Σελίδα 23 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ.............

Σούπερ άξιόπιστο μηχανάκι,άπλά κάνει 15 χιλιαρικάκια,ταξιδεύει μέχρι τά 150 χωρίς κάν νά άκούς μοτέρ
    πολύ καλή προστασία καί διαφορικό τέλειο.
    Το έχω αναφέρει πολύ νωρίς το τενερέ όχι γιατί το θεωρώ το καλύτερο, αλλά το καλύτερο για Σένα... σχετικά με τα φράγκα θα πω μόνο πως η φτήνια τρώει τον παρά... (δεν το έχω τσεκάρει αλλά για 15χιλιάρικα μεταχείρω το αποκλείω...κανά 8-10κ ίσως
    Αλλά αφού θέλουμε κάτι σε κοντά χίλια κυβικά με χαμηλό κόστος κτήσης τι λές για τα Triumph Tiger 900/955 (από 1998 μοντέλο και μετά μιλάμε γιατί υπάρχει και ο παλιός εννιακοσάρης τίγρης αλλά σπανίζει και πάμε και πολύ πίσω...)

Γενικότερα όπως προανέφεραν κάποιοι ιδανικό γενικά δεν υπάρχει, ιδανικό για τον καθένα το συζητάμε...αλλά γούστα, αλλά χέρια, αλλες τσέπες, άλλα μυαλά....γαμησέτα δηλαδή...

υ.γ.1 Τον Δούκα (που είναι και Αεκάρακι...) μην τον παρεξηγείς με το υφάκι....έτσι είναι μάλλον πάντα και παντού από όσο διαβάζω, αλλά γενικά σωστά στα λέει...ειδικά για το TDM...καλό και τίμιο...αλλά δικαβαλο, φορτωμένο, άνετο, πάνω από 140-150 δεν θα το πας εσύ που θεωρείς (και σωστά) ότι δεν ταξιδεούμε τελικιασμένοι.

υ.γ.2 Συμφωνώ ότι διαβάζοντας μόνο νούμερα και επιδόσεις στο διαδίκτιο άκρη δεν βγάζεις αλλά πολύ περισσότερο δεν βγάζεις άκρη ρωτώντας τυχαία τον κάθε ιδιοκτήτη να σου πει την "αντικειμενική" του γνώμη για το μηχανάκι ΤΟΥ.... φίλο που σε ξέρει και τον ξέρεις, σε νοιώθει και τον νοιώθεις, σε καταλαβαίνεις και τον καταλαβαίνεις ΡΩΤΑ τον...(Για το TDM έτσι έμαθα και οδήγησα από κολλητο...που του κλάταρε και η μαμά ανάρτηση στα 35κ...)

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Γιατί;
    Αυτή την αίσθηση είχα όταν το είχα (περίπου 2.5 χρόνια) .
    Ωραίο και στιβαρό ,αλλά στις ταχύτητες αυτές μόνο σε ευθεία εμπνέει 100% σιγουριά . Συγκρητικά πάντα με τα άλλα που έχω οδηγήσει, έτσι ;

Εάν κάποιος πάρει μόνο στρώμα ,δεν έχει άλλη εμπειρία και δεν θα έχει ...φαντάζει η απόλυτη μοτοσυκλέτα . Με το που θα καβαλήσει όμως μιά κλάση πάνω ...Η διαφορά είναι αισθητή .
    Αυτή την διαφορά να καταλάβεις ...Την κατάλαβε και η γυναίκα μου , η άσχετη .
    Το κτμ λέει της αρέσει στις στροφές πιο πολύ από όλα ...Με το στρώμ ωνόμιζε πως θα πέσουμε ....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Το κτμ λέει της αρέσει στις στροφές πιο πολύ από όλα ...Με το στρώμ ωνόμιζε πως θα πέσουμε ....
    TO IDIO AKRIVOS MOY LEGE K H DIKIA MOY...alla to idio?meta ti xorisa gia to poylisa kai koitage toys ktmades..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτή την αίσθηση είχα όταν το είχα (περίπου 2.5 χρόνια) .
    Ωραίο και στιβαρό ,αλλά στις ταχύτητες αυτές μόνο σε ευθεία εμπνέει 100% σιγουριά . Συγκρητικά πάντα με τα άλλα που έχω οδηγήσει, έτσι ;

Εάν κάποιος πάρει μόνο στρώμα ,δεν έχει άλλη εμπειρία και δεν θα έχει ...φαντάζει η απόλυτη μοτοσυκλέτα . Με το που θα καβαλήσει όμως μιά κλάση πάνω ...Η διαφορά είναι αισθητή .
    Αυτή την διαφορά να καταλάβεις ...Την κατάλαβε και η γυναίκα μου , η άσχετη .
    Ναι συμφωνώ, το ΚΤΜ είναι άλλο πράγμα.
    Νόμιζα πως το σύγκρινες μόνο με βαραντέρο για το οποίο έχω τις ενστάσεις μου. (πιο μακρύ μεταξόνιο, μεγαλύτερη κάστερ, βαρύ, ψηλό, ογκώδες, λιγότερο στιβαρό και χωρίς καλύτερες αναρτήσεις απο το στρώμα)

Αναφαίρω τα παραπάνω για να πω πως σε ενεργητική ασφάλεια είναι (εκτίμηση πάντα αφού δεν είχα τέτοιο) υποδεέστερο.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    και τελικα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το καλυτερο ειναι αυτο που θα φτιαξεις εσυ για σενα. ο φιλος μου ο αργυρης θελει να κανει το cbr600f4i track bike.. αυτο ειναι γι'αυτον το καλυτερο μηχανακι του κοσμου... για αλλον ειναι ενα στρωματεξ.. η μια βαρκαντερα... εγω προσωπικα και λογω ηλικιας (μου) θα απεκλεια εντελως μηχανες που προσπαθουν ευχαριστησουν την μεση μου η την πλατη μου κι οχι την π@υτσα μου και την καρδια μου.... ταξιδι κυριοι δεν ειναι οι ευθειες,...
    εκτος κι αν σε νοιαζει μονο ο προορισμος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    και τελικα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το καλυτερο ειναι αυτο που θα φτιαξεις εσυ για σενα. ο φιλος μου ο αργυρης θελει να κανει το cbr600f4i track bike.. αυτο ειναι γι'αυτον το καλυτερο μηχανακι του κοσμου... για αλλον ειναι ενα στρωματεξ.. η μια βαρκαντερα... εγω προσωπικα και λογω ηλικιας (μου) θα απεκλεια εντελως μηχανες που προσπαθουν ευχαριστησουν την μεση μου η την πλατη μου κι οχι την π@υτσα μου και την καρδια μου.... ταξιδι κυριοι δεν ειναι οι ευθειες,...
    εκτος κι αν σε νοιαζει μονο ο προορισμος..
    akrivos ayto leo k ego.an stoxos einai o proorismos..ΟΣΕ.
    edo moy lene na pao volta me moto..kai toys leo oti den exo moto..

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    πλεον ισως ακι το αεροπλανο να ειναι φθηνοτερο..

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Όποια αγαπάει ο καθένας....αυτή είναι η καλύτερη !
    Άντε και καλή χρονιά με λιγότερη φιλοσοφία και περισσότερα όμορφα χιλιόμετρα !

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    το οτι το βαρα καιει το γκωλο του δεν ανησυχει κανενα ε?

Τεσπα, αυτη η συζητηση παραμενει κοντα καμια δεκαετια που παλιωσε το VFR750... αυτο ψαχνουμε
    Ban 'em all

Koukouroukou...kai gia tis dyskoles stigmes pou paizei i omada xryso derby tis ion mazi me ton pikro kafe...
    ΣΟΒΑΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.................

