσουν την επομενη στιγμη που το ανοιγε...

δεν ειναι γνωμη επι του θεματος μια απαντηση του τυπου ''καποιοι εχουνε καβαλησει καλαμι'',πεσιμο ειναι

γι' αυτο παρακαλω κρατηθειτε σε κοσμια επιπεδα συζητησης και ανταλαγης αποψεων.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Φίλε μου, σε παρακολουθώ με ανιδιοτελή και αθόρυβη προσοχή, αλλά μέχρι τώρα αλλά και στο εγγύς μέλλον δεν έχεις να μου προσφέρεις τπτ. Είμαι ένοχος και γω μεταξύ άλλων η πρέπει να ενεργοποιήσω το ξεχασμένο στο υπόγειο θυμιατό μαζί και τα εικονίσματα; Να θυμηθώ να τα βάλω και Ανατολικά να δείχνουν Ωρωπό;

(Στις καθημερινές ελάσσονος σημασίας ανάγκες που ζήτησα τη συμβουλή σου 2-3 φορές με pm με αγνόησες. Τελικά πρέπει να το βγάλω το θυμιατό, να θυμηθώ να πάρω και καρβουνάκια).

Αντιθέτως, σε όποιον παρακολουθεί στενά όπως και γω τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, απ την κατάθεση της καθημερινότητάς σου βλέπω έναν εξελισσόμενο και στη συνέχεια απολυμένο υπάλληλο εκτυπώσεων λόγω κρίσης παρόλα αυτά εύχαρη και αισιόδοξο, που μετεξελίχθηκε σε μανάβη που διείδε ότι δεν έχει κέρδος η δουλειά παρόλαυτά πάλι εύχαρη και αισιόδοξο, που μετεξελίχθηκε σε περιστασιακό χομπίστα φανοποιό ανακαλώντας απ το παρελθόν παλιά του ενασχόληση και εμπειρία παρόλαυτά εύχαρη και αισιόδοξο...

και τέλος, συνδυάζοντας και τις μηχανολογικές του γνώσεις, να μας βάζει σε συνενοχή αισθητικής-αντιαισθητικής λόγω budget του εκάστοτε πελάτη και συχνά - πυκνά να κάνει μνεία του κόστους των γνώσεων που διανέμει δωρεάν στους χειροκροτητές και στερεί από εμάς τη μπλέμπα......

Αχ, ρε κρίση τι άλλη φρουτοσαλάτα αντί γεύματος θα μας κεράσεις!

Υ.Γ. Α μη ξεχάσω, ...και α ρε Χρήστο sv9cvk πόσο σταλήθεια άρχοντας, μεγαλόκαρδος, μεγαλόψυχος και πανεπιστήμων είσαι! Ένα up κι από μένα παλικάρι μου γι άλλη μια φορά σε post που το έχει περισσότερο ανάγκη!

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου, σε παρακολουθώ με ανιδιοτελή και αθόρυβη προσοχή, αλλά μέχρι τώρα αλλά και στο εγγύς μέλλον δεν έχεις να μου προσφέρεις τπτ. Είμαι ένοχος και γω μεταξύ άλλων η πρέπει να ενεργοποιήσω το ξεχασμένο στο υπόγειο θυμιατό μαζί και τα εικονίσματα; Να θυμηθώ να τα βάλω και Ανατολικά να δείχνουν Ωρωπό;

(Στις καθημερινές ελάσσονος σημασίας ανάγκες που ζήτησα τη συμβουλή σου 2-3 φορές με pm με αγνόησες. Τελικά πρέπει να το βγάλω το θυμιατό, να θυμηθώ να πάρω και καρβουνάκια).

Αντιθέτως, σε όποιον παρακολουθεί στενά όπως και γω τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, απ την κατάθεση της καθημερινότητάς σου βλέπω έναν εξελισσόμενο και στη συνέχεια απολυμένο υπάλληλο εκτυπώσεων λόγω κρίσης παρόλα αυτά εύχαρη και αισιόδοξο, που μετεξελίχθηκε σε μανάβη που διείδε ότι δεν έχει κέρδος η δουλειά παρόλαυτά πάλι εύχαρη και αισιόδοξο, που μετεξελίχθηκε σε περιστασιακό χομπίστα φανοποιό ανακαλώντας απ το παρελθόν παλιά του ενασχόληση και εμπειρία παρόλαυτά εύχαρη και αισιόδοξο...

και τέλος, συνδυάζοντας και τις μηχανολογικές του γνώσεις, να μας βάζει σε συνενοχή αισθητικής-αντιαισθητικής λόγω budget του εκάστοτε πελάτη και συχνά - πυκνά να κάνει μνεία του κόστους των γνώσεων που διανέμει δωρεάν στους χειροκροτητές και στερεί από εμάς τη μπλέμπα......

Αχ, ρε κρίση τι άλλη φρουτοσαλάτα αντί γεύματος θα μας κεράσεις!

Υ.Γ. Α μη ξεχάσω, ...και α ρε Χρήστο sv9cvk πόσο σταλήθεια άρχοντας, μεγαλόκαρδος, μεγαλόψυχος και πανεπιστήμων είσαι! Ένα up κι από μένα παλικάρι μου γι άλλη μια φορά σε post που το έχει περισσότερο ανάγκη!
    τετοιο ψυχογραφημα,ουτε να πληρωνα σε ψυχιατρο ρε αρχοντα.
    αν αυτα σου εβγαλα τοσο καιρο που παρακολουθεις,δεκτα...
    α για το μονο που συμφωνω ειναι οτι ο παλιογερος ειναι οντως μεγαλοκαρδος,μεγαλοψυχος,μεγαλος σε ολα του τελος παντων
    (δευτερος στη σειρα που συμετεχει)...

Σπύρο, θα σταματήσω για λίγο την σιωπηλή μου παρουσία εδώ μέσα, για να σου θυμήσω κάτι που σου είχα πει προσωπικά κάποτε...
    Στα έλεγα και δεν με άκουγες...κάτσε να δεις τι άλλο θα ακούσεις...
    Μετά, να βρεθούμε να το κουβεντιάσουμε ξανά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από binzis Προβολή μηνύματος
    Σπύρο, θα σταματήσω για λίγο την σιωπηλή μου παρουσία εδώ μέσα, για να σου θυμήσω κάτι που σου είχα πει προσωπικά κάποτε...
    Στα έλεγα και δεν με άκουγες...κάτσε να δεις τι άλλο θα ακούσεις...
    Μετά, να βρεθούμε να το κουβεντιάσουμε ξανά.
    εισαι ζωντανο παραδειγμα,αυτων που θελω να πω.
    ποιος νεος θα εχει την ευκαιρια να δει την καταπληκτικη δουλεια που εκανες με τα μεταλλα?
    καπακια φρενων,συμπλεκτη,βασεις κινητων gps,χειροποιητα σηματα σε ιστορικα αυτοκινητα για clubs?
    τα μαθηματα που μας εκανες για αυτονοητα πραγματα σε εισαγωγικα,οπως το να μαθουμε να μετραμε σωστα?
    ολα αυτα χανοντε γιατι καποιοι (χειροκροτητες)δεν συμετεχουν,αλλα και γιατι απογοητευτικες και σταματησες να ποσταρεις.
    καθε ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου η υπογα ειναι παντα ανοιχτη και φανταζομαι δεν χρειαζεσαι πυξιδα και θυμιατο για να ερθεις παλι

αληθεια oi χειροκροτητες πως να αισθανοντε οταν τους αποκαλουν ετσι?

Εγώ πάντως ξεκαθαρίζω πως η διαφωνία μου είναι στην πρακτική του "αγνοώ" και στο γεγονός πως η συμμετοχή στα thread των ανακατασκευών παρουσιάστηκε-ατυχώς-ως υποχρεωτική.Δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο,απλά διαφώνησα,δεν κατηγόρησα κανέναν για την επιλογή του.Το λέω γιατί βλέπω πως η συζήτηση πάει σε προσωπικό επίπεδο,και δεν θέλω να έχω ανάμειξη

Α ρε Σπύρο...ένα θέλω να σου πω...πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι. Πολλοί θα σε προσεγγίσουν λίγοι θα αξίζουν...!!!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένεια σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως ξεκαθαρίζω πως η διαφωνία μου είναι στην πρακτική του "αγνοώ" και στο γεγονός πως η συμμετοχή στα thread των ανακατασκευών παρουσιάστηκε-ατυχώς-ως υποχρεωτική.Δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο,απλά διαφώνησα,δεν κατηγόρησα κανέναν για την επιλογή του.Το λέω γιατί βλέπω πως η συζήτηση πάει σε προσωπικό επίπεδο,και δεν θέλω να έχω ανάμειξη
    Για αυτό άνοιξα το thread για να διαφωνησετε και να κραξετε,μα πάνω απο όλα να βγει κάτι καλό γι αυτους που θέλουν να μαθουν.τωρα όσοι δεν έχουν πάρει τίποτα και προεξοφλουν ότι δεν θα πάρουν και στο μέλλον,δεν μπορώ να κάνω τίποτα.το ξαναλέω η συμμετοχή δεν ειναι υποχρεωτική αλλά και οι απαντήσεις μου επίσης.

Πο πο πο ...Τί γίνεται εδώ !!!

Λοιπόν ...τα πράγματα είναι απλά . Ο Σπύρος σκέφτεται και αυτά που σκεφτεται τα σκέφτεται φωναχτά (γράφωντας)...το κάνει πολύς κόσμος .
    Δεν είναι κακά όσα λέει .Εν μέρη συμφωνώ κιόλας .
    Κάποτε χάριζα ένα τσαντάκι tailbag και δεν σας κρύβω πως ήθελα να το πάρει κάποιος πιο γνωστός . Ο χρήστης ktmmatis ,ktmakis ..κάτι τέτοιο πρόλαβε και το πήρε. Δεν είναι και πολύ ενεργός χρήστης ,αλλά αυτός το πρόλαβε πριν από κάποιους πιο ¨ενεγρούς¨ Το παληκαρι να ΄ναι καλά να το χαίρεται (έχει και ίδιο μοτο με μένα) .είναι ενεργό μέλος όσο αναφορά την ανάγνωση ,αλλά δεν πολυποστάρει .... Έτσι είναι .

...Μια φορά πάντως χρειάστηκε κολητός μου ένα καπάκι από ΧΤ και σε αγγελία ζήτησης δική μου , ο Σπύρος μου το χάρισε .
    Έχω την εντύπωση πως αν ήταν άλλος θα ζήταγε και κανα 20-30άρι για την πώληση . Αυτά πρέπει να τα λέμε .

Όλα τα άλλα .... Καλή καρδιά και όπως ειπώθηκε ...Να χαλαρώσουμε λίγο .

...Παλιά άνοιγε πόστ και έλεγε ¨ admins γ@μι@στε ¨ και γινότανε Ό χαβαλές ...Τώρα η κατάσταση που αντικρύζει κανείς στο δρόμο (άνθρωποι αγέλαστοι) έχει μεταφερθεί όχι μόνο εδω μέσα ,αλλά ΠΑΝΤΟΥ !!

Ξεκολήστε ....Γελάστε . Τζάμπα είναι ακόμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    ...Παλιά άνοιγε πόστ και έλεγε ¨ admins γ@μι@στε ¨ και γινότανε Ό χαβαλές ...Τώρα η κατάσταση που αντικρύζει κανείς στο δρόμο (άνθρωποι αγέλαστοι) έχει μεταφερθεί όχι μόνο εδω μέσα ,αλλά ΠΑΝΤΟΥ !!

Ξεκολήστε ....Γελάστε . Τζάμπα είναι ακόμα
    Μπήκε η μιζέρια στην καθημερινότητά μας για τα καλά. Είναι αλήθεια αυτό, μεγάλη αλήθεια, άλλαξε το ύφος της ζωής μας και μαζί του άλλαξε και το ύφος του μοτο.

Ο Σπύρος είναι αυτός που είναι και δεν πρόκειται ν' αλλάξει είτε του βάλουμε εμότικον στην ανακατασκευή του είτε όχι. Όμως λίγος σεβασμός στην ώρα που δαπανάει για ν' αφήσει ότι κάνει και να βγάλει φωτό και να τις ποστάρει προς ξεστράβωμα δικό μας, νομίζω επιβάλετε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου .

με το ίδιο σκεπτικό αν κάποιος που γράφει πχ στις τεχνικές οδήγησης (πχ bladerunner- τον αναφέρω γιατί τον έιχα δάσκαλο σε css) και μας δίνει συμβουλές για να ξεστραβωθούμε οδηγικά ή κάποιος που έχει τεχνικές γνώσεις (πχ oldman ή παλιότερα ο rein - δεν ξέρω κανένα τους) και μας βοηθάει λύσουμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να το κάνουνε γιατί δεν συμμετέχουμε ενεργά στα thread τους?

τότε ποιο το νόημα του φόρουμ;;;

ακόμα και το πμ είναι αναγνώριση των γνώσεων σου. ο άσχετος ρωτάει τον σχετικό για να ξεστραβωθεί.

ακόμα έχω τα πμ του rein που του έιχα ζαλίσει τα @@ με τις μαλάκίες μου...

όποιος δεν θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του σε φόρουμ ποιός ο λόγος να γράφει σ' αυτό.

φιλικά πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Δε γραφω συχνα αν και μπαινω εδω μεσα σχεδον καθε μερα απο το 2004 που ειμαι γραμμενος, αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποτε ημουν γραμμενος στο φορουμ της renault μιας και εχω ενα clioIII αλλα δεν κουβαλουσα την ιδια τρελα με τα παιδια που συμμετειχαν στο φορουμ, το αγαπω το αυτοκινητο μου και το προσεχω οσο μπορω(το παθος μου βεβαια ειναι οι μηχανες) και αρα θελω να ενημερωνομαι για το συγκεκριμενο μοντελο(νεα,βλαβες, αντιμετωπιση προβληματων κτλ.)
    Αυτο που με ξενερωσε μια μερα ειναι που ειδα οτι εχασα την προσβαση σε πολλα θρεντ με τη δικαιολογια απο τους αντμινς οτι δεν ημουν αρκετα ενεργο μελος,φυσικα διεγραψα το λογαριασμο μου, οχι απο αντιδραση του στυλ κοιταξτε τι θα παθετε τωρα αλλα γιατι απλουστατα δεν ειχε τπτ να μου προσφερει πλεον και δεν υπηρχε πιθανοτητα να γινω κατι που δεν ειμαι μονο και μονο για να εχω προσβαση.
    Με τις ανακατασκευες του Σπυρου ταξιδευουμε σε αλλες εποχες ολοι οσοι ασχολουμαστε με το μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας, δεν ξερω τι παραπονο ακριβως εχει και τι ενιωσε οταν ανοιξε το συγκεκριμενο θεμα αλλα θα πω αυτο που νιωθω και το θεωρω αδικο να μας βαζει στο περιθωριο ολους εμας που δεν εχουμε ανταποκριθει στις ανακατασκευες του αλλα τις διαβαζουμε με τεραστιο ενδιαφερον.Δεν θυμαμαι να εχω ζητησει καποια βοηθεια απο εσενα Σπυρο και συγχωρεσε με αν εχω αδικο αλλα να ξερεις οτι σε διαβαζει και σε θαυμαζει για το μερακι σου πολυς κοσμος κι ας το αγνοεις εσυ
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο