σε τι να σε διαφωτισω;σε κατι που προσωπικα για σενα γνωριζεις μονο εσυ;
σε τι να σε διαφωτισω;σε κατι που προσωπικα για σενα γνωριζεις μονο εσυ;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ναι το ξερω,απτην αρχη ειπωθηκαν τετοια μοντελα αλλα εχει ξεφυγει το θεμα..γιαυτο ειπα οτι κοιταμε ποια την εχει μεγαλυτερη...τεσπα,ελπιζω να την βρειτε την ακρη...θα ηθελα πολυ να δω ποια θα επικρατησει!!!!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Η καλυτερη μοτο ειναι η τσεπη σε παει παντου
με οτι και να εχεις κατω απο τα ποδια σου.
η ιδανικη μοτο ειναι του αλλουνου........
εμεις οποια και να εχουμε του αλλουνου ζηλευουμε........
+900
Εγώ αυτό θα το ξανασκεφτόμουνΑ
Εγώ στο δικό μου ταξιδιωτικό μηχανάκι αλλάζω προληπτικά πράγματα.
ΤPS
Ρουλεμάν τροχών (1οο οοο)
Πινία (100 000)
Καδένα εκκεντροφόρου.
Σολινάκια φρένων μετά από κάτι χρόνια κλπ
Υπάρχουν μέρη στο κόσμο τούτου που δεν θέλεις να μείνεις.
Είναι βασικό για τη στεγανότητα του οργανισμού σου.
Πιο απλά να το δούμε είναι απογοητευτικό να γυρίσει η μηχανή με τρένο (που θα στη κάνει αγνώριστη) και να χαλάσει το ταξίδι (και τα λ7 σου) επειδή δεν άλλαξες τους ρημαδιασμένους σωλήνες του ψυγείου !
Στα άλλα συμφωνώ σε όλα.
![]()
Επική ταινία. Ακόμα έχω σε λούτρινο τον αρχηγό των Knights Who Say Ni και καπάκια απο καρύδες που έφτιαξα για να κάνω τον ήχο αλόγου με εναν φίλο μπροστά να κάνει πως ιππέυει όπως στο έργο εχεχεχεχεχεχεχεχεχε.
Πέρα πο αυτό γιατί στο τέλος το κόβω ο Terens νας μας λέει "Πέσατε όλοι θύματα του αστείου και παράλληλα της εσωτερικής αναζήτησης που σας έθεσα με το ερώτημα μου. Η ιδανική μηχανή φίλοι μου είναι η ψυχή του μοτοσυκλετιστή που θα πάει στα πάσα της ελβετίας και στα απόμερα και αφιλόξενα εδάφη της Αφρικής με ότι μηχανάκι έχει εκείνη την στιγμή διαθέσιμο χωρίς να ψάχνει να βρεί ποιό μηχανάκι θα τον φτάσει εκεί πιο έυκολα και πιο άνετα!!"
Κάπου εκεί θα στείλει ο DUKAS II μύνημα αλληλεγγύης και αγάπης στον Terens , θα κανονίσουν ραντεβού σε μια παραλία όπου τρέχοντας απο απόσταση σε αργή κίνηση και ενώ παίζει το γνωστό τραγούδι "Jet'eme" τα κορμιά των 2 θα συναντηθούν και θα θα ξεσπάσουν σε λυγμούς χαράς. THE END...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!