Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: 50cc scooter i papi???pios na paro??

Lightbulb 50cc scooter i papi???pios na paro??

Ime 19 xronon k molis evgala gia 50cc mixanaki mias k adika piga na k evgala gia amaxi!Thelo ena mixanaki gia tis metakinisis m sti poli k adioforo gia tin ikonomia stin venzini alla oxi gia ta antalaktika.An ine papaki skeftome to daytona dy50r pou ine k ikonomiko k axiopisto apo oti exo akousi k psaxi alla thelo na apofigo papi logo omorfias k tou xaraktirismou kagouras:smilea: :smilea: !Opote leo na protimiso kapio scooter!den prokite na doso pano apo 1500 euro k thelo kati axiopisto sta antalaktika.M arese to cpi oliver sport to opio exi 1550 se ena magazi pou ida alla den xero an iparxi antiprosopos ellada.xeri kanis an iparxi?ti allo mixanaki 50cc panta tha mou protinate k kalitera scooter?

Παλαιό μέλος
    tou xaraktirismou kagouras
    Κάγκουρας φίλε μου ή είσαι ή δν είσαι, δν σε κάνει το όχημα σου..!!Ή μάλλον το κάνεις εσύ καγκούρικο αλλάζοντας του "φώτα".!!!Κάγκουρες και με scooter άπειροι..!!!Αν πάρεις παπί που οι περισσότεροι εδώ αυτό θα σου προτείνουν (και εγώ είχα τον ίδιο προβληματισμό) και το αφήσεις όπως είναι χωρίς να το κάνεις και καλά όμορφο, και αν βέβαια δν είσαι ήδη εσύ κάγκουρας No problem..!!Και για δες και λίγο γύρω σου και δες πόσοι κάγκουρες κυκλοφορούν με αμάξια..!!Καλή επιλογή φίλε μου!!

re

doxa to theo kagouras den ime! !alla opos k na exi ta scooterakia m fenete pio orea.oti k an paro den prokite na tou alaxo oute ena apo ta autokolita pou exi.tha to afiso etsi mexri na psofisi.arxisa na alazo gnomi pros papaki telika alla xes an exi i cpi antiprosopia stin ellada gia antalaktika?min trexo.to cpi auto kalo ine xes?thnxs

Παλαιό μέλος
    oti k an paro den prokite na tou alaxo oute ena apo ta autokolita pou exi.tha to afiso etsi mexri na psofisi.
    Έτσι πρέπει!!!Αυτά που λες δν τα ξέρω αλλά ίσως τα ξέρει κάποιος άλλος.!!Και εγώ για scooter ξεκινούσα για RUNNER VX125 αλλά τελικά κατέληξα σε παπί!!!Πάντως αν θες 50άρι, καλύερα θα ήταν να πάρεις ένα δίχρονο scooter.!!Γιατί το παπί που μάλλον θα είναι 4Τ και 50cc δν θα πηγαίνει και πολύ, τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι, ενώ ένα Gilera 50cc από προσωπική εμπειρία, πήγαινε πάρα πολύ καλά και μας έβγαζε δικάβαλο κάτι τρελές ανηφόρες ώρες ώρες, που δν φαντάζεσαι..!! Βέβαια θα πληρώσεις κάτι (πολύ) παραπάνω !

gia 50cc endiaferome oti k an ine gia na ime nomimos!xes mipos kanena 50cc scooter giro sta 1500 euro kenourgio?gt gia metaxirismeno mou fenete oti tha paro gourouni sto saki k tha ine liomeno.na empistefto markes opos kymco, daelim autin pou anefera i meta tha trexo?

file pare kati poio megalo oxi 50 cc pare kanena 100 cc ta 50aria xathikan

Παλαιό μέλος
    Αφού το παιδί λέει ότι έβγαλε για 50cc δίπλωμα και θέλει να είναι νόμιμος και καλά κάνει.!!!Τι 100άρι του λες?Φίλε και εγώ για Kymco παπί ψηνώμουν αλλά μου αλλάξαν γνώμη τι να σου πω..!!Οι παλαιοί τπυλάχιστον δν τα συστήνουν αν και ξέρω πολλούς ευχαριστημένους από Kymco τουλάχισον.Πάντως κινέζικο μην πάρεις!! Λοιπόν αν θες για 50άρι scooter αυτό το Gilera o φίλος μου, μου είχε πει ότι το πουλάει 1200eu!Το συγκεκριμένο θα είναι τσίλικο γιατί δν το έχει λιώσει και πολύ και έκανε μικρές αποστάσεις!Απ'ότι είδα είσαι από Θεσ. αν ενδιαφέρεσε πες να ρβτήσω για σίγουρα και να σου στείλω PM. !

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Αφού το παιδί λέει ότι έβγαλε για 50cc δίπλωμα και θέλει να είναι νόμιμος και καλά κάνει.!!!Τι 100άρι του λες?
    +1000

1200 gia metaxirismeno m fenonte polla mias k mporo na paro to daytona to papi me ta idia leuta kenourgio k sigoura pisteuo oti o filos sou den tha mou kani gia kana 2 xronia dosis !!!
    BANTIRIA!!!!
    Pls re pedia protinete na paro kati na kano ti doulia mou gia metakinisis sti poli axiopisto k na min xeperna ta 1500 euro!!!
    Exi arxisi na vgazi k krio gamo...........

Piga simera sti piagio k ida to 50cc to typhoon!vgeni 1600 euro!
    axizi?ixa akousi oti vgazoun provlimata se ena forum apo ena pedi.

Παλαιό μέλος
    Το κλασσικό scooter, κυκλοφορεί πολύ ειδικά στα νησιά ως ενοικιαζόμενο!!Εμένα δν θα με χαλούσε αλλά δν γνωρίζω λεπτομέρειες ας πει κάποιος που γνωρίζει..!!Πάντως και αυτό το Κymco Agility αν και 4τ φένεται ωραίο μηχανάκι και φτηνό.!!

Popo ime se dilima to ena vgeni 1200 k apo pantou akouo ta kalitera alla ine papi k apo tin alli psaxno gia scooter k ola ine panakriva k oute xero ti mou ginete!pls kapios na protini kati !!!!
    Se kamia vdomada pao na agoraso k den thelo na paro gourouni sto saki

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Άποψή μου: πάρε παπί. Αν όμως πάρεις scooter, προτίμησε κάποιο με μεγάλους τροχούς (16άριδες). Στην πρώτη "κρυμμένη" λακούβα που θα πέσεις, θα με ευχαριστείς.

nai enoite oti tha paro kati me megales rodes mias k tha ti patousa me lakouva pou les me papi opote fantasoume me kanena jogaki !!!! :P!!!xes ti eteria ti cpi? axizi na pari scooter autis tis eterias?protine m kapio 50cc scooter pls!!!den ime kanenas gaziaris

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Thelo na paro mpotes....
    από Spike στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:59
  2. Ti mixani na paro?
    από iwantaroad στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 14:58
  3. ti na paro ?
    από pearlman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 22:07
  4. HELP!!!Thelo na paro SM...Den 3ero TI?
    από Tronic_Plasma στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 22:09
  5. Kai meta moy lene na Paro aytokinito...
    από jp79 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 08:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF