οκ θα προσπαθήσω αλά θέλω την βοήθεια και την επιείκεια του κοινού
ναι μετα την κοληση ενοουσα. τωρα βλεπω την ζημια![]()
δυστυχως ειναι πολυ ζημια. το ειπα επειδη ο παππους στην σπυρου πατση που αναφερθηκε πιο πανω κανει θαυματα.
δεν πειραζει τωρα τουλαχιστον ηταν μια εμπειρια. τωρα καρτερ και θαναι πιο δυνατο δηλαδη δεν θαχει ευαισθησια το σημειο εκεινο. καθε εμποδιο σε καλο που λενε
![]()
Μανο αυτην τη κοληση αλουμινιου την ειχα δοκιμασει πριν κανα δυο χρονια και δεν εμεινα ευχαριστημενος.
Κριμα που κατεληξε ετσι!!! Τι σκεφτεσαι? θα βρεις αλλο καρτερ (αλλα καρτερ μαλλον) ? το εχεις ψαξει καθολου?
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Μανο ποιον Χαρη λες? ειναι απο την Βεργινα κι εχει 750 turbo.. δεν νομιζω να ειναι και πολλοι εκει.. αμα δε, τον φωναζουνε και προεδρο..
Μάστορα, υπομονή..... θα τη βρείς τη λύση!![]()
μηπως ειναι μαιμου οι ραβδοι συγκολλησης?
Οι Durafix Easyweld ειναι καπως ετσι,οχι χυμα.
http://www.ebay.com/itm/Durafix-Easy...item563ed8dbdd
μαζί με τον γιώργο που απάντησε και τον χάρη πήγαμε στόν παππού που έλεγες στήν κρύα βρύση με τίς τεράστιες αποθήκες γεμάτες θησαυρούς,δυστυχώς παρότι ο γιώργος έχει φιλική σχέση μαζί του δέν βγάλαμε άκρη,παππού έχεις z750 μοτέρ? -έχω αλλά που το έχω.... δύο τεράστιες αποθήκες ακόμα θεσσαλονίκη και δέν ξέρει τι έχει μέσα,katana cb z και ότι ονειρεύεται ένας λάτρης του παλιού!
δυστυχώς πονεμένη ιστορία έχασε το μοναχογιό του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα και δέν τον νοιάζει τίποτα πλέον,στο τέλος θα πάνε για σκράπ.
χρήστο μονόδρομος πλέον είναι ψάχνω κάρτερ,θα μού έδεινε ο χάρης απο το turbo gpz750 αλλά έιχανε διαφορά στίς βάσεις μπροστά λόγω τουρμπίνας.Τι σκεφτεσαι? θα βρεις αλλο καρτερ (αλλα καρτερ μαλλον) ? το εχεις ψαξει καθολου?
δέν νομίζω να είναι εκεί το θέμα,έλιωσε το αλουμίνιο της κάσας και δημιούργησε όλο το θέμα.μηπως ειναι μαιμου οι ραβδοι συγκολλησης?
Ναι,τωρα το καταλαβα φιλε.
Ισως ειναι καθαρο αλουμινιο χωρις προσμιξεις που το σκληραινουν και του ανεβαζουν τον βαθμο τιξης,για αυτο ελιωσε.
Να σου πω ομως και κατι?Καλυτερα να αλλαξεις κελυφος τωρα παρα να εκανες κολληση με αμφιβολο αποτελεσμα.Το κομματι αυτο τραβαει ζωρια και μαλλον καποια στιγμη θα ξαναελυνες κινητηρα.
Κι αλλη ατυχία, αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα, στο τέλος θα το φτιάξεις.
Ο παππούς δεν αφήνει να πας εσύ να ψάξεις φαντάζομαι ε? Και να βγάλεις και φωτό τους θησαυρούς του.. ε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μανο δως του μερικες μερες αν σου ειπε οτι θα ψαξει και μετα πιεζε που και που (καθε 3-4 μερες) πολυ πιθανων αν εχει στιγμες διαυγειας να σου βρει.
εγω εψαχνα μοτερ ER5 που του σκισα τα ματια, τον ενημερωσα να μου βρει μου ειπε οκ.. ο μαστορας ομως περιμενε με λυμενο μοτερ κι ως γνωστον δεν θα περιμενε πολυ και με πιεζε. τελικα το εφτιαξα με κοστος 750-800ε δεν θυμαμαι.. με παιρνει που λες ο Γιωργης (ο παππους ντε..) μετα απο καναν μηνα τηλ τον πατερα μου και λεει σε βρηκα μοτερακι τζαμι χωρις χιλιομτερα.. χαχαχχαχα ασε μας ρε θειο.. με τον πονο μας παιζεις..
αμα του πηγαινατε τσιπουρακι και μεζε? λεω εγω τωρα.. ειδες παντως τι εχει? και δεξια απο το "μαγαζι" μια αποθηκη γεματη δικη ειναι.. και στην ταρατζα κοιτουσε αγερωχα ενα CB μπατσαδικο μαζι με κατι αλλα..