kai pes k ston kosmo oti den anoikei sto filiko diakanonismo i intersallonika me oti ayto synepagete prin anoixeis pali to koytaki kai arxiseis kai les les...
kai pes k ston kosmo oti den anoikei sto filiko diakanonismo i intersallonika me oti ayto synepagete prin anoixeis pali to koytaki kai arxiseis kai les les...
Δλδ αυτο τι διακανονισμος ειναι;;; http://www.intersalonica.gr/gr/car.asp?catid=99
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
μέχρι προ δυο μηνών δεν είχε...
ή το έκαναν τώρα, ή έχουν να ανανεώσουν τη σελίδα από το 1987![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
http://www.asfaleiesautokiniton.gr/2...intersalonika/
Φιλικός διακανονισμός ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Με το φιλικό διακανονισμό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πληρώνεστε για κάθε υλική ζημία που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό σας από ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο σε άλλη εταιρία όχημα. Ο φιλικός διακανονισμός ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν ευθύνεστε για το ατύχημα, και αν τον χρησιμοποιήσετε θα γλιτώσετε την όποια ταλαιπωρία ή ενδεχόμενη καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να είχατε από την άλλη ασφαλιστική εταιρία.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.ΟΚ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΕΕ-ΥΣΑΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
σε Interamerican και Chartis που θεωρούνται οι καλύτερες στο θέμα πληρωμής και αποζημιώσεων
από 215 ευρώ* ετησίως έως 165 ευρώ* με οδική βοήθεια σε μοτό από 600cc και άνω
*για την τιμολόγηση παίζει ρόλο εάν είναι η διαμονή Αθήνα ή επαρχία και η ηλικία του οδηγού
Εγώ έφυγα από την Chartis από 218 ευρώ ετήσιο και έκανα στην Intersalonica με 60 ευρώ το εξάμηνο (750 κυβικά).
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.