όσον αφορά στα μπουφάν/γάντια/παντελόνια, φαντάζομαι δε λέμε απαραιτήτως δερμάτινα ε?
όσον αφορά στα μπουφάν/γάντια/παντελόνια, φαντάζομαι δε λέμε απαραιτήτως δερμάτινα ε?
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Παλιότερα μου είχαν πεί οτι αρκεί να έχουν προστασία!!
Πχ εγώ ηταν να πάω με μπουφάν cordura παντελόνι jean kevlar!
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μέσα και εγω για το 1ο Σκ του Φεβρουαρίου !!!
Μαγκες, θα μπείτε να στριψετε σε ασφαλτινη πιστα. Εαν νομιζετε οτι σας καλυπτουν οι κορντουρες, πασο, μην κοιτατε τί λενε οι εκαπιδευτες που - λογικο ειναι - να ζητησουν τα ελαχιστα απαιτούμενα. Μεγαλα παιδια είστε, ξερετε να φροντισετε για την ασφαλεια σας. Δεν ειναι τιποτα να νοικιασετε μια φορμιτσα.
Το αθλητικο μποτακι το θεωρω φάουλ.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
προφανώς το school θα περιλαμβάνει ρυθμούς κίνησης στη πίστα εντελώς light, από κει και πέρα προφανώς δεν είναι τόσο τρομερό το κόστος να νοικιάσεις εξοπλισμό, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, δε με τρελλαίνει και πολύ η ιδέα να φορέσω κάτι που το έχουν βάλει άλλοι 500..
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλα, οτι πειτε.
Θα προτιμουσα παντως να επεφτα φορωντας μια φορεμενη (απο καμια δεκαρια το πολυ) δερματινη φορμα που στα τετοια μου τι θα παθει, απο το να διαλυσω την κορντουρα, με ό,τι συνεπειες θα εχει αυτο.
Αλλα, όπως είπα, μεγαλα παιδια είστε. Δε θα σας παρουμε απ' το χερακι.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η χρήστης jarv (είναι συνυπεύθυνη λειτουργίας της σχολής) , μας ενημέρωσε οτι μας καλύπτει το κόστος της ενοικίασης εξοπλισμού , κι ελπίζω να ισχύει η προσφορά της καθώς ήταν λόγω εορτών.
Όσο για τα απαιτούμενα τα διάβασα απλώς στη σελίδα της ακαδημίας
"ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τη συμμετοχή κάποιου οδηγού στα μαθήματα
Δίπλωμα οδήγησης
Μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά
Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face), μπότες μοτοσυκλέτας, γάντια και μπουφάν - παντελόνι με προστατευτικά."
http://www.motorcycleridingacademy.c...y-and-road.php
Σε ότι αφορά το αθλητικό μποτάκι , σαφώς και δεν συστήνεται απο τους εκπαιδευτές , εγώ απλά δήλωσα την αδυναμία μου να βρω νούμερο σε κατάστημα στην Ελλάδα για να το δοκιμάσω και με δική μου ευθύνη θα χρησιμοποιήσω ότι έχω .
Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σπαμ να μην αρχισουμε, αλλα μου κανει εντυπωση που σε ενδιαφερει πιο πολυ τι θα παθει η μηχανη απο το τι θα παθεις εσυ...
Επίσης, ΓΑΝΤΙΑ. Καλα, μοτοσυκλετιστικα, με προστασιες και γερο δεσιμο. Το πρωτο πραγμα που θα ακουμπησει κατω στην απευκταια περιπτωση, ειναι οι παλαμες σας...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais