Σελίδα 38 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 730

Θέμα: z750 1984

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    συγχαρητηρια για το μερακι σου και την αγαπη που δειχνεις στην ανακατασκευη σου

δεν βαζεις μια φωτο με την ζημια που εγινε στο καρτερ μπας και πεσει καμια ιδεα απο κανεναν
    φωτογραφίες πρίν την κόλληση υπάρχουν ποιό πάνω

μετα τήν κόλληση :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMGP0918.jpg 
Προβολές:	495 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	278576

και αφού τροχίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά ώστε να μπεί ο άξονας και το ελατήριο:

Όνομα:	IMGP0922.jpg 
Μέγεθος:	103,1 KB 
ID:	278579

κατέληξε έτσι μόλις ζορίστηκε λίγο μια και είχε αδυνατίσει η κόλληση

Όνομα:	IMGP0924.jpg 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	278580

οκ θα προσπαθήσω αλά θέλω την βοήθεια και την επιείκεια του κοινού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ναι μετα την κοληση ενοουσα. τωρα βλεπω την ζημια

δυστυχως ειναι πολυ ζημια. το ειπα επειδη ο παππους στην σπυρου πατση που αναφερθηκε πιο πανω κανει θαυματα.

δεν πειραζει τωρα τουλαχιστον ηταν μια εμπειρια. τωρα καρτερ και θαναι πιο δυνατο δηλαδη δεν θαχει ευαισθησια το σημειο εκεινο. καθε εμποδιο σε καλο που λενε

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Μανο αυτην τη κοληση αλουμινιου την ειχα δοκιμασει πριν κανα δυο χρονια και δεν εμεινα ευχαριστημενος.
    Κριμα που κατεληξε ετσι!!! Τι σκεφτεσαι? θα βρεις αλλο καρτερ (αλλα καρτερ μαλλον) ? το εχεις ψαξει καθολου?
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Μανο ποιον Χαρη λες? ειναι απο την Βεργινα κι εχει 750 turbo.. δεν νομιζω να ειναι και πολλοι εκει.. αμα δε, τον φωναζουνε και προεδρο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    Μανο ποιον Χαρη λες? ειναι απο την Βεργινα κι εχει 750 turbo.. δεν νομιζω να ειναι και πολλοι εκει.. αμα δε, τον φωναζουνε και προεδρο..
    ναι για τον πρόεδρο λέει

Don't mess with the pig.. Το avatar του/της Τo gourouni
    Μάστορα, υπομονή..... θα τη βρείς τη λύση!
    Στα γαμψά μου νυχια έχουν πέσει:
    Honda 50cc - Υamaha Srx 400 - BMW R25 1951 - ΥAMAHA SRX 600 1986

μηπως ειναι μαιμου οι ραβδοι συγκολλησης?
    Οι Durafix Easyweld ειναι καπως ετσι,οχι χυμα.
    http://www.ebay.com/itm/Durafix-Easy...item563ed8dbdd

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    μαζί με τον γιώργο που απάντησε και τον χάρη πήγαμε στόν παππού που έλεγες στήν κρύα βρύση με τίς τεράστιες αποθήκες γεμάτες θησαυρούς,δυστυχώς παρότι ο γιώργος έχει φιλική σχέση μαζί του δέν βγάλαμε άκρη,παππού έχεις z750 μοτέρ? -έχω αλλά που το έχω.... δύο τεράστιες αποθήκες ακόμα θεσσαλονίκη και δέν ξέρει τι έχει μέσα,katana cb z και ότι ονειρεύεται ένας λάτρης του παλιού!
    δυστυχώς πονεμένη ιστορία έχασε το μοναχογιό του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα και δέν τον νοιάζει τίποτα πλέον,στο τέλος θα πάνε για σκράπ.

Τι σκεφτεσαι? θα βρεις αλλο καρτερ (αλλα καρτερ μαλλον) ? το εχεις ψαξει καθολου?
    χρήστο μονόδρομος πλέον είναι ψάχνω κάρτερ,θα μού έδεινε ο χάρης απο το turbo gpz750 αλλά έιχανε διαφορά στίς βάσεις μπροστά λόγω τουρμπίνας.

μηπως ειναι μαιμου οι ραβδοι συγκολλησης?
    δέν νομίζω να είναι εκεί το θέμα,έλιωσε το αλουμίνιο της κάσας και δημιούργησε όλο το θέμα.

Ρε δεν κοιμάσαι ποτέ εσύ

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Μάνο δες το βίντεο που έβαλα σε προηγούμενο πόστ: https://www.youtube.com/watch?featur...v=PsGCWCSGk2M#!
    Eλιωσε το κομμάτι που ήθελα να κολλήσω και όχι μόνο η κόλληση,πολύ δυνατό το προπάνιο δέν περίμενα να λίωσει και το μέταλλο τής κάσας,αλλά άν παρατηρήσεις και η βέργα του Durafix δεν έλιωνε ποιο πριν.
    οπότε τι να κολλήσω? δέν έχει νόημα αφού η εσωτερική και εξωτερική διάμετρος που πρέπει να είναι ακριβής παραμορφώθηκαν.

Νάσαι καλά βασίλη εγώ δέν το εύχομαι....το πιστεύω
    Ναι,τωρα το καταλαβα φιλε.
    Ισως ειναι καθαρο αλουμινιο χωρις προσμιξεις που το σκληραινουν και του ανεβαζουν τον βαθμο τιξης,για αυτο ελιωσε.
    Να σου πω ομως και κατι?Καλυτερα να αλλαξεις κελυφος τωρα παρα να εκανες κολληση με αμφιβολο αποτελεσμα.Το κομματι αυτο τραβαει ζωρια και μαλλον καποια στιγμη θα ξαναελυνες κινητηρα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Κι αλλη ατυχία, αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα, στο τέλος θα το φτιάξεις.
    Ο παππούς δεν αφήνει να πας εσύ να ψάξεις φαντάζομαι ε? Και να βγάλεις και φωτό τους θησαυρούς του.. ε?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ο παππούς δεν αφήνει να πας εσύ να ψάξεις φαντάζομαι ε? Και να βγάλεις και φωτό τους θησαυρούς του.. ε?
    Μακαρι να γινόταν κάτι τέτοιο.
    "Πώς λέγεται ο ξεκράνωτος μοτοσυκλετιστης?
    Δωρητής οργάνων".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    o παππους Αρη δεν σε αφηνει να μπιες ουτε στην διπλανη αποθηκη του. ισως ειναι απο τους μεγαλυτερους πλειοδοτες του οδδυ στην βορεια Ελλαδα. οποτε καταλαβαινεις τι εχει μαζεψει..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    μαζί με τον γιώργο που απάντησε και τον χάρη πήγαμε στόν παππού που έλεγες στήν κρύα βρύση με τίς τεράστιες αποθήκες γεμάτες θησαυρούς,δυστυχώς παρότι ο γιώργος έχει φιλική σχέση μαζί του δέν βγάλαμε άκρη,παππού έχεις z750 μοτέρ? -έχω αλλά που το έχω.... δύο τεράστιες αποθήκες ακόμα θεσσαλονίκη και δέν ξέρει τι έχει μέσα,katana cb z και ότι ονειρεύεται ένας λάτρης του παλιού!
    δυστυχώς πονεμένη ιστορία έχασε το μοναχογιό του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα και δέν τον νοιάζει τίποτα πλέον,στο τέλος θα πάνε για σκράπ..
    Μανο δως του μερικες μερες αν σου ειπε οτι θα ψαξει και μετα πιεζε που και που (καθε 3-4 μερες) πολυ πιθανων αν εχει στιγμες διαυγειας να σου βρει.

εγω εψαχνα μοτερ ER5 που του σκισα τα ματια, τον ενημερωσα να μου βρει μου ειπε οκ.. ο μαστορας ομως περιμενε με λυμενο μοτερ κι ως γνωστον δεν θα περιμενε πολυ και με πιεζε. τελικα το εφτιαξα με κοστος 750-800ε δεν θυμαμαι.. με παιρνει που λες ο Γιωργης (ο παππους ντε..) μετα απο καναν μηνα τηλ τον πατερα μου και λεει σε βρηκα μοτερακι τζαμι χωρις χιλιομτερα.. χαχαχχαχα ασε μας ρε θειο.. με τον πονο μας παιζεις..

αμα του πηγαινατε τσιπουρακι και μεζε? λεω εγω τωρα.. ειδες παντως τι εχει? και δεξια απο το "μαγαζι" μια αποθηκη γεματη δικη ειναι.. και στην ταρατζα κοιτουσε αγερωχα ενα CB μπατσαδικο μαζι με κατι αλλα..

Παρόμοια θέματα

1. Z750 turbo project
    από mankam στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 648
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2021, 14:31
  2. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  3. Elliniki Pragmatikotita z750 I Fazer (i mallon Kawasaki i Yamaha)
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 10:09
  4. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38
  5. Allagi moto(Z750)
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα