Σελίδα 23 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παιδιά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα και δεν μιλάω μόνο για τα ξύλα. Μιλάω για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα που ψάχνει απεγνωσμένα για έσοδα, σε λάθος μεριά όμως. Αντί να πάει να φορολογήσει το προϊόν ή την υπηρεσία στη γέννησή του ή στη μεταπώληση, αντί να φορολογήσει αυτούς που πρέπει να φορολογηθούν, το υπουργείο παίζει το κρυφτούλι με τα γνωστά πλέον κόλπα. Χειμώνας - κρύο - φόρο στο πετρέλαιο - δεν αγοράζω πετρέλαιο...... εεε φόρος σε ότι αγοράσεις για να ζεσταθείς. Να δείτε που το καλοκαίρι θα φορολογήσουν τις ξαπλώστρες και τ' αντηλιακά.

Και το χειρότερο όλως εμείς καθόμαστε και ανεχόμαστε τα μύρια όσα, σαν απλοί παρατηρητές, σαν όλ' αυτά να συμβαίνουν κάπου αλλού και να επηρεάζουν τις ζωές άλλων.

Αντιγράφω από το φβ του Χάρυ Κλυν
    ""Ο βιομήχανος Νικόλαος Μάνεσης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 30.714, 52 ευρώ.
    Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.870, 11 ευρώ.
    Ο εφοπλιστής και μιντιάρχης Ιωάννης Αλαφούζος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.160, 40 ευρώ.
    Ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 18.217, 41 ευρώ."

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΙΝΤΟΝΑΚΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ."

Έχει πολύ πράμα εκεί για όποιον ενδιαφέρεται .........
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ενδιαφέρον θα είχε και η δήλωση του Χάρρυ Κλυν (αν και τώρα να λέμε την αλήθεια πλέον δεν είναι 1980 να πουλάει κασσέτες με το κιλό...), του Λαζόπουλου, του Αυτιά και της λοιπής συνομοταξίας που κόπτεται για το λαουτζίκο...Κρατάω την ουσία σε αυτά που έγραψες, ότι ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ενδιαφέρον θα είχε και η δήλωση του Χάρρυ Κλυν (αν και τώρα να λέμε την αλήθεια πλέον δεν είναι 1980 να πουλάει κασσέτες με το κιλό...), του Λαζόπουλου, του Αυτιά και της λοιπής συνομοταξίας που κόπτεται για το λαουτζίκο...Κρατάω την ουσία σε αυτά που έγραψες, ότι ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.
    Δίκιο έχεις, ενδιαφέρον θα είχε αλλά μη συγκρίνεις σώβρακα με φανέλες. Μη βάζεις στο ίδιο καλάθι Αυτιά και Χάρυ, είναι ιεροσυλία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δίκιο έχεις, ενδιαφέρον θα είχε αλλά μη συγκρίνεις σώβρακα με φανέλες. Μη βάζεις στο ίδιο καλάθι Αυτιά και Χάρυ, είναι ιεροσυλία.
    Εντάξει, άλλο σώβρακο, άλλο φανέλα, αλλά υπάρχει και η σωβρακοφανέλα. Το θέμα δεν είναι εάν ο Χάρρυ Κλυν είναι καλύτερος από τον Αυτιά, εξάλλου το νόημα το έπιασες. Το θέμα είναι ότι ο Βγενόπουλος πάλι Βγενόπουλος θα είναι ό,τι και να γίνει...ο απατεώνας απατεώνας θα παραμείνει. Προχτές μίλαγα με ελεύθερο επαγγελματία ο οποίος κλασσικά φωνάζει για τα κλεμμένα και για το επίπεδο ζωής του, ο οποίος μόνος του έλεγε ότι τόσα χρόνια δήλωνε μόνο το αφορολόγητο και έβγαζε τα τριπλάσια και τετραπλάσια. Για αυτόν όμως κλέφτης είναι μόνο ο Βγενόπουλος και ο Κόκκαλης. Ο ίδιος λοιπόν, έλεγε προχτές ότι τώρα που φορολογούν άγρια τους ελεύθερους επαγγελματίες έφτιαξε μια εταιρεία για να φορολογείται με καθεστώς εταιρείας και να πληρώνει λιγότερο φόρο. Τα χαμένα λοιπόν από τη φοροδιαφυγή του συγκεκριμένου θα την πληρώσω ΠΑΛΙ εγώ όπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που είμαι μισθωτός και δεν κρύβω τίποτα. Ο τύπος αυτός για εμένα είναι ένας πάρα πολύ μικρός Βγενόπουλος, τα μεγέθη είναι ανόμοια και άνισα, αλλά 30-40 άλλοι τέτοιο που υπάρχουν μας κάνουν έναν κανονικό Βγενόπουλο. Ο απατεώνας απατεώνας θα μείνει, μικρός ή μεγάλος. Ο μόνος που ξέρω να έχει κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης είναι ένας μεγαλοσυνταξιούχος του Δημοσίου με σύζυγο επίσης μεγαλοσυνταξιούχο του Δημοσίου, ο οποίος βγάζει (και το ξέρω λόγω επαγγέλματος) από εμένα τα τετραπλάσια. Ο οποίος λοιπόν παραπονιέται συνεχώς για τη σύνταξή του -η οποία παρά τις περικοπές παραμένει ζηλευτή- κι επειδή δε δικαιούται επίδομα θέρμανσης έβαλε το γιο του να κάνει αίτηση για να το πάρει αυτός που δεν το δικαιούται...μπήκε στη διαδικασία να πάρει €190 το πολύ γιατί έτσι έχει μάθει να ζει και να επιβιώνει. Εάν δεν έχουν αλλάξει μυαλά με αυτά που ζούμε κάτι τέτοιοι δε γίνεται τίποτα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ...Χάρρυ Κλυν...
    Άσχετο, αλλά είναι από τους ελάχιστους που δε θα τους έβαζα στην πλέμπα των υπολοίπων του "είδους".

Και στο φινάλε, είτε τους χωνεύουμε είτε όχι, είτε μας αρέσουν είτε όχι, είτε τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι και θεωρούμε ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο είτε όχι, Λαζόπουλοι Κανάκηδες Τριανταφυλλίδηδες (Χάρρυ Κλυνν) Ελληνοφρενείς Πανούσηδες και λοιποί, και οι όποιες πιθανές φοροδιαφυγές τους, είναι φαιδρό να θεωρήσουμε ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα.

Κι ο υδραυλικός μου που δε μου κόβει απόδειξη (γιατί άμα μου κόψει απόδειξη θα πρέπει να κόψει και βραδυνό φαγητό και να πει στα παιδιά του να φάνε κανά γιαουρτάκι) φωνάζει και ωρύεται για την κατάσταση στη χώρα. Δε νομίζω ότι θα βοηθούσε κάπου (ακόμα και αν το έπραττε) να του πω "κοίτα πρώτα να μη φοροδιαφεύγεις εσύ και μετά μίλα για τον Τόμπολα, τον Αλαφρούζο, τον Βραδυνογιώργη και τον Ψαροκόκκαλη..."

Δεν βράζω στο ίδιο καζάνι τον υδραυλικό με τον καταξιωμένο πλέον καλλιτέχνη που σαφώς και βγάζει λεφτά (κατ'εμέ "καθαρά" κι όχι "λερωμένα" σε κάποιες από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις).
    Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα βάλω καν στην ίδια πρόταση κάποιον καλλιτέχνη με κάποιον από τις 50-80 οικογένειες που ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε.

Τα δημοσιογραφικά τσιράκια που τους σιγοντάρουν είναι από άλλο ανέκδοτο και μην το πιάσουμε κι αυτό τώρα (στον Μάτια αναφέρομαι γιατί δεν κατάλαβα που ταίριαξε με τους υπόλοιπους).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Άσχετο, αλλά είναι από τους ελάχιστους που δε θα τους έβαζα στην πλέμπα των υπολοίπων του "είδους".

Και στο φινάλε, είτε τους χωνεύουμε είτε όχι, είτε μας αρέσουν είτε όχι, είτε τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι και θεωρούμε ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο είτε όχι, Λαζόπουλοι Κανάκηδες Τριανταφυλλίδηδες (Χάρρυ Κλυνν) Ελληνοφρενείς Πανούσηδες και λοιποί, και οι όποιες πιθανές φοροδιαφυγές τους, είναι φαιδρό να θεωρήσουμε ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα.

Κι ο υδραυλικός μου που δε μου κόβει απόδειξη (γιατί άμα μου κόψει απόδειξη θα πρέπει να κόψει και βραδυνό φαγητό και να πει στα παιδιά του να φάνε κανά γιαουρτάκι) φωνάζει και ωρύεται για την κατάσταση στη χώρα. Δε νομίζω ότι θα βοηθούσε κάπου (ακόμα και αν το έπραττε) να του πω "κοίτα πρώτα να μη φοροδιαφεύγεις εσύ και μετά μίλα για τον Τόμπολα, τον Αλαφρούζο, τον Βραδυνογιώργη και τον Ψαροκόκκαλη..."

Δεν βράζω στο ίδιο καζάνι τον υδραυλικό με τον καταξιωμένο πλέον καλλιτέχνη που σαφώς και βγάζει λεφτά (κατ'εμέ "καθαρά" κι όχι "λερωμένα" σε κάποιες από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις).
    Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα βάλω καν στην ίδια πρόταση κάποιον καλλιτέχνη με κάποιον από τις 50-80 οικογένειες που ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε.

Τα δημοσιογραφικά τσιράκια που τους σιγοντάρουν είναι από άλλο ανέκδοτο και μην το πιάσουμε κι αυτό τώρα (στον Μάτια αναφέρομαι γιατί δεν κατάλαβα που ταίριαξε με τους υπόλοιπους).

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μόνο μια παρατήρηση - ερώτηση αν μου επιτρέπεις, από πότε ο Μάτιας και οι λοιποί τέτοιοι ηλίθιοι θεωρούνται δημοσιογράφοι?????

Σε ένα απλά σκεπτόμενο κοινό και όχι τπτ σπουδασμένους με μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν θα είχαν καμία θέση. Είναι πολύ μικροί για να μπορέσουν ν' αρθρώσουν λόγο απέναντι σε οποιονδήποτε μέσο ακροατή - τηλεθεατή. Τους καθιέρωσαν με το έτσι θέλω και τώρα περνιούνται για μεγάλοι και τρανοί. Η πλάκα είναι ότι το έχουν πιστέψει κιόλας ότι αποτελούν μέρος της λύσης του προβλήματος. Ήμαρτον.

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μόνο μια παρατήρηση - ερώτηση αν μου επιτρέπεις, από πότε ο Μάτιας και οι λοιποί τέτοιοι ηλίθιοι θεωρούνται δημοσιογράφοι?????

Σε ένα απλά σκεπτόμενο κοινό και όχι τπτ σπουδασμένους με μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν θα είχαν καμία θέση. Είναι πολύ μικροί για να μπορέσουν ν' αρθρώσουν λόγο απέναντι σε οποιονδήποτε μέσο ακροατή - τηλεθεατή. Τους καθιέρωσαν με το έτσι θέλω και τώρα περνιούνται για μεγάλοι και τρανοί. Η πλάκα είναι ότι το έχουν πιστέψει κιόλας ότι αποτελούν μέρος της λύσης του προβλήματος. Ήμαρτον.
    Θεωρούνται δημοσιογράφοι από τότε που όλοι εμείς οι βλακέντιοι τους δίνουμε τηλεοπτικό αέρα για να αρθρώνουν τις παπαρολογίες τους. Τα σκουπίδια που βλέπουμε εμείς τα δημιουργήσαμε, και ακόμα χειρότερα...τα συντηρούμε. Κανένας από αυτούς δεν θα βρισκόταν εκεί που είναι αν δεν το επιτρέπαμε εμείς. Γυρνάμε λοιπόν στο ότι για την κατάντια μας πρωτίστως φταίμε εμείς που την ανεχόμαστε!!!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Εντάξει, άλλο σώβρακο, άλλο φανέλα, αλλά υπάρχει και η σωβρακοφανέλα. Το θέμα δεν είναι εάν ο Χάρρυ Κλυν είναι καλύτερος από τον Αυτιά, εξάλλου το νόημα το έπιασες. Το θέμα είναι ότι ο Βγενόπουλος πάλι Βγενόπουλος θα είναι ό,τι και να γίνει...ο απατεώνας απατεώνας θα παραμείνει. Προχτές μίλαγα με ελεύθερο επαγγελματία ο οποίος κλασσικά φωνάζει για τα κλεμμένα και για το επίπεδο ζωής του, ο οποίος μόνος του έλεγε ότι τόσα χρόνια δήλωνε μόνο το αφορολόγητο και έβγαζε τα τριπλάσια και τετραπλάσια. Για αυτόν όμως κλέφτης είναι μόνο ο Βγενόπουλος και ο Κόκκαλης. Ο ίδιος λοιπόν, έλεγε προχτές ότι τώρα που φορολογούν άγρια τους ελεύθερους επαγγελματίες έφτιαξε μια εταιρεία για να φορολογείται με καθεστώς εταιρείας και να πληρώνει λιγότερο φόρο. Τα χαμένα λοιπόν από τη φοροδιαφυγή του συγκεκριμένου θα την πληρώσω ΠΑΛΙ εγώ όπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που είμαι μισθωτός και δεν κρύβω τίποτα. Ο τύπος αυτός για εμένα είναι ένας πάρα πολύ μικρός Βγενόπουλος, τα μεγέθη είναι ανόμοια και άνισα, αλλά 30-40 άλλοι τέτοιο που υπάρχουν μας κάνουν έναν κανονικό Βγενόπουλο. Ο απατεώνας απατεώνας θα μείνει, μικρός ή μεγάλος. Ο μόνος που ξέρω να έχει κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης είναι ένας μεγαλοσυνταξιούχος του Δημοσίου με σύζυγο επίσης μεγαλοσυνταξιούχο του Δημοσίου, ο οποίος βγάζει (και το ξέρω λόγω επαγγέλματος) από εμένα τα τετραπλάσια. Ο οποίος λοιπόν παραπονιέται συνεχώς για τη σύνταξή του -η οποία παρά τις περικοπές παραμένει ζηλευτή- κι επειδή δε δικαιούται επίδομα θέρμανσης έβαλε το γιο του να κάνει αίτηση για να το πάρει αυτός που δεν το δικαιούται...μπήκε στη διαδικασία να πάρει €190 το πολύ γιατί έτσι έχει μάθει να ζει και να επιβιώνει. Εάν δεν έχουν αλλάξει μυαλά με αυτά που ζούμε κάτι τέτοιοι δε γίνεται τίποτα...
    +οσα γουστΕρνεις αμα λαχει να'ουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΑΝ ο Χάρι Κλιν δεν είχε βγάλει την κασέτα με τα Λάτιν που έβριζε τον Αντρέα το Λαζόπουλο τον είχε για τα @@ του σε τηλεθέαση, ταλέντο κλπ
    Από τότε όμως όλες οι πόρτες έκλεισαν.
    Μη λέτε ότι θέλετε
    ( κυρίως όσοι δε ζούσατε τότε)

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΑΝ ο Χάρι Κλιν δεν είχε βγάλει την κασέτα με τα Λάτιν που έβριζε τον Αντρέα το Λαζόπουλο τον είχε για τα @@ του σε τηλεθέαση, ταλέντο κλπ
    Μη λέτε ότι θέλετε

Από το 90-94 έβγαινε στον ΑΝΤ1 πάντως. Παρόλο που ήμουν μικρός το θυμάμαι
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Οι άνθρωποι παιδιά δεν αλλάζουν μυαλά από μόνοι τους.
    Δε αποκτούν φορολογική συνείδηση έτσι ξαφνικά.
    Και να σας πω και κάτι ακόμα, όλα αυτά περί υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, ελεύθερων επαγγελματιών κλπ είναι αυτά που θέλει το κράτος να βλέπουμε ώστε να παραλήπουμε τα άλλα.
    Ποια άλλα?
    Πόσο μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί?
    Τι πληρώνουμε για εξοπλιστικά και πόσες ήταν οι μίζες?
    Πόσα έκλεψαν οι ζίμενς και η παρέα?

Όπως καταλαβαίνεται ο υδραυλικός είναι απλά ανάξιος λόγου και για μένα δεν έκλεψε
    ΑΜΥΝΘΗΚΕ
    χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πλήρωσε, άσχετα αν τα λεφτά δεν έφτασαν ποτέ στο κράτος επειδή τα μυριστήκαν «κάποιοι»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Από το 90-94 έβγαινε στον ΑΝΤ1 πάντως. Παρόλο που ήμουν μικρός το θυμάμαι
    Αφού το λες εσύ έτσι θα ναι αλλά για σκέψου τι θα ήταν ο Χάρι αν το έπαιζε Νταλάρας?
    Λέμε τώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μη λέτε ότι θέλετε

Zούσαμε και παραζούσαμε τότες...

Για τον Χάρυ μπορούμε να μιλάμε ώρες επί ωρών, ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Απλή αναφορά έκανα και αντέγραψα 2-3 στοιχεία.
    Έχει πολλές αλήθειες γραμμένες στο μπλογκ του και δεν μασάει τα λόγια του, όποιος ενδιαφέρεται περνάει μια βόλτα από εκεί κι ενημερώνεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για τον Χάρυ μπορούμε να μιλάμε ώρες επί ωρών, ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά από την εποχή του,
    όντως...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xarry-klyn.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	58,1 KB 
ID:	278535

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία