Σελίδα 27 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 17222324252627282930313237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΑ ΚΤΜ...............ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ..??

Άντε καί τόλμησε κάποιος νά πάρει άψηφώντας τίς ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,έτσι θά τό λέμε
    είναι μηχανάκι γιά ταξίδι,όπου θά βάλεις καί μπαγκαζιέρα μέ 2 άτομα...??
    Έντάξει νά τήν κάνεις μόνος σου,νά περάσεις βουνά καί θάλασσες άντε άν δέ σέ μαζεύουν
    τό έκανες......................ΑΛΛΑ διπλός..??
    Προχθές έβλεπα είχαν προσφορά τό 990 μοντέλλο τού 2011-2012 μέ τή βελούδινη σέλλα.
    12500 άπό 13800 μού είπανε.
    Χωράνε έκεί πάνω 2 άνθρωποι..??
    Ό ένας πρέπει νά έχει τά έργαλεία του στό τεπόζιτο..!!
    Κραδασμοί..??
    Ένας φίλος είχε τό 950 καί ή έξάτμιση παρά λίγο νά βάλει φωτιά σέ κάτι πλαϊνές πού είχε.
    Ώραία στρίβει,φρενάρει,πάει χώμα ,είναι μηχανάκι γιά νά άνεβείς καί νά κάνεις καμμιά πεντακοσάρα
    σερί...??
    Ή θά κατεβείς καί θάσαι πάζλ....??
    Άς μάς πούνε αύτοί πού τόχουν.......
    Τό παιδί μέ τά Συριανά.......Λούκυ

Τό cbf-1000 όντως μέ κλόνισε κάποιο διάστημα.
    Άλλά συμβατική τεχνολογία καί αύτή άπό τό 2006...???
    Στό 2013 μπήκαμε μέ κρούϊζ,τράξιον,άντισπίν κ.λ.π.....
    Ποιός νά τά πάρει ..??
    Γιαυτό ξέμειναν καί δέν πουλιούνται ούτε 6000 εύρώ.
    Είναι καί αύτή ή φάση πού περνάει ή Έλλάδα,ήρθε καί έδεσε....!!!

Έτσι γιά τή θεωρία καί γιά νά όνειρευτούμε άν δέν ύπήρχε ή δέσμευση
    τού οίκονομικού θέματος,τού κόστους δηλαδή τής μοτό,πόσο διαφορετικές
    θά ήταν οί έπιλογές σας ώς πρός τό συγκεκριμμένο ζητούμενο όμως...!!
    Άν ξέφευγε ή τιμή άγοράς,άλλά θέλαμε νά έχει όλα τά ύπόλοιπα,ύπάρχει τέτοια μοτό..??
    Θά μπορούσαμε νά τήν έχουμε,νά τή συντηρήσουμε καί νά τή χαρούμε...??
    Ή θά τήν είχαμε στό γκαράζ καί θά άναστενάζαμε νά τήν κρατήσουμε...??
    Λοιπόν, θα ξεκινήσω λέγοντας ξανά την ίδια παπαριά, ότι όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι και όλα τα μυαλά επίσης... Οι εμπειρίες επίσης, που έχει ο καθένας μας καθορίζουν και τις απαιτήσεις του πολλές φορές...και εξηγούμε..., εγώ, σαν ολίγον βλαμμένος, ξεκίνησα τα ταξιδάκια με κάτι 250άρια εντούρα και δικαβαλα μάλιστα πολλές φορές... Συνέχισα με ΚΤΜ 640 ADV και όργωσα την Ελλάδα (όσο μπορούσα...), χειμώνα καλοκαίρι και δικάβαλο τις περισσότερες φορές... (γύρος Πελλοπονήσου, Πήλια, 'Αγραφα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, ΘεσαΛΛονική -καλά το γραψα...- Χαλκιδική, κεντρική Μακεδονία, γύρος Κρήτης, πολλά νησιά και άλλα που ξεχνάω...). Μετά λοιπόν πήρα το 990 και σοβάρεψαν λίγο τα πράγματα...21 μέρες Ιταλία-Γαλλία-Μονακό-Αυστρία και 17 μέρες όλα τα Βαλκάνια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=108541. Πήγα και Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, και 2 36άωρα μόνος-μονός...
    Με αυτά λοιπόν σαν εμπειρία έχω να πω ότι δεν μου χρειάζετε κάτι διαφορετικό...και ούτε η γυναίκα μου παραπονέθηκε για κάτι, παρά μόνο που δεν της μαθαίνω να οδηγάει... Το μηχανάκι στο δρόμο είναι ακλόνητο και με πλήρες φορτίο σε γεμίζει με σιγουριά και ασφάλεια (πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις...) το γκάζι του δεν τρομάζει κανένα και στην εθνική με 160 ταξιδευω κυρία και κάνω και καμιά προσέραση με 190 ΑΝΕΤΑ. Καίει τον πάτο του όταν το ανοίγεις αλλά και για αυτό όπως προείπα υπάρχουν λύσεις...όσους με προσπερνάνε στην εθνική του Τιμωρώ στο Δομοκό, Αρτεμίσιο και όπου αλλού στροφάρει ο δρόμος...
    Μονός δε και με τα απαραίτητα μόνο για 36άωρο έκανε να μου φύγει το χαμόγελο μέρες...
    Δεν έχω ταξιδέψει ούτε με βαραντέρο ούτε με γκολντγουινγκ οπότε δεν παίζει σύγκριση...αλλά χέστηκα...γουστάρω να ανοίγω την πόρτα του γκαράζ και να καυλώνω...και όχι να κοιτάω στα φανάρια δεξιά και αριστερά...
    Για "ιδιατερότητες" τι να πω ξανά και ξανά τα ίδια...με άφησε έξω από την Σόφια δια ασήμαντη αφορμή αν διαβάσεις και ποτέ ξανά ούτε και η προηγούμενη, το 640...
    Νομίζω ότι πέρα από την αναζήτηση μηχανής για ταξίδια πρέπει να αναζητήσουμε και το "ταξίδι" και την σημασία του για μας... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132837
    Καλά τα λέει ο Νικόλας εδώ και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα...

Υ.γ.1 Εδώ και 1,5 χρόνο αμήχανος στο Εδιμβούργο...
    υ.γ.2 ...αλλά δεν μου είπες την γνώμη σου για το Tiger 900/955i...
    Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...
    Τελευταία τροποποίηση από LOUKILOUK; 02/01/2013 στις 13:26.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν, θα ξεκινήσω λέγοντας ξανά την ίδια παπαριά, ότι όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι και όλα τα μυαλά επίσης... Οι εμπειρίες επίσης, που έχει ο καθένας μας καθορίζουν και τις απαιτήσεις του πολλές φορές...και εξηγούμε..., εγώ, σαν ολίγον βλαμμένος, ξεκίνησα τα ταξιδάκια με κάτι 250άρια εντούρα και δικαβαλα μάλιστα πολλές φορές... Συνέχισα με ΚΤΜ 640 ADV και όργωσα την Ελλάδα (όσο μπορούσα...), χειμώνα καλοκαίρι και δικάβαλο τις περισσότερες φορές... (γύρος Πελλοπονήσου, Πήλια, 'Αγραφα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, ΘεσαΛΛονική -καλά το γραψα...- Χαλκιδική, κεντρική Μακεδονία, γύρος Κρήτης, πολλά νησιά και άλλα που ξεχνάω...). Μετά λοιπόν πήρα το 990 και σοβάρεψαν λίγο τα πράγματα...21 μέρες Ιταλία-Γαλλία-Μονακό-Αυστρία και 17 μέρες όλα τα Βαλκάνια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=108541. Πήγα και Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, και 2 36άωρα μόνος-μονός...
    Με αυτά λοιπόν σαν εμπειρία έχω να πω ότι δεν μου χρειάζετε κάτι διαφορετικό...και ούτε η γυναίκα μου παραπονέθηκε για κάτι, παρά μόνο που δεν της μαθαίνω να οδηγάει... Το μηχανάκι στο δρόμο είναι ακλόνητο και με πλήρες φορτίο σε γεμίζει με σιγουριά και ασφάλεια (πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις...) το γκάζι του δεν τρομάζει κανένα και στην εθνική με 160 ταξιδευω κυρία και κάνω και καμιά προσέραση με 190 ΑΝΕΤΑ. Καίει τον πάτο του όταν το ανοίγεις αλλά και για αυτό όπως προείπα υπάρχουν λύσεις...όσους με προσπερνάνε στην εθνική του Τιμωρώ στο Δομοκό, Αρτεμίσιο και όπου αλλού στροφάρει ο δρόμος...
    Μονός δε και με τα απαραίτητα μόνο για 36άωρο έκανε να μου φύγει το χαμόγελο μέρες...
    Δεν έχω ταξιδέψει ούτε με βαραντέρο ούτε με γκολντγουινγκ οπότε δεν παίζει σύγκριση...αλλά χέστηκα...γουστάρω να ανοίγω την πόρτα του γκαράζ και να καυλώνω...και όχι να κοιτάω στα φανάρια δεξιά και αριστερά...
    Για "ιδιατερότητες" τι να πω ξανά και ξανά τα ίδια...με άφησε έξω από την Σόφια δια ασήμαντη αφορμή αν διαβάσεις και ποτέ ξανά ούτε και η προηγούμενη, το 640...
    Νομίζω ότι πέρα από την αναζήτηση μηχανής για ταξίδια πρέπει να αναζητήσουμε και το "ταξίδι" και την σημασία του για μας... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132837

Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ 990 ΤΟΥ 2012 ΜΟΝΤΕΛΛΟ.........

Είναι πολύ όμορφο μηχανάκι,ή σέλλα μού φάνηκε Σπαρτιάτικη,τό στήσιμο τέλειο.
    12500 προσφορά.
    Οί άναστολές έχουν νά κάνουν μέ τό θέμα ίδιαιτερότητες........
    Σήμερα δέν είσαι σίγουρος γιά τίποτε πλέον ΑΛΛΑ ,όταν άκούς καί διαβάζεις...........
    Άπό σένα διάβασα γιά τό ΚΤΜ,τόν αύτοσαρκασμό πού έβγαλες τότε πού έμεινες.
    Ίσως μέ ένα τέτοιο μηχανάκι σέ σχέση μέ κάποια πού ΔΗΛΩΝΟΥΝ άξιόπιστα
    νά είναι οί κακές πιθανότητες περισσότερες.
    Προσωπικά δέν θά τολμούσα.
    Γιά τό tiger πού γράφεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ.
    Ούτε πότε καί άν σταμάτησε νά παράγεται έξω,τίποτε........
    Πάντως είσαι μές στό μυαλό μου,μπράβο γιά τό Γιαμάχα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

MPRAVO soy...tha se perasei gia kanan iroa tis marvel tora o terens...perastika.
    episis gia to oti kaiei to ktm otan to anoigeis..psaxno ego poio rimadaki apo osa exoyme anaferei...de tha kapsei..otan to fortoseis 3 balitses ena tank bag ...toy valeis zelatina pampriz...toy valeis k dyo atoma..exei apoktisei pleon ti aerodinamiki..mias ageladas..k to pas 180....

αυτή η πουτ@ν@ η ΑΕΚ μία ζωή στην διχόνοια.....

3 ΑΕΚΑΚΙΑ (τερενς, δούκας, λούκι λουκ) τσακώνονται αν έφαγε ο ντέμης λεφτά ή όχι .... ώρα είναι να μπει και ο φίλος μου ο χατζημούσιας να πει τα δικά του τώρα....

χαλαρώστε ρε παιδιά..... αν θέλετε να βρείτε το ΤΕΛΕΙΟ, κάντε ένα κολάζ (μοτέρ απο τάδε, πλαίσιο από δείνα, αναρτήσεις απο το άλλο κλπ κλπ) και τέλος (αν και εκεί θα βρούμε σαν οριτζιναλ αεκτζήδες να πλακωθούμε πάλι )

υγ.... το παρόν είναι χαλαρωτικό....

