απορώ, το είχε προβλέψει κανείς ότι θα γίνει κάτι τέτοιο; αν ναι, το είχε ανακοινώσει; είχε προειδοποιήσει τους πολίτες;
αν κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει, ας βάλει link με post 2+ μηνών.
τελικα, εγω καταληγω πως σε καθε περιπτωση ολα αυτα τα συννεφα ειναι απο τη μαλακια των πολιτικων μας
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 05/01/2013 στις 10:41.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που λες...
Μάλλον έχεις κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μυαλό σου.
Επειδή στην δουλειά μου έχω να κάνω με πολλά άτομα απο επαρχία,το 95 τοις εκατό θέλει να γυρίσει πίσω αλλά δεν μπορεί..Εδώ θέλουμε να την κάνουμε εμείς που μεγαλώσαμε εδώ...
The only easy day was yesterday.
Όχι ακριβώς αυτό. Πιστεύω όμως ότι αρκετοί που μεγάλωσαν εκτός Αθηνών και οι γονείς τους μένουν ακόμα σε μικρές πόλεις ή χωριά της Ελλάδος, κάθονται πλέον στην Αθήνα χωρίς λόγο. Κάποτε κυνήγησαν τη καριέρα και τώρα πήραν τα @@ τους. Αυτοί όλοι κάλλιστα θα μπορούσαν να γυρίσουν και να ασχοληθούν με ότι έχει ο κάθε τόπος & γιατί όχι να αναπτύξουν δραστηριότητες στο τόπο αυτόν. Όμως πλέον είναι Αθηναίοι. :rotflmao::a31: Σκέψου πόσοι είναι πραγματικοί Αθηναίοι & πόσοι είναι αυτοί οι 30-40 ετών που πήγαν Αθήνα για δουλειά ή για μούρη..
Aυτοί που περιγράφεις Mike λογικά είναι άτομα που έχουν την άνεση να το κάνουν και γιατι οι συνταξιούχοι γονεις τους έχουν την άνεση να τους χρηματοδοτούν... είτε γιατί έχουν κάνει οικογένεια και έχουν μπλέξει με σχολεια κτλ...
Εγω ξέρω πολλά παιδιά που έχουν φύγει απο Αθήνα.. και γύρισαν στα χωριά πολεις , λόγω ανεργίας.. η έχουν φύγει στο Εξωτερικο...
Πάντως η γενιά μας 30+ δεν έχει πλέον το κόμπλεξ του χωριάτη και του πρωτευουσιάνου.. εχει ξεπεραστεί προ πολλού!!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Τελικά ζγα γζα το ξεφουρνίζουν...
Φόρο στα ξύλα !
![]()
Ρε πως τους ξέφυγε τόσο καιρό ????
![]()
τι σου κανει εντυπωση??
εχουν χασει τοσα εσοδα οι πετρελαϊκες λογω ολο αυτου, που εχουν αρχισει οι πιεσεις...(και γι'αυτο επεσε και η τιμη του πετρελαιου)...
επειτα, πανε με το ρευμα της εποχης για να βγαλουν και αυτοι (η κυβερνηση)...
ξυλα αγοραζει ο κοσμος?? ε, εξτρα φορο στα ξυλα...
πελλετ αγοραζει?? φορο στο πελλετ...
κ.ο.κ.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Zid; 06/01/2013 στις 11:14.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Και τοτε να δεις τι εχει να γινει με την παρανομη υλοτομηση.
Περα απο αυτους που εχουν τη δυνατοτητα να φορτωσουν το τσεκουρι στον ωμο και να πανε να κοψουν θα υπαρχουν κι αλλοι. Κι αυτοι θα ειναι το πραγματικο προβλημα.
Πόσο παει ο τονος τα ξυλα νομιμως με τους φορους και τα σεα μεα? Χ ευρω.
Θα ανοιξουν λοιπον μερικες "επιχειρησουλες" που ενας θεος ξερει απο που θα τα κοβουν τα ξυλαρακια, και θα τα πουλανε παρανομα κι ανευ φορου στη μιση τιμη. Κι εννοειται οτι οποιος ψωνισει απο αυτους δεν εχει οικολογική συνείδηση...
Οπως γινεται επι παραδειγματι (ειδικα τα τελευταια χρονια) με τον καπνο για τα στριφτα.
Αλλά άλλο ο καπνός άλλο τα δεντρα. Στον καπνο του λειπει μονο η φορολογικη συνειδηση.
Και θα καθόμαστε λοιπον τότε και θα λεμε "εχαθήκανε τα δαση, μην τα συζητάς Θανάση".
Ειπαμε ομως. Δε φταιει το κρατος. Αυτοι που κρυωνουν φταινε.