Λοιπόν, θα ξεκινήσω λέγοντας ξανά την ίδια παπαριά, ότι όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι και όλα τα μυαλά επίσης... Οι εμπειρίες επίσης, που έχει ο καθένας μας καθορίζουν και τις απαιτήσεις του πολλές φορές...και εξηγούμε..., εγώ, σαν ολίγον βλαμμένος, ξεκίνησα τα ταξιδάκια με κάτι 250άρια εντούρα και δικαβαλα μάλιστα πολλές φορές... Συνέχισα με ΚΤΜ 640 ADV και όργωσα την Ελλάδα (όσο μπορούσα...), χειμώνα καλοκαίρι και δικάβαλο τις περισσότερες φορές... (γύρος Πελλοπονήσου, Πήλια, 'Αγραφα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, ΘεσαΛΛονική -καλά το γραψα...- Χαλκιδική, κεντρική Μακεδονία, γύρος Κρήτης, πολλά νησιά και άλλα που ξεχνάω...). Μετά λοιπόν πήρα το 990 και σοβάρεψαν λίγο τα πράγματα...21 μέρες Ιταλία-Γαλλία-Μονακό-Αυστρία και 17 μέρες όλα τα Βαλκάνια
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=108541. Πήγα και Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, και 2 36άωρα μόνος-μονός...
Με αυτά λοιπόν σαν εμπειρία έχω να πω ότι δεν μου χρειάζετε κάτι διαφορετικό...και ούτε η γυναίκα μου παραπονέθηκε για κάτι, παρά μόνο που δεν της μαθαίνω να οδηγάει... Το μηχανάκι στο δρόμο είναι ακλόνητο και με πλήρες φορτίο σε γεμίζει με σιγουριά και ασφάλεια (πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις...) το γκάζι του δεν τρομάζει κανένα και στην εθνική με 160 ταξιδευω κυρία και κάνω και καμιά προσέραση με 190 ΑΝΕΤΑ. Καίει τον πάτο του όταν το ανοίγεις αλλά και για αυτό όπως προείπα υπάρχουν λύσεις...όσους με προσπερνάνε στην εθνική του Τιμωρώ στο Δομοκό, Αρτεμίσιο και όπου αλλού στροφάρει ο δρόμος...
Μονός δε και με τα απαραίτητα μόνο για 36άωρο έκανε να μου φύγει το χαμόγελο μέρες...
Δεν έχω ταξιδέψει ούτε με βαραντέρο ούτε με γκολντγουινγκ οπότε δεν παίζει σύγκριση...αλλά χέστηκα...γουστάρω να ανοίγω την πόρτα του γκαράζ και να καυλώνω...και όχι να κοιτάω στα φανάρια δεξιά και αριστερά...
Για "ιδιατερότητες" τι να πω ξανά και ξανά τα ίδια...με άφησε έξω από την Σόφια δια ασήμαντη αφορμή αν διαβάσεις και ποτέ ξανά ούτε και η προηγούμενη, το 640...
Νομίζω ότι πέρα από την αναζήτηση μηχανής για ταξίδια πρέπει να αναζητήσουμε και το "ταξίδι" και την σημασία του για μας...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132837
Καλά τα λέει ο Νικόλας εδώ και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα...
Υ.γ.1 Εδώ και 1,5 χρόνο αμήχανος στο Εδιμβούργο...
υ.γ.2 ...αλλά δεν μου είπες την γνώμη σου για το Tiger 900/955i...
Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...