...Θα ήθελα βέβαια και κανένα παιδάκι ,αλλά αυτό και αν είναι δύσκολο στην παρούσα φάση .[/QUOTE]
Lioulie,ρε βαρα και ασε τις δυσκολες παρουσες φασεις κλπ!!!!,καλα σου τα λεει ο Βαγγος,αντε γυρνα με το καλο να βρεθουμε γιατι σε εχασα και σενα και τον ktm prestige!![]()
Άς τα ΄φτα και κανόνισε μόλις κατέβω 13/01 , να πάρουμε τρόμπες .
![]()
ε ποσο δυσκολο πια ρε γιαννη?? 27-30 ευρω το κιλο τα εχουν οι ταβερνες,! στο χασαπη βεβαια τα βρισκεις πολυ φθηνοτερα αλλα πρεπει να τα ψησεις ο ιδιος!!
αλλα για κατσε, μαγειρας δεν εισαι ειπαμε? αρα μπορεις να αποκτησεις και δωρεαν προσβαση!!!![]()
δεν φταιω εγω! ας εβαζες διαλυτικα!!![]()
Λοιπόν για να δούμε:
Από προπονήσεις καλά πήγαμε, αν και άλλαξα άθλημα (Kendo)
Μέσα στο 2012 μείωσα πολύ τις ασφάλτινες βόλτες και έκανα περισσότερες χωμάτινες, και πλεον νιώθω αρκετά πιο άνετα με το θηρίο στο χώμα
Μπορεί να μην ήταν αμιγώς χωμάτινη αλλά το 3ήμερο της Horizons Unlimited ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες του 2012
36ωρω δεν μας έκατσε αλλά πραγματικά δεν πειράζει
Τα ανεμόπτερα έχουν μείνει πια πολύ πίσω, μια πτήση έκανα μέσα στο 2012, αλλά και αυτό δεν πειράζει είναι σαν το ποδήλατο δεν το ξεχνάς ποτέ, θα έρθει ο καιρός τους πάλι.
Για το 2013 είμαι αρκετά μπερδεμένος τώρα, πρέπει να βρεθεί δουλειά, πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω με το μηχανάκι, δεν τα έχω καθαρά στο μυαλό μου ακόμα. Πάντως όσο περίεργο και αν ακούγετε είμαι αισιόδοξος θα βρεθούν λύσεις.
Εύχομαι σε όλους υγεία αισιοδοξία και δύναμη για το 2013, και ελπίζω του χρόνου τέτοιο καιρό να έχουμε θετικό απολογισμό όλοι![]()
Travel, Grow, Share
1.καναμε....
2.δεν καναμε αν και εξωτερικο βγηκαμε 3-4 φορες για δουλεια ομως.Düsseldorf -hockenheim-frankfurt...καλα ηταν ανοιξε λιγο το ματι μας εστω και αν δεν ηταν τελειως τουριστικα
3.δεν καναμε αφου δεν ειχαμαν λεφτα.πηγαμε διακοπες το καλοκαιρι ομως.
υγεια ειχαμε,λεφτα ετσι κ ετσι και απο δουλεια ουτε κρυο ουτε ζεστη.μην μιζεριαζω σε γενικες γραμμες καλουτσικα ηταν.
φετος τωρα ειναι περιεργα τα πραγματα.εχουν δρομολογηθει καποια θεματα
καταρχας μετακομιζω σε δικο μου σπιτι και εχει κλεισει κ ενα τριημερο λονδινο για τον μαρτη.αυτα ειναι τα σιγουρα.
τα θελω ειναι
περισσοτερες βολτες με το μηχανακι
36ωρο
σταθεροτητα στην δουλεια
τελευταιο αλλα πιο σημαντικο να δω απο κοντα τους δικους μου ανθρωπους που εφυγαν φετος για εξω.
υγεια και αισιοδοξια.θελω να πιστευω οτι θα πανε ολα σχετικα καλα και φετος
τα ιδια ευχομαι και σε εσας![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Το 2013 θα ήθελα να κάνω ένα track day ακόμη και ένα ταξίδι, αν γίνεται εξωτερικό διάρκειας μιας εβδομάδας. Πρώτα όμως πρέπει να αλλάξω λάστιχα, να βάλω εξάτμιση...
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls