Νιώθω πολύ τυχερός, που πήρα δίπλωμα πρίν από τριάντα χρόνια, όταν αυτός ο παλιόγερος
ήταν ακόμα τζόβενο, με κοντά παντελονάκια..........
Νιώθω πολύ τυχερός, που πήρα δίπλωμα πρίν από τριάντα χρόνια, όταν αυτός ο παλιόγερος
ήταν ακόμα τζόβενο, με κοντά παντελονάκια..........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ΚΑλως ηρθες και σου εύχομαι καλή επιτυχία με τις εξετασεις..![]()
Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου,και ψυχραιμια, να εισαι αφοσιωμένη στο μηχανακι και στην διαδρομη σου και οχι στον εξεταστη αν σε κοιταει.Και ολα θα πανε καλα.
Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου και καλες βολτες να χεις στη συνεχεια...
Σχετικα με τις εξετασεις για το αν υπαρχει καποια "παγιδα", ναι υπαρχει...
Δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να απογοητευσεις τους εξεταστες σου ξεχνωντας να τους δωσεις χαρτζιλικι. Δεν θα στο συγχωρεσουν και θα σε κοψουν..![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Καλησπέρα και ευχαριστώ θερμά !!
Αν σου έλεγα ότι δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο για την "βαζελίνη"θα έλεγα ψέματα. Από εγωισμό και απο το μισθό των 500 ευρώ το σκεφτομαι πολύ....Έχω ακούσει περι 200 ευρώ , δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μου φαίνονται πολλά....ξέρω πως και να το πάρω το δίπλωμα δεν με κάνει καλή οδηγό από μόνο του αλλά θέλω να τελειώσει αυτή η εκρεμμότητα δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά ξέρω ότι ταλαιπωρούν κοσμάκι......άμα δεν πέσει το παραδάκι.....
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, θα τις χρειαστώ στα σίγουρα!!![]()
τα εχουν κανει ετσι ουτως ωστε να ειναι υπερ τους το πραγμα οσον αφορα το οικονομικο...
εδωσε προσφατα ενας συναδελφος για διπλωμα και δεν λαδωσε και οπως ηταν φυσικο τον εκοψαν...
το γιατι:
ζητανε 200€ για λαδωμα και η "παρασταση" κανει 250€...
αν λοιπον δωσεις 450 εχεις σιγουρο το διπλωμα...
αν δωσεις μονο τα 250 της παραστασης και χωρις να λαδωσεις και σε κοψουν (που θα σε κοψουν)...θα ξαναπας για παρασταση δινοντας αλλα 250 και παλι εχεις την πιθανοτητα να κοπεις...δλδ θα εχεις δωσει συνολο 500 και δεν θα ξερεις αν θα το παρεις...
αρα προτιμας να δωσεις τα 450 και να το εχεις στο τσεπακι σου παρα να δωσεις 500 (250 της παραστασης Χ2) και να εξαρτασαι απο την "καλοσυνη" τους...
![]()
Διαφωνώ κάθετα με το λάδωμα και νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό το "αν δε λαδώσεις κόπηκες" αλλά ας μην το πιάσουμε τώρα αυτό.
Αν αμφιταλαντεύεσαι μέχρι την τελευταία στιγμή, έχε τα λεφτά μαζί σου (ή αν έχεις εμπιστοσύνη στο δάσκαλο δώσ'του τα εκείνου εξ'αρχής). Είναι πολλοί οι εξεταστές που έχουν τη φήμη του τσεκουριού αλλά και πολλοί αυτοί που ναι μεν άμα τους τα δώσεις θα τα πάρουν, αλλά αν είσαι σωστός δε θα σε κόψουν ασχέτως λαδώματος. Υπάρχει πιθανότητα ο δάσκαλος να τους ξέρει, να τους έχει ξανασυναντήσει ή να έχει ακούσει διάφορα (απ'όσο γνωρίζω όμως δεν ξέρουν από πριν ποιοι θα έρθουν για εξεταστές). Οπότε μόλις εμφανιστούν παίζουν τα εξής σενάρια:
1. Τους ξέρει/έχει ακουστά και είναι τσεκούρια = δίνει το λάδι
2. Τους ξέρει/έχει ακουστά και είναι νορμάλ = οδηγάς σωστά και περνάς
3. Δεν τους ξέρει/έχει ακουστά = αποφασίζεις, πράττεις κι αναλόγως εισπράττεις.