σε μηχανουργείο με tig ρώτησες?
καλή συνέχεια!
σε μηχανουργείο με tig ρώτησες?
καλή συνέχεια!
Δέν μιλάμε για κόλληση,αλλά για "χτίσιμο" στό κομμάτι που έλιωσε,το θεωρώ αρκετά δύσκολο να γίνει
μπά είχα ήδη τελειώσειΠες μου ρε τρελέ ότι έτριψες βαλβίδες αφού έφυγα:όταν ήρθες γιαυτό με είδες ήρεμο:rotflmao:
Γιώργο ετοίμασε καφέ αύριο απόγευμα έρχομαι μελίκη...
παρε την κασα και το κοματι και πηγενε σε καπιο μηχανουργειο η σε καπιων που εχει τικ να δει αν το υλικο της κασας δεχεται κοληση αν σου πει οτι δεχετε το κολημα καθαρησε το σειμειο κολησης πολυ καλλα γιατι η κολησεισ με την τικ πρεπει να ειναι αρκετα καλα καθαρες και ακρηβης η ρηθμησης της τικ αν ο μηχανουργος η ο οπιος αλλοσ δεν κανει της ρηθμησης και στην μηχανη της τικ δεν θα εχει σωστη κοληση με αποτελεσμα να εχεις προβλημα σε λιγο καιρο.
Προς όλους τους ανακατασκευαστές του φόρουμ.
Ο μόνος λόγος που ανοίγω το φόρουμ πια είναι,είναι για να διαβάσω κανά restoring και να με συνεπάρει η αγάπη και το μεράκι για τις μοτο.Να είσται όλοι καλά
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Το έπιασα και το διάβασα όλο μία από την αρχή, έχω μείνει με μισοστριμένο τσιγάρο στο αριστερό χέρι μιάμιση ώρα. Μόνο ένα έχω να πω, συγχαρητήρια για την μεθοδικότητά σου και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Άψογος από όλες τις απόψεις και οι φωτο σου είναι για σεμινάριο.
Εύχομαι γρήγορο κι αίσιο τέλος.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάρε την κάσα στο χέρι και πήγαινε στην Σπύρου Πάτση.
Οπως κατεβαίνεις προς Ιερά οδο θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι την Κορυτσάς.
Θα μπεις μέσα και στο δεξι σου χέρι θα δεις ενα μαγαζί που κάνει συγκολήσεις αλουμινίου, μαγνησίου κλπ.
Μπορεί να έχει και ουρά απ'εξω.
Αμα σου πει οτι φτιάχνεται είσαι ok, αμα σου πει πετατο τότε πάρε ένα αλλο.
Ισως να είναι ο καλύτερος συγκολητής που υπάρχει.
ωραια δουλεια με τις ραβδους
καλη συνεχεια,δωσε φωτο και εξηγησεις![]()
Mανο,απο οτι εχω δει στο youtube,η κολληση θελει απλωμα(γανωμα) στα τροχισμενα μερη και μετα γεμισμα.
Να υποθεσω οτι σου ετρεξε η κολληση απο το κενο?Παλεψε το λιγο ακομη.
φιλε μην το βαζεις κατω
θημισου ο επιμενον ΝΙΚΑ!!!
και τσακο μια για να ξαναπαρεις τα πανω σου
και δυο μη σου πω ....
![]()
Καλησπέρα
Λες να ανοίξω και εγώ ένα θέμα με ότι έκανα
θα μπορέσω να το υποστηρίξω
ή θα γίνω ρόμπα όπως λέτε και εσείς η νεότεροι
Γιώργο πρίν λίγες ώρες ήμαστε μαζί και ζαχαρώναμε το Ζ750 Ε το προηγούμενο μοντέλο απο το δικό μου πού έχεις μέσα στο μαγαζί σου σε φάση ανακατασκευής,πιστεύω ότι του αξίζει μία παρουσίαση
και επειδή εσύ λόγω γήρατοςδέν μπορείς να κάνεις τήν αρχή βάζω εγώ μερικές φώτο που τράβηξα σήμερα.
Μπορεί τα κάρτερ απο το Gpz750 Turbo να μήν ταίριαξαν στίς βάσεις μπροστά αλλά αποζημιώθηκα απο την γνωριμία μαζί σου και με τόν χάρη,άλλος τρελός kawasakias αφου με έκανε και έμεινα παγωτό με το street fighter που ετοιμάζει πάνω σε πλαισιο και μοτέρ 750 turbo,αυτό δέν περιγράφεται με λόγια,μόνο με φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς!
Και το τελειωτικό ήταν να δώ μπροστα μου το άλλο το μαμίσιο Gpz750 turbo που έχει ο ΄χαρης να παίρνει μπροστά και να δουλέυει σάν ρολόι!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 07/01/2013 στις 19:46.
Μάνο δες το βίντεο που έβαλα σε προηγούμενο πόστ: https://www.youtube.com/watch?featur...v=PsGCWCSGk2M#!
Eλιωσε το κομμάτι που ήθελα να κολλήσω και όχι μόνο η κόλληση,πολύ δυνατό το προπάνιο δέν περίμενα να λίωσει και το μέταλλο τής κάσας,αλλά άν παρατηρήσεις και η βέργα του Durafix δεν έλιωνε ποιο πριν.
οπότε τι να κολλήσω? δέν έχει νόημα αφού η εσωτερική και εξωτερική διάμετρος που πρέπει να είναι ακριβής παραμορφώθηκαν.
καί μία απο εμένα,φυσικά καί δέν τα παρατάμε θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα και πάμε για άλλα μέχρι νά πάρει ξανά μπροστά η "κυρία" και αυτή τη φορά να γουργουρίζει με του δούλεμά τηςφιλε μην το βαζεις κατω
θημισου ο επιμενον ΝΙΚΑ!!!
και τσακο μια για να ξαναπαρεις τα πανω σου
και δυο μη σου πω ....
δυστυχώς είμαι μακριά απο αθήνα αλλά και πάλι όπως είπα δύσκολα να σωθεί αυτό το σημείο που έλιωσε.Πάρε την κάσα στο χέρι και πήγαινε στην Σπύρου Πάτση.
Οπως κατεβαίνεις προς Ιερά οδο θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι την Κορυτσάς.
Θα μπεις μέσα και στο δεξι σου χέρι θα δεις ενα μαγαζί που κάνει συγκολήσεις αλουμινίου, μαγνησίου κλπ.
Μπορεί να έχει και ουρά απ'εξω.
Αμα σου πει οτι φτιάχνεται είσαι ok, αμα σου πει πετατο τότε πάρε ένα αλλο.
Ισως να είναι ο καλύτερος συγκολητής που υπάρχει.
Νάσαι καλά βασίλη εγώ δέν το εύχομαι....το πιστεύωΤο έπιασα και το διάβασα όλο μία από την αρχή, έχω μείνει με μισοστριμένο τσιγάρο στο αριστερό χέρι μιάμιση ώρα. Μόνο ένα έχω να πω, συγχαρητήρια για την μεθοδικότητά σου και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Άψογος από όλες τις απόψεις και οι φωτο σου είναι για σεμινάριο.
Εύχομαι γρήγορο κι αίσιο τέλος.![]()
συγχαρητηρια για το μερακι σου και την αγαπη που δειχνεις στην ανακατασκευη σου
δεν βαζεις μια φωτο με την ζημια που εγινε στο καρτερ μπας και πεσει καμια ιδεα απο κανεναν![]()