Φαντάσου γέλιο που θα ρίχνουν ο βροχιδης και ο sid1967 με το παρόν θρεντ…

Terens γερνάς …
    Έτσι όπως τα περιγραφείς , η ιδανική μηχανή για ταξίδια-εκδρομες κ.λ.π είναι … το TOYOTA LANDCRUISER …. Άνεση , ασφάλεια ,αξιοπιστία , σταθερότητα , ον-οφφ ,και το πετρέλαιο καίει και λίγα ….

Αντε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα και περισσότερες εκδρομές με ότι παρτάλι έχει ο καθένας…

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Έτσι όπως τα περιγραφείς , η ιδανική μηχανή για ταξίδια-εκδρομες κ.λ.π είναι … το TOYOTA LANDCRUISER …. Άνεση , ασφάλεια ,αξιοπιστία , σταθερότητα , ον-οφφ ,και το πετρέλαιο καίει και λίγα ….

Αντε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα και περισσότερες εκδρομές με ότι παρτάλι έχει ο καθένας…
    Πεστα ρε φιλε.

Γραφτε χιλιομετρα με οτι εχετε/αγορασετε και για οσο μπορειτε.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Φαντάσου γέλιο που θα ρίχνουν ο βροχιδης και ο sid1967 με το παρόν θρεντ…

Terens γερνάς …

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ................ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Όντως γερνάω,άλλιώς θάπαιρνα ότι νάναι καί θά τήν έκανα.....
    Όμως νά σού πώ καί κάτι.
    Κάποτε βρίσκει στό δρόμο ένας θαυμαστής τόν συγχωρεμένο τόν Άλεξανδράκη
    μεγάλο έραστή καί γυναικά τού Έλληνικού κινηματογράφου στίς παλιές του δόξες.
    Ό Άλεξανδράκης είχε περάσει πιά τά 70............
    Πώ ...πω πώς έγινες έτσι ρέ Άλέκο,πώς κατάντησες έτσι ΓΕΡΑΣΕΣ......προφανώς τόν είχε στό μυαλό του
    νέο ,φρέσκο, δυνατό κι ώραίο.
    Κί ό Άλέκος έτοιμόλογος όπως πάντα.............
    Τό φαντάζεσαι νά μήν ΕΙΧΑ ΓΕΡΑΣΕΙ......!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ................ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Όντως γερνάω,άλλιώς θάπαιρνα ότι νάναι καί θά τήν έκανα.....
    Όμως νά σού πώ καί κάτι.
    Κάποτε βρίσκει στό δρόμο ένας θαυμαστής τόν συγχωρεμένο τόν Άλεξανδράκη
    μεγάλο έραστή καί γυναικά τού Έλληνικού κινηματογράφου στίς παλιές του δόξες.
    Ό Άλεξανδράκης είχε περάσει πιά τά 70............
    Πώ ...πω πώς έγινες έτσι ρέ Άλέκο,πώς κατάντησες έτσι ΓΕΡΑΣΕΣ......προφανώς τόν είχε στό μυαλό του
    νέο ,φρέσκο, δυνατό κι ώραίο.
    Κί ό Άλέκος έτοιμόλογος όπως πάντα.............
    Τό φαντάζεσαι νά μήν ΕΙΧΑ ΓΕΡΑΣΕΙ......!!!!!!!
    Δυστυχώς , το γήρας δεν είναι αναστρέψιμο…

Αν πληροίς όλες τις άλλες προϋποθέσεις (υγεια ,χρόνο ,χρήμα) και το μόνο που σου λείπει είναι η κατάλληλη μηχανή , τσιμπάς μια μεταχειρισμένη σουπερ τενερε με 9999 ευρω (που την γουστάρεις) και σου εύχομαι το επόμενο θρεντ που θα ανοίξεις να είναι στα ταξιδιωτικά….

Να θυμάσαι οτι φέτος θα είμαστε ένα χρόνο νεότεροι από ότι του χρόνου…

Δυστυχώς , το γήρας δεν είναι αναστρέψιμο…

Αν πληροίς όλες τις άλλες προϋποθέσεις (υγεια ,χρόνο ,χρήμα) και το μόνο που σου λείπει είναι η κατάλληλη μηχανή , τσιμπάς μια μεταχειρισμένη σουπερ τενερε με 9999 ευρω (που την γουστάρεις) και σου εύχομαι το επόμενο θρεντ που θα ανοίξεις να είναι στα ταξιδιωτικά….

Να θυμάσαι οτι φέτος θα είμαστε ένα χρόνο νεότεροι από ότι του χρόνου…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
    ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΤΑΞΙΔΙ, ΕΚΔΡΟΜΗ...

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ...

ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ....................ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ

Κάτω άπό τή μέση,

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αυτή η πουτ@ν@ η ΑΕΚ μία ζωή στην διχόνοια.....

3 ΑΕΚΑΚΙΑ (τερενς, δούκας, λούκι λουκ) τσακώνονται αν έφαγε ο ντέμης λεφτά ή όχι .... ώρα είναι να μπει και ο φίλος μου ο χατζημούσιας να πει τα δικά του τώρα....

χαλαρώστε ρε παιδιά..... αν θέλετε να βρείτε το ΤΕΛΕΙΟ, κάντε ένα κολάζ (μοτέρ απο τάδε, πλαίσιο από δείνα, αναρτήσεις απο το άλλο κλπ κλπ) και τέλος (αν και εκεί θα βρούμε σαν οριτζιναλ αεκτζήδες να πλακωθούμε πάλι )

υγ.... το παρόν είναι χαλαρωτικό....
    Από όσα γράφεις το μόνο λάθος είναι ότι τσακωνώμαστε... ίσως, το πολύ πολύ να διαφωνούμε...
    κατα τα άλλα

Νομίζω ότι έκανα ξεκάθαρο το γεγονός ότι συμφωνώ με την άποψη ταξίδι για το ταξίδι χωρίς μιζέριες και απαστράπτουσες αναγκαστικά, μηχανές. Τέλειο όχημα για όλους όντως δεν παίζει όπως και το τέλειο ταξίδι για τον καθένα διαφέρει...

Προς Δούκα... όταν τα ανοίξεις φορτωμένα δικάβαλα όλα καίνε αλλά το δίκο πάντα έκαιγε και παραπάνω ρε γαμώτο...βέβαια η ψαλίδα μίκραινε στα πολλά...
    Καλή χρονιά με περισσότερα ταξίδια και λιγότερη γκρίνια...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μέλος Το avatar του/της IRAKLIS VOLOS

varadero xlv 1000 mk3

ταξιδιαρικο ανετο αξιοπιστο.και το πηλιο για πλακα.δοκιμασμενο!!!!!!jpg.gif 197345_300214750092593_948890339_n.jpg (54,8 KB)
    jpg.gif 413588806_04e2961283.jpg (38,1 KB
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 197345_300214750092593_948890339_n.jpg‎   413588806_04e2961283.jpg‎  

Μέλος Το avatar του/της IRAKLIS VOLOS

και ειναι και κουκλα!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRAKLIS VOLOS Προβολή μηνύματος
    ταξιδιαρικο ανετο αξιοπιστο.και το πηλιο για πλακα.δοκιμασμενο!!!!!!jpg.gif 197345_300214750092593_948890339_n.jpg (54,8 KB)
    jpg.gif 413588806_04e2961283.jpg (38,1 KB
    jpg.gif Καλα νερα 008.jpg (104,8 KB)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Καλα νερα 008.jpg‎  

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Photoshop θα είναι η φωτογραφία που ξυνει βαλίτσες το Varadero αφού δεν στρίβει αυτό είπε ο Terens ρε σεις. (Ελπίζω να δέχεσαι και λίγο καζούρα έτσι Terens??)
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Από όσα γράφεις το μόνο λάθος είναι ότι τσακωνώμαστε... ίσως, το πολύ πολύ να διαφωνούμε...
    κατα τα άλλα
    ...
    ναι, αυτό εννοούσα.... μου διέφυγαν τα " ".....

Καλή χρονιά με περισσότερα ταξίδια και λιγότερη γκρίνια...

αυτό

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27