Eγω παλι οταν πηγα να δωσω εδινα στον Χολαργο με ενα CB.Ο δασκαλος δεν εσβησε την μηχανη την ωρα που με ρωτουσαν περι ημερομηνιας ελαστικων και διαφορα αλλα στοιχεια γιατι δεν ειχε ρευμα η μπαταρια να ξαναπαρει.Με ρωτουσαν τι τυπους φρενα ειχε το μηχανακι και διαφορες αλλες τετοιες μ..........ς.Μεχρι που με ρωτησαν που βρισκετε η μπαταρια και τους λεω κατω απ την σελα.ωραια μου λεει ανοιξτε την σελα να κανουμε ελεγχο στην μπαταρια.Ανοιγω το ενα το σελακι αλλα το αλλο ηθελε μακρυ αλλεν αν θυμαμαι καλα.Του λεω δεν εχω κλειδι να το λυσω και ετσι αρχισε μια μεγαλη φασαρια με την σχολη και τους εξεταστες γιατι η μηχανη δεν ειχε εργαλεια κατω απ την σελα και γιατι δεν ειχε μπαταρια και την ειχαμε σε λειτουργια ολη την ωρα.Με τα πολλα του δωσανε διορια 30 λεπτα να παει να φερει την αλλη μηχανη της σχολης που ηταν CB F,εκει καπως χαλαστηκα αλλα ευτυχως με ειδαν απ την αρχη οτι το ειχα κι ετσι δεν με τραβηξαν πολυ,στο 3ο 8αρι μου ειπαν να βγω και στον δρομο εκανα 1 τετραγωνο μονο,ενω αλλους τους πηγανε αρκετα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τι διαμαντι ειναι αυτο που ειχα χασει!!!Γελασα με την ψυχη μου!!!Παλιογερε ειδικα η ατακα με την σκυλα που πιανει τον λεβιε απιστευτη!!!
Παμε για Best seller!!!
Καλο διπλωμα κοπελια κρατα το θεμα ζωντανο!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ακριβώς. (Με το "να οδηγάς" σε εισαγωγικά βέβαια. Να οδηγάς όσο χρειάζεται να ξέρεις ώστε να περάσεις. Δεν είναι οδήγηση με όλη την έννοια της λέξης αυτό που μαθαίνεις στη σχολή.)
Ο κανόνας τουλάχιστον αυτός είναι. Εξαιρέσεις υπάρχουν, κι εξεταστές που δεν τους έκατσε η γυναίκα τους το προηγούμενο βράδυ και δεν τους λάδωσες κι εσύ, οπότε θα σε "αναγκάσουν" να κάνεις τη μαλακία ώστε να σε κόψουν. Ακόμα κι αυτοί όμως, τόσο βλαμμένοι ώστε να σε κόψουν χωρίς να κάνεις το παραμικρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Οπότε καταγγελίες και ιστορίες είναι να'χαμε να λέγαμε.
Κι ο ρόλος του λαδώματος (ξαναλέω κατά κανόνα) είναι αυτός ακριβώς. Να σπρώξουν κάποιον να περάσει. Κάποιος ο οποίος δεν το έχει, λαδώνει ώστε να κάνουν τα στραβά μάτια στη μαλακία που θα κάνει.
Τώρα αν πνίγεις τα στοπ σαν κουνέλια, και λάδι να έχεις δώσει, δεν αποκλείεται να σε κόψουν.
Μια πονεμένη ιστορία αδικίας σίγουρα έχει ο καθένας μας να πει, αλλά σε γενικές γραμμές, αν έστεκε το "αν δε λαδώσεις κόπηκες", δε θα είχαμε δίπλωμα δεν ξέρω κι εγώ πόσοι από εδώ μέσα (ή από εκεί έξω).
Και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ας μην ξεχνάμε ότι την ώρα που σε έχουν κόψει και βιώνεις την απογοήτευση του αιώνα και θίγεται ο εγωισμός σου και δε συμμαζεύεται, είναι πολύ πιο εύκολο να τα ρίξεις όλα στο "μαλάκα που σε έκοψε γιατί δεν το λάδωσες", παρά στη μαλακία που έκανες και κόπηκες...
Αρα αν κανεις σωστα οσα χρειαζονται σημαινει οτι ξερεις να οδηγας, αυτο μου λες.
Επισης δεν μπορεις να ξερεις αν θα κανεις λαθος..
Ουτε εγω λαδωσα και πανω στην εξεταση, στην αργη ευθεια πατησα κατω γιατι εχασα ισορροπια επειδη επεσε το ρελαντι και κοντεψε να σβησει το μηχανακι, ομως με περασε και κατι παρομοιο δεν μου ξανασυνεβει ποτε...
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Όχι. Δεν είπα αυτό.
Λέω ότι αν ΔΕΝ κάνεις σωστά όσα χρειάζονται τότε κάτι στραβό συμβαίνει με την οδήγησή σου. Για να γίνω πιο κατανοητός, αν ξέρεις ισορροπία δε σημαίνει ότι μπορείς να οδηγήσεις και καλά. Αν όμως ΔΕΝ ξέρεις ισορροπία ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις καθόλου!
Think faster than you ride
ΑΥΤΟ...............http://www.youtube.com/watch?v=6LOCBWf5oaY αυτό το κτήνος θα πάρω να βγώ στους δρόμους!!!! Μπού χα χα...........ipila:
Τρομερή παρουσίαση...............![]()