Σελίδα 19 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Τι είστε εσείς ρε πστ μου.... Βάζω και μένα μέσα, κι ας μην μένω Αθήνα...

Αντί να βγούμε στους δρόμους πάλι μπας και γίνει τίποτε, έστω μια διαμαρτυρία για το πετρέλαιο θέρμανσης, αφήστε τα άλλα, μόνο για αυτό έστω... καθόμαστε και τραβάτε το βάτραχο από τα άκρα του... Πέλετ να πάρεις ο ένας, ράφια να κάψεις ο άλλος... ότι νάναι είμαστε...

Ας τον πιούμε τώρα αμφότεροι, και οι τζακάτοι/ξυλοσομπάτοι και οι καλοριφεράτοι... για μλκιες ξέραμε να κατεβαίνουμε στο δρόμο (π.χ. πόλεμος στην Παλαιστίνη) για να διαμαρτυρηθούμε, για τα δικαιώματά μας δεν κουνιέται φύλλο...

Οσο καθόμαστε στον καναπέ και όσο ενεργούμε σαν μονάδες κι όχι έστω σαν μικρά σύνολα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε προς το καλύτερο.

Αξιοι της μοίρας μας...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος

Αντί να βγούμε στους δρόμους πάλι μπας και γίνει τίποτε, έστω μια διαμαρτυρία για το πετρέλαιο θέρμανσης, αφήστε τα άλλα, μόνο για αυτό έστω... καθόμαστε και τραβάτε το βάτραχο από τα άκρα του... Πέλετ να πάρεις ο ένας, ράφια να κάψεις ο άλλος... ότι νάναι είμαστε...

Ας τον πιούμε τώρα αμφότεροι, και οι τζακάτοι/ξυλοσομπάτοι και οι καλοριφεράτοι... για μλκιες ξέραμε να κατεβαίνουμε στο δρόμο (π.χ. πόλεμος στην Παλαιστίνη) για να διαμαρτυρηθούμε, για τα δικαιώματά μας δεν κουνιέται φύλλο...

Οσο καθόμαστε στον καναπέ και όσο ενεργούμε σαν μονάδες κι όχι έστω σαν μικρά σύνολα, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε προς το καλύτερο.

Αξιοι της μοίρας μας...
    TA LES OLA STHN YPOGRAFH SOY..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος

Αξιοι της μοίρας μας...
    Αυτό…

και όταν θα αρχίσουν οι πλημύρες θα λένε το κράτος φταίει
    (και φταίει γιατί δε τους μπιπ όταν κόβανε τα δέντρα)

Από τα μέσα του 80 σχεδόν ΟΛΕΣ οι νέες πολυκατοικίες στην Αθήνα διέθεταν στα διαμερίσματα τους τζάκι …. Ήταν ένα γκλαμουρατο έξτρα…. (μαζί βεβαίως και με τον ημιυπαίθριο)…

Τι ωραίες βραδιές περάσαμε κοντά σε αυτό …. Σκαλίζαμε τα ξύλα ,ψήσαμε κάστανα ,κρεμάσαμε την κάλτσα του αη βασιλη και από πάνω το ξυλόγλυπτο που είχαμε αγοράσει σε κάποιο ταξίδι στην Σκύρο…

Σχεδόν 30 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε αν αυτή η μαζική τζακολαγνια θα είχε κάποια επίπτωση στην υγεία…
    Όπως , επίσης , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε σε μια πηγμένη στο τσιμέντο πόλη , για τους καυστηρες , τους ημιυπαιθριους , τους χωρους πράσινου ,τα καυσαέρια , τα σκουπίδια κ.λ.π

Και όλα αυτά ,σε μια τερατουπολη σαν την Αθήνα, δεν μπορούν να επαφίονται στην καλή θέληση των κατοίκων της …

Φιλε panoskl με το καλο να σας ελθει το νέο μελος και περαστικά στην κορούλα…. Δυστυχώς , γνωρίζεις πολύ καλα ότι η Αθήνα από άποψη υγιεινής είναι ότι χειρότερο για να μεγαλώσει ένα παιδί… δεν είναι τωρινό και δεν φταίνε μονο τα τζακια…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εμπρός στον αγώνα για το δικαίωμα μας να καίμε πετρέλαιο.
    Και κατά τα άλλα το παίζουμε οικολόγοι.
    Απ ότι φαίνεται δεν μας βρήκε τυχαία η κρίση.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως επειδή το θέμα το εξαντλήσαμε μέχρι ολοκληρωτικής καύσεως (χωρίς κατάλοιπα) εγώ λέω να μαζευόμαστε εναλλάξ στα σπίτια γκρουπάκια ατόμων με ίση αναλογία αρσενικών - θηλυκών (εκτός και αν κάποιοι θέλουν αλλιώς, καλώς να το πράξουν, δεν θίγω κανένα) και να γίνεται της π@ρτουζας το κάγκελο. Έτσι και θα ζεστενόμαστε και τα νεύρα θα καλμάρουν και τα δάση δεν θα υποφέρουν και η αιθαλομίχλη θα εξαφανιστεί (θα έχουμε ένα ελάσσονος θέμα με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, αλλά nevermind) και θα δεις για πότε η πραγματική και ουσιαστική αλληλεγγυή θα αποκτήσει βάση και έννοια... να μη βοηθήσεις το συνάνθρωπο σου ο οποίος σου απαύτωσε τη δική σου και εσύ του βάτεψες τη δική του την προηγούμενη νύχτα; Δε λέει βρε αδερφέ, δεν θα σου πηγαίνει η καρδιά! Ως μέτρο ασφαλείας, τους παγαπόντηδες που θα πάνε να μας μαγαρίσουν το κωλ@ρ@κι, θα τους στιγματίζουμε ως μνημονιακούς και θα τους πετάμε έξω.

Απ ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τη μαλκια κάνανε με το φόρο στο πετρελαιο θέρμανσης... ελπίζω να το κατανοήσουν όσον αφορά και τα καύσιμα κίνησης.... και να επανέλθουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα.

Ελπίζω δλδ....http://www.tovima.gr/society/article/?aid=491325

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Εγώ γιατί έχω την αίσθηση πως αντί να κατεβάσουν το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης (όπως λέει το άρθρο ) , θα ανεβάσουν στο θεό το κόστος των ξύλων .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Απ ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τη μαλκια κάνανε με το φόρο στο πετρελαιο θέρμανσης... ελπίζω να το κατανοήσουν όσον αφορά και τα καύσιμα κίνησης.... και να επανέλθουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα. Ελπίζω δλδ....http://www.tovima.gr/society/article/?aid=491325
    @@ κατάλαβαν..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    @@ κατάλαβαν..
    +1 ακομα και στα καυσιμα κινησης αν κατσει κανεις και υπολογισει στα γρηγορα τις καλες εποχες τι λεφτα εβγαζε το κρατος απο τους φορους θα διαπιστωσει οτι τα εσοδα παρα τη μειωση της καταναλωσης ειναι περισσοτερα τωρα που εχουμε ΕΦΚ πανω στον ΕΦΚ! κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να πεσει ενα 20 με 30 τα εκατο κι αλλο η καταναλωση για να φανει φως στο τουνελ! Και με το πετρελαιο θερμανσης κατι τετοιο παιζει. Δεν ειναι και τοσο ηλιθιοι οσο νομιζουμε οταν προκειται για την κονομα!
    Τελευταία τροποποίηση από Ichigo; 03/01/2013 στις 17:17.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Βλέπω να έχει φτάσει το θέμα αισίως στις 19 σελίδες και ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, έχω μια απορία από την αρχή... αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που τονίζουν τις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων κτλ, την ίδια στιγμή θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα και κεκτημένο να καπνίζουν και να φουμάρουν αρειμανίως σε κλειστούς χώρους που υποτίθεται ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Εμένα τουλάχιστο μου μοιάζει το λιγότερο τραγελαφικό κάποιος να ωρύεται για τις βλαβερές συνέπειες για την υγεία και το περιβάλλον της καύσης ξύλων και ταυτόχρονα να ντουμανιάζει μικρά παιδιά και τους γύρω του με το "αβλαβές" τσιγαράκι του...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Βλέπω να έχει φτάσει το θέμα αισίως στις 19 σελίδες και ειλικρινά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, έχω μια απορία από την αρχή... αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που τονίζουν τις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων κτλ, την ίδια στιγμή θεωρούν δημοκρατικό τους δικαίωμα και κεκτημένο να καπνίζουν και να φουμάρουν αρειμανίως σε κλειστούς χώρους που υποτίθεται ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Εμένα τουλάχιστο μου μοιάζει το λιγότερο τραγελαφικό κάποιος να ωρύεται για τις βλαβερές συνέπειες για την υγεία και το περιβάλλον της καύσης ξύλων και ταυτόχρονα να ντουμανιάζει μικρά παιδιά και τους γύρω του με το "αβλαβές" τσιγαράκι του...
    μην ανοίξω άλλο θέμα φίλε μου αλλά πιστεψέ με το κινητό και οι καιρέες που μας περικλύουν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά αποτι το τσιγάρο..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    μην ανοίξω άλλο θέμα φίλε μου αλλά πιστεψέ με το κινητό και οι καιρέες που μας περικλύουν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά αποτι το τσιγάρο..
    Θα καταλήξουμε σε άλλα μονοπάτια τώρα...το θέμα μου δεν είναι τί κάνει περισσότερο και τί λιγότερο ζημιά. Το λέω άλλη μια φορά... θεωρώ τραγελαφικό κάποιος να κόπτεται για το κακό που προκαλούν τα καυσόξυλα και την ίδια στιγμή να θεωρεί ότι είναι δικαίωμά του να καπνίζει σε κλειστούς χώρους με μικρά παιδιά δίπλα του και στο τραπέζι να έχει κι ένα ταμπελάκι "απαγορεύεται το κάπνισμα" για να συμπληρωθεί το θέατρο του παραλόγου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι πολωνεστε στις αποψεις.απο τη μια τραβαει το σκοινι ο γιωργος στο ενα ακρο (λανθασμενα κατα τη γνωμη μου) σε αντιθεση με τον κωστα που τραβαει το σκοινι προς το αλλο ακρο (και παλι λανθασμενα κατα τη γνωμη μου).

kapou sti mesi diladi???? axxaaxaxxxx

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Απ ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν τη μαλκια κάνανε με το φόρο στο πετρελαιο θέρμανσης... ελπίζω να το κατανοήσουν όσον αφορά και τα καύσιμα κίνησης.... και να επανέλθουν οι τιμές σε λογικά επίπεδα.

Ελπίζω δλδ....http://www.tovima.gr/society/article/?aid=491325

Μακάρι να είχαν τέτοιες ευαισθησίες... σιγά μην τους νοιάζει η αιθαλομίχλη και τα βλαβερά κατάλοιπα από τα καυσόξυλα. Σε λίγο θα πουν ότι είναι υγιεινό να αναπνέεις από καμινάδα που καίει πετρέλαιο. Αυτό που τους τσούζει είναι ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ αφού η κατανάλωση έχει πιάσει πάτο. Η τάχαμου οικολογικές ευαισθησίες είναι το περιτύλιγμα...

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία