Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: HONDA GRAND

Νέο μέλος

HONDA GRAND

Καλησπέρα σε όλους.θα θελα την γνώμη σας για τις παρακάτω φώτος - έχω λύσει το μοτέρ κ βλέπω πολλές εκδορές εσωτερικά του μοτέρ.θα θελα την γνώμη σας αν αξίζει να ξεκινήσω επισκευή? τι φτιάχνετε? κ τι θέλει άλλαγμα με καινούριο κ γιατί??

http://s305.photobucket.com/albums/n...honda%20grand/

Νέο μέλος
    κανεις???

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    δλδ 4 μηνες μετα δεν το εχεις φτιαξει ακομα???

παντως το να μην παρεις απαντηση στα ερωτηματα που θετεις ειναι αν μη τι αλλο αναμενομενο! σαν να στελνεις 15 φωτογραφιες σου σε ενα γιατρο, και να τον ρωτας αν εχεις ζαχαρο, χοληστερινη τριγλυκεριδια, και σε τι ποσοστα ενα πραμα.....

Νέο μέλος
    Άστοχη Η Παρατήρηση σου...αμφιβάλω αν είδες έστω κ μια φωτογραφία!! Θα στείλω το μοτέρ στο μικροβιολογικό να πάρω απαντήσεις!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από salomon_says_k5 Προβολή μηνύματος
    θα θελα την γνώμη σας αν αξίζει να ξεκινήσω επισκευή? τι φτιάχνετε? κ τι θέλει άλλαγμα με καινούριο κ γιατί??

http://s305.photobucket.com/albums/n...honda%20grand/

προχωρα αδερφε ... φτιαξτο κι εμεις εδω ειμαστε.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Καλή χρονιά.
    Κατ' αρχήν αφού έχεις κάνει ήδη βίδες όλο το μοτέρ αρχίζεις με ένα καλό καθάρισμα να φύγουν όλα τα υπολοίματα λαδιού και σκουπιδάκια όπως επίσης ξύνεις με ένα κοπίδι προσεκτικά τις παλιές φλάτζες. Ελέγχεις όλα τα ρουλεμάν αν δουλεόυν σωστά. Γνώμη μου αφού το έχεις λύσει άλλαξέ τα όλα με καλά ρουλεμάν (οχι φτηνιάρικα). Επίσης πήγαινε το στρόφαλο να σου βάλουν νέα ρουλεμάν και κομβίο στροφάλου και να στο μετρήσουν (σε μηχανουργείο-ρεκτιφιέ). Τώρα τα υπόλοιπα εξαρτήματα απ' ότι μπορώ να δω στις φωτογραφίες πέρα από μικρογρατζουνιές από το δούλεμα δεν έχουν κάτι ανησυχητικό. Την τρόμπα λαδιού θα την αλλάξεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και κάποιες ροδέλες του σασμάν οι οποίες μου φαίνονται αρκετά ταλαιπωρημένες. Αυτά όσον αφορά τον κορμό του μοτέρ. Μετά κυλινδροπίστονα, η κεφαλή τρίψιμο ή αν χρειάζονται αλλαγή βαλβίδων.
    Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδα.
    Τώρα αν δεν έχω δει κάτι μπορεί κάποιος να με διορθώσει.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LKOSTAS Προβολή μηνύματος
    Καλή χρονιά.
    Κατ' αρχήν αφού έχεις κάνει ήδη βίδες όλο το μοτέρ αρχίζεις με ένα καλό καθάρισμα να φύγουν όλα τα υπολοίματα λαδιού και σκουπιδάκια όπως επίσης ξύνεις με ένα κοπίδι προσεκτικά τις παλιές φλάτζες. Ελέγχεις όλα τα ρουλεμάν αν δουλεόυν σωστά. Γνώμη μου αφού το έχεις λύσει άλλαξέ τα όλα με καλά ρουλεμάν (οχι φτηνιάρικα). Επίσης πήγαινε το στρόφαλο να σου βάλουν νέα ρουλεμάν και κομβίο στροφάλου και να στο μετρήσουν (σε μηχανουργείο-ρεκτιφιέ). Τώρα τα υπόλοιπα εξαρτήματα απ' ότι μπορώ να δω στις φωτογραφίες πέρα από μικρογρατζουνιές από το δούλεμα δεν έχουν κάτι ανησυχητικό. Την τρόμπα λαδιού θα την αλλάξεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και κάποιες ροδέλες του σασμάν οι οποίες μου φαίνονται αρκετά ταλαιπωρημένες. Αυτά όσον αφορά τον κορμό του μοτέρ. Μετά κυλινδροπίστονα, η κεφαλή τρίψιμο ή αν χρειάζονται αλλαγή βαλβίδων.
    Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδα.
    Τώρα αν δεν έχω δει κάτι μπορεί κάποιος να με διορθώσει.
    http://i305.photobucket.com/albums/n...d/DSC_8913.jpg
    αυτό το γραναζι μήπως ξέρεις πως βγαίνει?? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων...

Μέλος
    αυτό το γραναζι μήπως ξέρεις πως βγαίνει?? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων... [/QUOTE]

πιανεισ το πειρακι με πενσα χορισ να το τραυματισεις και ξεβιδωνεισ το γραναζι με το χερι

Νέο μέλος
    Thks Duk!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