Καμιά φορά οι φίλοι Γερμανοί του εν λόγω μοτοκαταστήματος κάνουν και ωραία λάθη. Παρήγγειλα προ 2μηνίας revit ignition γυναικείο (το παλιό , γι αυτό και η έκπτωση) .270 με τα μεταφορικά ...και μου στείλανε το ignition 2 στο πακετάκι.....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι γιατί να θυμώσω χαχαχα
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
Εγώ έβαλα παραγγελία στις 26/10, λίγο πριν το κλείσιμο για 10 μέρες. Τους έστειλα mail 15/11 και μου απάντησαν μια βδομάδα μετά ότι θα στείλουν την παραγγελία, την περιμένω την Δευτέρα 3/12.![]()
The journey is the reward!
Απο εδω και περα θα το ξερω να το παραγγελνω μονος! χαχαχα
Μια φορα ειπα να παρω κατι απο εδω, και μου βγηκε απο την μυτη! Αρκετα! :Ρ
παρήγγειλα το προηγούμενο σαββατο παρέλαβα σήμερα.... όλα κομπλέ.....![]()
Και ναι ηρθε το κραονακι που παρειγγειλα με απολυτη επιτυχια !! Αν και ειχα αγχωτηει λογω του οτι ηταν η 1η μου παραγγελια .. 20 μερες εκανε και αξιζε το κοπο πιστευω γιατι γλιτωσα κοντα 300Ε ...εδω ειναι η επιλογη μου ! http://www.fc-moto.de/AGV-T2-Maori-Helmet πολυ ανετο κρανος και το προτεινω ανετα σ ολους τους αναβατες , παλιους και νεους !
να ρωτησω και γω κατι ρε παιδια.. εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες κατι πραγματα απο το fc moto και μου εχει ερθει ενα mail το οποιο λεει τον αριθμο της παραγγελιας μου και τον καταλογο με τα πραγμα...θα μου ερθει και αλλο mail ή θα μου ερθουν κατευθειαν τα πραγματα?? παρακαλω απαντηστε!!! sos
αααο οκ!!! δε θα μου ερθει κανενα αλλο mail δηλαδη ετσι???
οχι...γιατι?
Accipere quam facere praestat injuriam