Λέμεεεεεεεεεεε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Μάλλον για το Vara τα λέει αυτα και οχι για το Caponord αν κατάλαβα σωστά.

ΕΤΣΙ.............

Καί τά κιλά...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Αλλά αφού θέλουμε κάτι σε κοντά χίλια κυβικά με χαμηλό κόστος κτήσης τι λές για τα Triumph Tiger 900/955 (από 1998 μοντέλο και μετά μιλάμε γιατί υπάρχει και ο παλιός εννιακοσάρης τίγρης αλλά σπανίζει και πάμε και πολύ πίσω...)
    Και γιατι οχι το 800 οπως προανεφερθηκε παραπαπνω;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DUKASII Προβολή μηνύματος
    plakitsa kano?oxi sovara se test gia on off mixanakia ayto gyrise me gerano..
    super axiopisto k ayto.
    sa ta cbf..?

nai me otidipote pao me pano apo ....xm...40 xil..exo to noymoy.
    ti ennoeis na exo to noy moy me pano apo 160-170?kai xero mono oti exo kanei.
    to varadero rollarei?kes ke se rollarei?
    to vstrom opos symperiferete (gia to poytso) mexri ta 140...allo toso gia to poytso symperiferete kai me ti teliki toy.
    to varadero ti tha pei rollarei re koritsa?
    de pisteyeis oti to tdm de paei etsi opos soy lene?ela mia volta na sto daneiso.mexri ti sygroy tha pas kai tha stamatiseis tha pareis ton filo soykai tha ton krazeis.pano apo 120 nomizeis oti eisai se gymno.
    k ti xoli?faskeis k antifaskeis..krazeis kosmo p soy leei ti exei kanei me mixanaki epeidi esy de mporeis?ok.krazeis kosmo p soy leei ti diavase px eno to kaneis esy kai einai apopsi?
    nomizeis oti kano plaka otan soy leo oti exo k tdm?

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ...............

Άνταλλάσσω άπόψεις δέ σημαίνει ΚΡΑΖΩ............ύπάρχουν πολλοί τρόποι έπικοινωνίας.
    Άπό τή νοηματική μέχρι τά μπινελίκια.....
    Έντάξει μέ πείσατε καί άπέρριψα ένα μηχανάκι πού ήδη ήταν ΣΧΕΔΟΝ έκτός έπιλογής..!!
    Άλλά τό τενερέ...??
    Έδώ λέμε όντως ότι θέλουμε.
    Έπειδή κάπου,κάποιος έσπασε ένα τό βγάζεις άχρηστο..??
    Κάπως έτσι κρίνεται καί τό TDM....??

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ...............

Άνταλλάσσω άπόψεις δέ σημαίνει ΚΡΑΖΩ............ύπάρχουν πολλοί τρόποι έπικοινωνίας.
    Άπό τή νοηματική μέχρι τά μπινελίκια.....
    Έντάξει μέ πείσατε καί άπέρριψα ένα μηχανάκι πού ήδη ήταν ΣΧΕΔΟΝ έκτός έπιλογής..!!
    Άλλά τό τενερέ...??
    Έδώ λέμε όντως ότι θέλουμε.
    Έπειδή κάπου,κάποιος έσπασε ένα τό βγάζεις άχρηστο..??
    Κάπως έτσι κρίνεται καί τό TDM....??
    δεν ανταλλασω τιποτα απλα λεω κατι κ μ λες δεν υπαρχει.οκ.οχι τενερε γαμει παρτο.τελειο κ τσαμπα ε; tdm εχω σ λεω....εξακολουθεις να μ με ακους;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    το τενερέ το μεγάλο είναι τρομερή μηχανή αλλά...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ Λ7 ΑΡΗ
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 31/12/2012 στις 21:32.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27
  4. Σασ Δινω Την Bmw Μου Για Μια Βολτα