τί είναι αυτό; τι εννοείς, δεν καταλαβαίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
το σκι εχει επεισης αλλη μια ιδιοτητα που δεν την εχει η ιστιοπλοια ...... το ξεσκι !!! if you know..... χαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
![]()
τί είναι αυτό; τι εννοείς, δεν καταλαβαίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
το σκι εχει επεισης αλλη μια ιδιοτητα που δεν την εχει η ιστιοπλοια ...... το ξεσκι !!! if you know..... χαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ πάλι λέω αντί να τρέχουμε στα βουνά και στους ωκεανούς.....
Να την πέσουμε κανένα 12ωρο straight για ύπνο που μας λείπει......
Χειμώνας και μαλακίες......![]()
(πάλι καλά που έχει και κυνήγι δλδ... crs-k δεν θέλω κόντρες σήμερα...)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δέχομαι την πρόκληση μόνο αν ταξιδέψεις μαζί μου πρώτα ...και χωρίς εμετούς!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μηπως να βαλω εσενα με ομιχλη και ορατοτητα <1μετρου να κατεβαινεις με σφοδρη χιονοθυελλα ακολουθωντας το ενστικτο σου..... και να νιωθεις την ανδρεναλινη οσο στην ανεβαζει μια τελικη 270χλμ/ωρα στους δυο τροχους????????
τρικυμιες αηδιες και ξερασματα μπλιαχχχχχχχχχχ
κατα τ' άλλα ο καθένας στον πάγκο του για να είμαστε όλοι Happy.....και όσο για το κάπνισμα με έπεισες!!!:rotflmao:
What happens......happens for a REASON........
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
και ενα καφασι δραμαμινες υποθετω ...... χαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
:a017:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
για να μάθεις να κάνεις κόμμα με βουνίσιους...... έτσι φέρονται .....άντε να σε δω όταν βρεθείτε.....χαχαχαχα...τι έχεις να τραβήξεις!!!χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!
![]()
![]()
![]()
:a017:![]()
![]()
κοίτα μην σε κάνει βουνίσιο...![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
εχει να κανει με το σκι που ηδη ξερεις :rotflmao: και την απαντηση του sniper για 12ωρο υπνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τί είναι αυτό; τι εννοείς, δεν καταλαβαίνω
![]()
![]()
![]()
![]()
για συνδιασε τα χαχαχαχαχα
σ' αυτό και εγώ συμφωνώ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ πάλι λέω αντί να τρέχουμε στα βουνά και στους ωκεανούς.....
Να την πέσουμε κανένα 12ωρο straight για ύπνο που μας λείπει......
Χειμώνας και μαλακίες......![]()
βρε που καταντήσαμε από καλημέρες να φτάσουμε στις καληνύκτες!!!!
οριστε πως μας εβαλε αμεσως στο κλιμα ..... αψογοςΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
![]()
![]()
ασε ρε ...... ταλαιπωρια και κουνια μπελα...... προτιμω το 12ωρο υπνο και γω ......Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
δέχομαι την πρόκληση μόνο αν ταξιδέψεις μαζί μου πρώτα ...και χωρίς εμετούς!!!!
κατα τ' άλλα ο καθένας στον πάγκο του για να είμαστε όλοι Happy.....και όσο για το κάπνισμα με έπεισες!!!:rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
εχει να κανει με το σκι που ηδη ξερεις :rotflmao: και την απαντηση του sniper για 12ωρο υπνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για συνδιασε τα χαχαχαχαχα
εγώ μίλαγα για 12 ωρίτσες απλού, χωρίς ενοχλήσεις, χωρίς άλλα σκι, ατάραχου ύπνου............
Τώρα αν βεβαίως έρθει και σε ξυπνήσει μια σουηδεζούλα για πρωινό...... τι θα κάνεις; θα την βρίσεις την καϋμένη την κοπέλα;![]()
Όχι βέβαια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα αν βεβαίως έρθει και σε ξυπνήσει μια σουηδεζούλα για πρωινό...... τι θα κάνεις; θα την βρίσεις την καϋμένη την κοπέλα;![]()
Και ο Ξένιος Ζευς;
Δεν πρέπει να τιμήσουμε την πατροπαράδοτη ελληνική φολοξενία;
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και δε με χαλάει η όποια εθνικότητα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
εγώ μίλαγα για 12 ωρίτσες απλού, χωρίς ενοχλήσεις, χωρίς άλλα σκι, ατάραχου ύπνου............
εννοειται πως μετα το σκι ο 12ωρος υπνος ειναι απολυτος απαραιτητος και φυσικα μετα τον υπνο το ξεσκι που ανηκει...... χμ σε σουηδεζα εεε?οχι οχι δεν μπορεις να την βρισεις .. δεν θα καταλαβει τιποτα ουτως η αλλως .... σουηδεζα ειναι :rotflmao:
εσενα sniper μηπως σε χαλαει ????? μονο .... σουηδεζα????:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σωστά...... Διότι δεν είμαστε και ρατσιστές.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι βέβαια!!
Και ο Ξένιος Ζευς;
Δεν πρέπει να τιμήσουμε την πατροπαράδοτη ελληνική φολοξενία;
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά επειδή με τα Ελληνικά δεν τα πάνε καλά....
Translation : Dear female friends from abroad.... the winter season in Greece is now officialy open. Please feel free to come and enjoy everything Greek..... We are sure that you will come and come and come and....![]()