Σελίδα 16 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Το συγκεκριμένο μέτρο και το κάθε μέτρο μπήκε σαν εργαλείο της συνεχιζόμενης πολιτικής να μεταφερθεί η -πάλαι ποτέ- πάλη των τάξεων σε πάλη κοινωνικών στρωμάτων και ακόμα χειρότερα κατηγοριών εργαζομένων. Πρώτα ενίσχυσαν την απαξίωσή μας στους Δ. Υπαλλήλους, προσπάθησαν να το κάνουν και για τους Στρατιωτικούς αλλά δεν τους βγήκε, συνέχισαν με τους Ιδιωτικούς που μέχρι τότε -οι χαζοί- απαξίωναν τους Δημοσίους, πέρασαν στους ταξιτζήδες, τους φαρμακοποιούς, τους φορτηγατζήδες και όποιον άλλον είσαι πρόθυμος να γ@μωστ@υρίσεις όπως τον λαθρουλοτόμο.

Όλο αυτό το διάστημα τους έχεις ξεχάσει και έχεις στρέψει τα πυρά σου στους συνανθρώπους σου που μπορεί να μην έχουν την ηθική και παιδεία σου, αλλά πιθανόν να μην είχαν και την πολυτέλεια να την αποκτήσουν. Οι άρχοντές σου, όμως;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγω αυτο που βλεπω σε πολλα ποστ πια ειναι πολλα νευρα και διαθεση για ιντερνετικο τσαμπουκα και καυγα φιλοι μου. Οπως λεει και προγραφων μου ο dimmie_72 μας εχουν βαλει να τρωγομαστε μεταξυ μας γιατι βολευει αφανταστα. Πολυ e-ξυλο ρε παιδι μου...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμένο μέτρο και το κάθε μέτρο μπήκε σαν εργαλείο της συνεχιζόμενης πολιτικής να μεταφερθεί η -πάλαι ποτέ- πάλη των τάξεων σε πάλη κοινωνικών στρωμάτων και ακόμα χειρότερα κατηγοριών εργαζομένων. Πρώτα ενίσχυσαν την απαξίωσή μας στους Δ. Υπαλλήλους, προσπάθησαν να το κάνουν και για τους Στρατιωτικούς αλλά δεν τους βγήκε, συνέχισαν με τους Ιδιωτικούς που μέχρι τότε -οι χαζοί- απαξίωναν τους Δημοσίους, πέρασαν στους ταξιτζήδες, τους φαρμακοποιούς, τους φορτηγατζήδες και όποιον άλλον είσαι πρόθυμος να γ@μωστ@υρίσεις όπως τον λαθρουλοτόμο.

Όλο αυτό το διάστημα τους έχεις ξεχάσει και έχεις στρέψει τα πυρά σου στους συνανθρώπους σου που μπορεί να μην έχουν την ηθική και παιδεία σου, αλλά πιθανόν να μην είχαν και την πολυτέλεια να την αποκτήσουν. Οι άρχοντές σου, όμως;
    ετσι ακριβως.. και συμπληρωνω .. ΜΑΛΑΚΑ αθηναιε εισαι το 40% της χωρας μου... εγω εχω νακανω 500χλμ για να σε συναντησω.. εσυ δεν ξερεις ποιοι μενουν απεναντι σου αλλα τους κατηγορεις... ισως να ηταν καλυτερα να τους γνωρισεις.. ισως να σου που γιατι κρυωνουν.. ισως να συμφωνεις... ισως να γαμησετε επιτελους τον νταβατζη ποου μας γα,αει τζαμπα και κραταει και την εισπραξη.. αλλα μαλλον σας-μας αρεσει ο σοδομισμος... αλλα ισως να μην αρεσει στα παιδια σας οταν σας ρωτησουν τι ηταν ηρωας και γιατι μπαμπα εσυ καθοσουν στο φβ και στο μοτ.γρ αντι να γκρεμισεις το κατεστημενο... αλλα λεμε βαριες κουβεντες που πονανε γι'αυτο ας κερασουμε καμια μπυρα στις ανακατασκευες τουλαχιστον ειμαστε μηχανοβιοι.. αλλα ανθρωποι ισως οχι..

συνοννοματε δεν υποννοω τιποτε για σενα. αντιθετως συμφωνω κιολα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ετσι ακριβως.. και συμπληρωνω .. ΜΑΛΑΚΑ αθηναιε εισαι το 40% της χωρας μου... εγω εχω νακανω 500χλμ για να σε συναντησω.. εσυ δεν ξερεις ποιοι μενουν απεναντι σου αλλα τους κατηγορεις... ισως να ηταν καλυτερα να τους γνωρισεις.. ισως να σου που γιατι κρυωνουν.. ισως να συμφωνεις... ισως να γαμησετε επιτελους τον νταβατζη ποου μας γα,αει τζαμπα και κραταει και την εισπραξη.. αλλα μαλλον σας-μας αρεσει ο σοδομισμος... αλλα ισως να μην αρεσει στα παιδια σας οταν σας ρωτησουν τι ηταν ηρωας και γιατι μπαμπα εσυ καθοσουν στο φβ και στο μοτ.γρ αντι να γκρεμισεις το κατεστημενο... αλλα λεμε βαριες κουβεντες που πονανε γι'αυτο ας κερασουμε καμια μπυρα στις ανακατασκευες τουλαχιστον ειμαστε μηχανοβιοι.. αλλα ανθρωποι ισως οχι..
    εγω δεν καταλαβα...
    γιατι πρεπει ο αθηναιος να γκρεμισει το κατεστημενο και οχι εσυ που εισαι 500χλμ μακρυα??
    επειδη εχει προβλημα με την αιθαλομιχλη?

και αφου ο αθηναιος ειναι το 40% της χωρας γιατι να μην ερθει το 60% που ζει στην επαρχια να μας αποτιναξει απο τον ζυγο και να τους κανουμε ηρωες (αφου ειναι τοσο ευκολο)...και μετα να λεμε σε ολα τα παιδια της αθηνας οτι οι ηρωες μας ειναι στην επαρχια και εμεις που ειμασταν εδω καθομασταν στο moto.gr...

