Tώρα δεν είμαι στο χωριό, είμαι Αθήνα και μάλιστα Β.Π. οπότε και υϊοθετώ το αντίστοιχo ύφος, ήθος καi dress code. Eν ολίγοις δεν κάνω παρέα με μηχανόβιους και θα με βρεις με Nautica και Gant κάθε βράδυ στο Eleven, όπoυ έχω reserve τραπέζι με Chivas. Mε το καλό όταν ξανακατέβω στο χωρίο και μπει το βλάχος mode στο On, γιατί όχι;
Πέρα από την πλάκα είδα ότι επισκέπτεσαι γιάφκες όπου τυπώνονται επαναστατικές προκυρήξεις προς Ζωγράφου μεριά... λέω να πάμε μια μέρα από εκει για να παρενοχλήσουμε (σεξουαλικά και όχι μόνο) το πιο δροσερό αγόρι του forum.
και που σαι ακομα φιλαρακι ........απο νοικοκυραιοι γιναμε γυφτοι......να σου πω και γω τι εφτιαξα.......εχουμε στην δουλεια μια παλια δεξαμενη η οποια ειχε μεσα 100+λιτρα πετρελαιο...
για ποτε βουτηξα μεσα και τοβγαλα με το κουβαδακι ........ακομα μυριζω πετρελαιο ,φοβαμαι μηπως με περασουν για τον αλ Σαουντ ......
Απ' ότι διάβασα σήμερα η ελιά είχε κοπεί από παλαιότερη σύγκρουση με αστικό λεωφορείο και ουσιαστικά είχαν μείνει οι τεράστιες ρίζες της βάρους 500-700 κιλών. Βάζω λοιπόν στοίχημα πως το νεοελληνικό κράτος περήφανο για το αρχαιοελληνικό μας παρελθόν δεν θα είχε μπει καν στον κόπο να βάλει μια ενδεικτική ταμπέλα περί τίνος πρόκειται ή ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα...
όντως !
την έψαχνα πριν ένα χρόνο και δεν...
παίζει και η εκδοχή να την έβγαλαν για να εχουν ποιο άνετο παρκιν (και δεν ειναι πλάκα)
αλλα υπαρχει και το ..........
Ε ΚΑΙ?
http://pitsirikos.net/2013/01/%CF%80...D%CE%BF%CF%82/
Τελευταία τροποποίηση από tai; 20/01/2013 στις 22:52.
Κάπνα παντού!!
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
αν είναι έξυπνοι, τα επόμενα θα είναι πλαστικά
αν είναι λαμόγια, πάλι ξύλινα θα βάλουν....
μιλαμε οτι εχουμε ψηφισει ΦΩΣΤΗΡΕΣ!!
αντι να ριξουν τον φορο στο πετρελαιο και να ανεβασουν την κρατικη επιδοτηση στην θερμανση για τις ευπαθεις και ανημπορες ομαδες πολιτων που δεν εχουν να πληρωσουν για να ζεσταθουν...θα βαζουν προστιμο στα τζακια και στις ξυλοσομπες...
φυσικα αυτο που συζητιεται ειναι ανεφικτο γιατι δεν μπορει ο μπατσος να μπει σπιτι σου για να διαπιστωσει το "εγκλημα"...εκτος και αν βγαλουν ενταλμα για να αρθει το ασυλο της κατοικιας...
διαβαστε και κλαψτε...
http://www.zougla.gr/greece/article/...lio-sta-tzakia
μιλαμε η :a31: χτυπαει κοκκινα στην βουλη...