ισως να γαμησετε επιτελους τον νταβατζη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Ωχ, ωχ μπαίνω ξημερώματα και τι βλέπω; Τεράστια νεύρα!
    Αγόρι μου χαλάρωσε, ο κόσμος δε συνομώτησε εναντίον σου.
    Προσπάθησε να δεις πιο στενά τα πράγματα και όχι με την ευρύτητα σκέψης που σε διακρίνει..
    Η εξίσωση του φόρου πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης σαν όπλο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από μεριάς του Κράτους οδηγεί σε αντιεξουσιαστικές μη πω και βιοποριστικές τάσεις τους πολίτες. Συμβαίνει συνέχεια.
    Μπαίνεις στο συστημικό παιχνίδι, πρώτος εσύ έκων, αντί να δεις στενά την αναποτελεσματικότητα του μέτρου και να αντιδράσεις όπως κάνουν όλοι με τον τρόπο τους, να παραβλέπεις τελείως τη γενεσιουργό αιτία του διλήμματος και να επιτίθεσαι στους αντιδρώντες αντί στους γεννήτορες.
    Εκεί βασίζονται να δημιουργήσουν καταστροφική εσωστρέφεια είτε αυτή κατευθύνεται προς τους Δ. Υπαλλήλους, είτε προς τη Ολιγαρχία στην οποία οι ίδιοι μέχρι τώρα στήριζαν την ύπαρξή τους, είτε προς τους επενδυτές, είτε προς τα κλειστά επαγγέλματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, κλπ...
    Αυτοί το παιχνίδι το παίζουν απ το '49 και το ξέρουν καλά, εσύ μη τσιμπάς!
    Mα αυτό λέω ακριβώς! Δύο είναι οι τρόποι αντίδρασης... ο άμεσος: πάμε στη Βουλή και τη κάνουμε το πιο hot spot σημείο της πόλης, να ζεσταθούμε κιόλας αφού αυτό είναι το ζητούμενο και ο έμμεσος: "βάλτε το πετρέλαιο και τη ΔΕΗ στον πάτο σας" θα βρώ άλλη άκρη να ζεσταθώ και θα σας γράψω στα @@δια μου, ΧΩΡΙΣ όμως να επιβαρύνω κανέναν συμπολίτη μου και χωρίς να ξεσκίσω κανένα δάσος και δέντρο. Ο έμμεσος τρόπος είναι προτιμότερος κατ΄εμέ, αλλά προϋποθέτει λίγη σκέψη, προετοιμασία και ενασχόληση, εν ολίγοις "οργάνωση και πλάνο" και δυστυχώς αυτά τα χαρακτηριστικά ποτέ δεν ήταν αυτό που λέμε το δυνατό μας σημείο. Αντ΄αυτών λοιπόν εμείς τι κάνουμε; Δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ότι μας επιβάλλουν, υπομένουμε ως δίποδα την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και απλά γκρινιάζουμε που κρυώνουμε, βρίσκοντας "εναλλακτική" στην αυθαίρετη υλοτόμηση. Χα! Τους την σκάσαμε πάλι, είμαστε πολύ ξύπνιοι και γατόνια, χρησιμοποιούμε το πιο αναποτελεσματικό μέσο θέρμανσης, διαπράτωντας έγκλημα (γιατί τέτοιο είναι το να γ@μ@ς τα δάση). Είμαστε πολυμήχανοι ρε παιδί μου εμείς οι νεοέλληνες, μας γ@μ@νε ασάλιωτα και το δεχομαστε αδιαμαρτύρητα, αλλά βάζουμε και λίγο λαδάκι απο αυτό που μας έχει απομείνει να φάμε για να μην πονάμε, το ότι αύριο δεν θα έχουμε λάδι στα @@δια μας και φυσικά ούτε λόγος να σηκωθούμε από τα τέσσερα που μας έχουν ριγμένους. Αν λοιπόν δέχετε το γ@μησι που μας ρίχνουν ως παγιωμένη και μη αναστρέψιμεη κατάσταση και το θέμα σας είναι το λάδι που προσφέρει μια προσωρινή ανακούφιση χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπεις βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, sorry αλλά δεν έχω εγώ κοντόφθαλμη λογική και στεγάνα στη σκέψη. Και το bottom (o ρόλος μας) line είναι και η ηθική. Δοκιμάζεται στα δύσκολα και εκεί δείχνει η πάστα μας. Το ότι έχουμε επιτρέψει να μεταμορφωθούμε σιγά - σιγά σε τρωκτικά και παράσιτα, σε δίποδους τρωγλοδύτες που μηχανεύονται αυτοκαταστροφικές λύσεις για να συνεχίσουν τη μίζερη ζωούλα που τους επιβάλλουν, δεν είναι προς τιμή μας.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .

Το ότι έχουμε επιτρέψει να μεταμορφωθούμε σιγά - σιγά σε τρωκτικά και παράσιτα, σε δίποδους τρωγλοδύτες που μηχανεύονται αυτοκαταστροφικές λύσεις για να συνεχίσουν τη μίζερη ζωούλα που τους επιβάλλουν, δεν είναι προς τιμή μας.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Mα αυτό λέω ακριβώς! Δύο είναι οι τρόποι αντίδρασης... ο άμεσος: πάμε στη Βουλή και τη κάνουμε το πιο hot spot σημείο της πόλης, να ζεσταθούμε κιόλας αφού αυτό είναι το ζητούμενο και ο έμμεσος: "βάλτε το πετρέλαιο και τη ΔΕΗ στον πάτο σας".
    to kaname kai auto kwsti.....alla otan katigorousa ton kosmo oti katevainei gia facebook photos kai entipwsiasmo, me legate kakoproaireto kai "epanastati"
    opote xestika kai egw o kahenas gia tin party tou

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω δεν καταλαβα...
    γιατι πρεπει ο αθηναιος να γκρεμισει το κατεστημενο και οχι εσυ που εισαι 500χλμ μακρυα??

και αφου ο αθηναιος ειναι το 40% της χωρας γιατι να μην ερθει το 60% που ζει στην επαρχια να μας αποτιναξει απο τον ζυγο και να τους κανουμε ηρωες (αφου ειναι τοσο ευκολο)...και μετα να λεμε σε ολα τα παιδια της αθηνας οτι οι ηρωες μας ειναι στην επαρχια και εμεις που ειμασταν εδω καθομασταν στο moto.gr...
    γιατι ρε Σταυρο εμεις ειματσε 50 εδω 20 εκει.. οσο ειναι ο νεος κοσμος ειναι ολκληρη η ημαθια? οπως και να το κανουμε ειστε πιο συγκεντρωμενοι εκει κατω.. και στην τελικη ειδατε την κριση νωριτερα απο μας.. δεν ειχα να πληρωσω νοικι Σαλονικη γυρισα Βεροια και με ταιζει ενα πιατο φαι η μανα μου... κι ειμαστε κι ολοι μαζι και ζεσταινομαστε πιο φτηνα... και ξυλα απο τις ροδακινιες μου καιω.. απλα με τοσα που διαβαζω εδω μεσα μου φυγνε τα ματια.. ολοι ειναι οργισμενοι και κανεις δεν κανει τιποτε.. απο το ψωμι την βενζινη μας μεχρι τα καυσοξυλα.. παντα φταινε αλλοι.. ακομα κι εδω μεσα φαγωνομαστε..

Mα αυτό λέω ακριβώς! Δύο είναι οι τρόποι αντίδρασης... ο άμεσος: πάμε στη Βουλή και τη κάνουμε το πιο hot spot σημείο της πόλης, να ζεσταθούμε κιόλας αφού αυτό είναι το ζητούμενο και ο έμμεσος: "βάλτε το πετρέλαιο και τη ΔΕΗ στον πάτο σας" θα βρώ άλλη άκρη να ζεσταθώ και θα σας γράψω στα @@δια μου, ΧΩΡΙΣ όμως να επιβαρύνω κανέναν συμπολίτη μου και χωρίς να ξεσκίσω κανένα δάσος και δέντρο. Ο έμμεσος τρόπος είναι προτιμότερος κατ΄εμέ, αλλά προϋποθέτει λίγη σκέψη, προετοιμασία και ενασχόληση, εν ολίγοις "οργάνωση και πλάνο" και δυστυχώς αυτά τα χαρακτηριστικά ποτέ δεν ήταν αυτό που λέμε το δυνατό μας σημείο. Αντ΄αυτών λοιπόν εμείς τι κάνουμε; Δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ότι μας επιβάλλουν, υπομένουμε ως δίποδα την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και απλά γκρινιάζουμε που κρυώνουμε, βρίσκοντας "εναλλακτική" στην αυθαίρετη υλοτόμηση. Χα! Τους την σκάσαμε πάλι, είμαστε πολύ ξύπνιοι και γατόνια, χρησιμοποιούμε το πιο αναποτελεσματικό μέσο θέρμανσης, διαπράτωντας έγκλημα (γιατί τέτοιο είναι το να γ@μ@ς τα δάση). Είμαστε πολυμήχανοι ρε παιδί μου εμείς οι νεοέλληνες, μας γ@μ@νε ασάλιωτα και το δεχομαστε αδιαμαρτύρητα, αλλά βάζουμε και λίγο λαδάκι απο αυτό που μας έχει απομείνει να φάμε για να μην πονάμε, το ότι αύριο δεν θα έχουμε λάδι στα @@δια μας και φυσικά ούτε λόγος να σηκωθούμε από τα τέσσερα που μας έχουν ριγμένους. Αν λοιπόν δέχετε το γ@μησι που μας ρίχνουν ως παγιωμένη και μη αναστρέψιμεη κατάσταση και το θέμα σας είναι το λάδι που προσφέρει μια προσωρινή ανακούφιση χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπεις βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, sorry αλλά δεν έχω εγώ κοντόφθαλμη λογική και στεγάνα στη σκέψη. Και το bottom (o ρόλος μας) line είναι και η ηθική. Δοκιμάζεται στα δύσκολα και εκεί δείχνει η πάστα μας. Το ότι έχουμε επιτρέψει να μεταμορφωθούμε σιγά - σιγά σε τρωκτικά και παράσιτα, σε δίποδους τρωγλοδύτες που μηχανεύονται αυτοκαταστροφικές λύσεις για να συνεχίσουν τη μίζερη ζωούλα που τους επιβάλλουν, δεν είναι προς τιμή μας.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    to kaname kai auto kwsti.....alla otan katigorousa ton kosmo oti katevainei gia facebook photos kai entipwsiasmo, me legate kakoproaireto kai "epanastati"
    opote xestika kai egw o kahenas gia tin party tou
    Οι εξωγήινοι κομμουνισταί ήτο δυνατόν να μη συμφωνήσουν;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2013-01-01 at 6.17.29 μ.μ..png 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	278031

Να ρωτήσω και γω.

Από όλους όσους έχουν τζάκι και δεν είναι από τζάκι, πριν το χρησιμοποιήσουν για κεντρικό τρόπο θέρμανσης πόσοι νομίζετε ότι είχαν τη
    παραμικρή ιδέα για την θερμική απόδοσή τους;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    εγω δεν καταλαβα...

Αυτο εγινε στο παρελθον αλλα δεν πετυχε ή δεν το αφησαν να πετυχει στην Ελλαδα
    Καποτε παρακολουθησα ενα ντοκυμαντερ για την γιουγκοσλαβια ρωτουσαν τους χωρικους πως την εβγαλαν στον πολεμο.Ειπαν σχετικα καλα σιγουρα δεν πεινασαν ,δεν ετρωγαν βεβαια καθε μερα μπριζολα αλλα δεν πεινασαν,μαλιστα εστελνα στα αστικα κεντρα τροφη για τους πρωτευουσιανους οπως ειπε.Επισημανε μαλιστα οτι στις κρισεις οποιες και αν ειναι αυτες η "επαρχια" οι χωριατες περνουν το "αιμα τους πισω " για τον καιρο που τους θεωρουσαν παρακατιανους..
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γιατι ρε Σταυρο εμεις ειματσε 50 εδω 20 εκει.. οσο ειναι ο νεος κοσμος ειναι ολκληρη η ημαθια? οπως και να το κανουμε ειστε πιο συγκεντρωμενοι εκει κατω.. και στην τελικη ειδατε την κριση νωριτερα απο μας.. δεν ειχα να πληρωσω νοικι Σαλονικη γυρισα Βεροια και με ταιζει ενα πιατο φαι η μανα μου... κι ειμαστε κι ολοι μαζι και ζεσταινομαστε πιο φτηνα... και ξυλα απο τις ροδακινιες μου καιω.. απλα με τοσα που διαβαζω εδω μεσα μου φυγνε τα ματια.. ολοι ειναι οργισμενοι και κανεις δεν κανει τιποτε.. απο το ψωμι την βενζινη μας μεχρι τα καυσοξυλα.. παντα φταινε αλλοι.. ακομα κι εδω μεσα φαγωνομαστε..
    συμφωνω αλλα το οτι ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι εδω, δεν μας κανει ουτε ικανοτερους, ουτε φυσικα πρωτεργατες μιας επαναστασης ή ουσιαστικης αντιδρασης αν θελεις...
    και μην νομιζεις οτι διαφερουμε και πολυ...ως προς τις αντιδρασεις...
    και εδω ο ανεργος θα ξενοικιασει το σπιτι που εμενε μονος τους και θα παει ξανα στης μανας του για να τρωει, να εχει ζεστο νερο και υπνο τσαμπα και θα κοιταξει να ρευστοποιησει το αμαξι του (αφου του πατερα του το αμαξι φτανει και περισσευει) για να παρει φτηνη ξυλοσομπα και ξυλα για τον χειμωνα...

κοιταξε να δεις, η φαση ειναι "παντα φταινε ολοι και κανεις δεν φταιει για τιποτε"...τοσα και τοσα threads εδω μεσα και γενικοτερα τοσες συζητησεις με φιλους απο εδω και απο εκει εχουν αναδειξει αυτα τα 2 "μετωπα"...
    οι μεν: φταιμε εμεις και καλα να παθουμε γιατι φαγαμε, κλεψαμε, φορδιαφυγαμε κ.ο.κ
    οι δε: δεν φταιμε εμεις, οι αλλοι που μας κυβερνουν μας εκαναν να κανουμε οτι καναμε και ολα ηταν προδιαγεγγραμενα να γινουν...

ως γνωστον η αληθεια ειναι καπου στην μεση..
    οπως και σε αυτο το thread.
    λεει ο χυμαδορ οτι οι νεοπτωχοι-λαμογια-νεολελληνες φταινε που καινε τα δαση και δεν προνοησαν να κανουν την διασκεδαση τους ή το extra μηχανακι τους, μονωση ή πετρελαιο.... σωστο μεν αλλα
    λεει και ο kalgeorge οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψοφανε στο κρυο και εφοσον, εκει που ειχαν 2 δουλιτσες ενα ζευγαρι, τωρα δεν εχει τιποτα, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, παει στο παρακειμενο αλσυλιο και τα κανει ολα ισωμα για να ζεσταθει...σωστο και αυτο εφ'οσον προκειται για βασικη αναγκη του ανθρωπου που καποιος, καπως του την στερησε.

αντε βγαλε ακρη..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Από όλους όσους έχουν τζάκι και δεν είναι από τζάκι, πριν το χρησιμοποιήσουν για κεντρικό τρόπο θέρμανσης πόσοι νομίζετε ότι είχαν τη
    παραμικρή ιδέα για την θερμική απόδοσή τους;
    Πονηρέ, βάζεις θέμα εσύ.....

Μόλις μου είπε η τζακού που τα φτιάχνει για έναν ανεμιστήρα στην καμινάδα εσωτερικά που πρέπει λέει να βάλω Ιταλικό και στοιχίζει €500

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

και μην νομιζεις οτι διαφερουμε και πολυ...ως προς τις αντιδρασεις...
    και εδω ο ανεργος θα ξενοικιασει το σπιτι που εμενε μονος τους και θα παει ξανα στης μανας του για να τρωει, να εχει ζεστο νερο και υπνο τσαμπα και θα κοιταξει να ρευστοποιησει το αμαξι του (αφου του πατερα του το αμαξι φτανει και περισσευει) για να παρει φτηνη ξυλοσομπα και ξυλα για τον χειμωνα...
    Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράματα.
    Φυσικά ο άνθρωπος θα κάνει ότι τον βολεύει και ότι είναι πιο εύκολο…
    Εδώ όμως είναι η διαφορά του υπεύθυνου ανθρώπου από το μαλάκα.
    Μ εννοείς?
    Ο υπεύθυνος άνθρωπος θα κάτσει να κρυώσει λίγο παραπάνω, θα σφίξει τα δόντια, θα φερθεί πολιτισμένα.
    Ο άλλος, ο μαλάκας θα πάει δίπλα, θα κόψει ένα δέντρο και θα ζεσταθεί τσάμπα ή θα κάψει ότι βρει αδιαφορώντας αν ο άλλος δίπλα πνίγετε.
    Εδώ είναι και η διαφορά μας και εδώ είναι αν θες και η ρίζα του κακού.
    Ο κάθε τρόμπας σ αυτή τη χώρα κάνει ότι γουστάρει προφασιζόμενος ότι του καπνίσει.
    Κόψε ρε τρόμπα το κινητό, το ιντερνέτ, τις βόλτες κι όλες τις μαλακίες που κάνεις κι αν φτάσεις ένα βήμα πριν ψοφήσεις απ το κρύο, κάψτο…
    Τότε ΙΣΩΣ το καταλάβω!

Και δε μιλήσαμε ακόμα για διαμαρτυρίες κλπ.
    Που είναι ρε το 30% των ανέργων να κατέβει να τα κάνει πουτάνα όλα? Μα σπίτι τους και βλέπουν Σουλειμάν!
    Τώρα ποντάρουν ότι θα έρθει ο Τσίπρας, σαν νέος Αντρέας και θα τους σώσει…
    Μακάρι να ευχηθώ αλλά χλομό το βλέπω.

Τώρα το ποιος φταίει?
    Το κράτος φταίει και μην ψάχνεις. Το κράτος ΑΝ ήθελε θα μπορούσε να τα λύσει ΟΛΑ, αλλά δεν θέλει.
    Θέλει φτωχούς για να υπάρχουν πλούσιοι και όποιος μιλάει, τον γαμάει στεγνά.

υγ
    Κι αύριο το κράοτς θα κάνει άλλον ένα νόμο και τα δάση που κάψαΝε θα τα αποχαρακτηρίσει πάλι .
    Τότε θέλω να δω τι κάψουν?

Αυτά

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία